L-am încercat si nu mi se pare ca deranjează cu nimic efectul de stop motion in gameplay. Este foarte subtil. Combat-ul e destul de basic. Imi aduce aminte de Kena.
L-am încercat si nu mi se pare ca deranjează cu nimic efectul de stop motion in gameplay. Este foarte subtil. Combat-ul e destul de basic. Imi aduce aminte de Kena.
DF tech review:
00:00 Introduction/tech features
01:35 Stop Motion Animation
05:07 Xbox Series X/S Comparison
06:35 PC Quick Look
08:02 Performance
10:33 Verdict
Jocul s-a lansat de ieri pt cei cu premium edition si e apărut deja in anumite locuri![]()
. Si eu am probleme cu motion sickness si ma temeam ca o sa ma deranjeze, dar vad ca nu e cazul. E drept, nu am jucat decât vreo 10 minute așa, ca dupa aia am ieșit din joc. Am vrut doar sa vad rapid cum e si cum rulează pe PC. E foarte bine optimizat.
L-a mai jucat cineva? Cum vi se pare?
Eu am jucat primul nivel, ca sa zic asa, desi cred ca sunt la Act 3 sau 5, nici nu stiu cum le numeroteaza - pana am obtinut ce am nevoie ca sa eliberez acel peste din trailers si urmeaza sa merg sa-l dau jos din copac.
Mi se pare foarte ciudat jocul - pare nu doar AA, dar chiar Indie.
Sure, grafic arata bine, desi interactiunea cu mediul inconjurator este minima - nici macar vegetatia nu raspunde corect la personajul tau si sure, pe partea de sunet este excelent - cel putin OST-ul si lumea, dar...parca acolo s-a dus tot bugetul.
In primul rand, mi se pare ca au mai tweak-uit animatia aia stop motion, ca nu mai este la fel de deranjanta ca in trailers initiale - am jucat in ambele moduri si nu am observat diferente decat foarte rar, la anumite animatii - desi la NPCs se vede clar diferenta - ori eram eu prea obosit si nu am sesizat...
Also, camera se misca foarte greoi, ca si cum esti in apa sau smoala sau ceva de genu, dar personajul se misca mult prea usor/rapid, ca si cum leviteaza mereu.
Pe de alta parte, animatiile la platforming sunt ceva arhaic si super predefinite - plus ca are o chestie care nu-mi place mie - chiar daca nu ai unde sa sari mai sus, tot face animatia aia de sarit, atunci cand atarnam de o margine.
Combat foarte simplist, dar greu - nu challenging - foarte asemanator cu Kena. Iar lock-on functioneaza foarte ciudat - efectiv mai mult te incurca si combinat asta cu miscarea greoaie de camera - este un dezastru.
Iar partea de platforming parca e facuta de...well...de mine, care nu ma pricep deloc la design de puzzles/platforming. Efectiv are elemente puse doar ca sa fie puse si sa bifeze ceva acolo - gen wall running, dar care nu aduc nicio valoare jocului - pe partea asta, ceva gen Star Wars Jedi: Survivor este o capodopera.
Nu stiu - mixed feelings. Chiar mi-as dori sa-l pot termina, pentru ca mi se pare senzationala locatia, misterele zonei si povestile/melodiile respective.
Downloading, bine ca am citit ce-ai scris ca sa-mi setez corect nivelul de asteptari, ca sa nu fiu neplacut surprins!![]()
Cum e? Tot nu joaca nimeni?
Eu mai am destul de putin si-l termin - sunt pe la chapter 11 sau 12 din 14.
Din pacate nu mi s-a schimbat parerea decat in rau pe partea de platforming si combat - niste experiente cel mult mediocre.
Iar grafic, din pacate, de la un punct, parca nu mai straluceste, tocmai pentru ca ajungem undeva unde e noapte si/sau padure si e asa...meh.
Partea de sunet straluceste in continuare, la fel si directia artistica, la povestea cred ca mi s-ar fi parut mult mai misto daca eram familiar cu acele legende urbane.
Overall, cam trag de mine sa-l termin si incep sincer sa ma intreb daca e jocul asa slab, sau am imbatranit eu de nu mai stiu sa ma bucur de asa ceva![]()
Sunt la capitolul 8 si nu stiu daca e din cauza ca sunt influentabil sau de asemenea am ajuns la varsta la care ar trebui sa joc doar Fifa, dar simt si eu ca ma plimb din A in B si din B in C intr-o lume absolut goala, simulator de 'press A to jump', parca as juca un fel de Banishers, dar cu personaje mai interesante.
Imi place foarte mult grafica si tot ce tine de level art, povestea este decenta, personajul principal are sens si pe alocuri este fun, dar cam atat.
Ma opresc des sa fac poze, se aude exceptional in casti, dar cred ca ar fi fost mult mai bun daca lumea era putin mai interactiva, fie si cu useless NPCs. Alea putine care sunt, sunt fun, dar prea putine, e o lume prea goala...
Interioarele mi se pare ca arata extraordinar, cred ca am facut 100 de poze in main mansion ala, este pacat ca n-au profitat putin de tool-urile pe care le-au avut la dispozitie sa faca mai multe scene inside, nu stiu, de explorare, whatever, interioarele arata senzational, apoi iesi afara si o iei iar de la capat cu 'press A to jump', with no challenge whatsoever...
Bookmarks