Si as putea sa fiu "lucky customer" si cu celelalte jocuri care-s FWG, respectiv Zeros si Killer Instinct. Foarte ciudata situatia.
De unde as putea lua un Gold pentru 12 luni cat mai ieftin posibil?
Printable View
Si as putea sa fiu "lucky customer" si cu celelalte jocuri care-s FWG, respectiv Zeros si Killer Instinct. Foarte ciudata situatia.
De unde as putea lua un Gold pentru 12 luni cat mai ieftin posibil?
Told you so :)
Vezi ca e un tip aici pe forum, care vinde 12 luni cu 120 ron. Vezi si tu daca mai are.
Cred ca nu mai are:D.Eu mai am 1 luna:-? a trecut repede anul :D
Se pot redownloada jocurile luate gratuit prin gold chiar daca nu mai sunt de actualitate? Incerc sa-mi mai fac loc pe HDD si nu vreau sa fac vreo boacana.
Cdkeys nu mai are de vreo lună prețul ăla, 180 e cel mai mic preț acolo
pe g2a e 35 de dolari https://www.g2a.com/xbox-live-12-mon...ld-global.html
deci destul de ok
Nu-s zgarca ma, nu am incredere in HDD-uri externe legate prin USB si nu stiu ce repercusiuni ar avea asupra modului de functionare al consolei. :P
Eu astept sa-mi iasa din garantie si ii voi schimba HDD-ul intern, nu imi plac improvizatiile astea cu HDD extern la consola si alte prostioare. Daca vrei nu stiu ce joc trebuie pus HDD-ul, daca vrei altul, poate e pe alt HDD, tot asa.
Cine are consola iesita din garantia cred ca poate linistit sa faca upgrade intern, vazusem pe YT ca nu e mare scofala.
E o treaba de 30-40min, nu e la fel de simplu ca la PS4, dar tot nu cred ca nu s-ar descurca oricine, mai ales ca sunt tutoriale care iti dau mura-n gura. Eu mai am de stat pana la iesirea din garantie, dar sigur voi face asta.
Daca aveti Gold si contul pe US, Witcher 2 e acum backwards compatible cu One si e gratis.
Thx Tudy, l-am luat si eu acum :)
La 39$ este si aici Xbox Live 12 month GOLD Subscription WORLDWIDE, eu achizitionez de 2 ani de aici.
AlexB
O chetie. Daca tot recomandati situri de ce nu invitati pers respectiva sa-si faca/reinoiasca abonamentul Live Gold. Primiti amandoi puncte pe care le transferati in credit ( Xbox Live Rewards )?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ms tudyniuz , sa traiesti !
Deci chiar nu văd pe xbox live witcher, deși sunt pe pagină de GB, logat cu cont de GB. Apar doar cele apărute și până ieri...Am încercat de dimineață pe pc, chrome, cu extensie de tunnelbear activă și setat pe uk, și tot nu apărea jocul nou. Acum de pe telefon tot cele vechi apar pentru xbox 360
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk