Slaba luna.
Printable View
Slaba luna.
Noroc cu ps+...
Oh..wait!
Va dati seama ca nu o sa va poata da numa jocuri AAA in toata luna? Totusi ambelele jocuri de X1 voiam sa le joc.
Defence Grid l-am jucat pe primul si mi-a placut foarte mult, iar de Costume Quest am auzit lucruri bune, totusi e facut de Double Fine.
Eu sunt multumit, oricum o sa bag Dark Souls 3 ca nebunu inca cateva luni.
Defense Grid m-a prins rau de tot la vremea lui... de abia astept 2-ul daca e sa fie... :D
Si eu am jucat ca un disperat Defense Grid pe Xbox 360. Stiu ca l-am luat tot gratuit si atunci. Mie mi-a placut foarte mult, asa ca astept cu nerabdare sa joc si continuarea :)
Observ si Grid 2, de ce nu spune nimeni nimic de el :)? M-am uitat la un "gameplay" si vad ca pare interesant.
AlexB
unde l-ai observat tu?
defense grid 2 sau grid 2? :o
Pai Grid 2 este de X360 prin BC.
Sincer prin BC am bagat doar primul Dark SOuls, in rest nu m-au interesat jocurile :)
Eu le iau toate, le incerc, si imi vad de ale mele, da de reusesc sa termin Witcher 3, AC Sindycate, si mai nou QB.
Sorry
Your purchase cannot be completed at this time. Please try again. La Grid 2. Ati reusit sa il luati?
da, am reusit de pe tableta (probabil si pc) prin Tunnelbear. Probabil nu merge deoarece US inca nu a trecut la data de 1 Mai. Odata facuta achizitia inchideti VPN-ul si luati-l pe consola.
PS daca nu aveti tableta downloadati aplicatia Tunnelbear pe telefon ( Android il gasiti pe Playstore, in Ios il gasiti in Appstore) il instalati, intrati faceti cont etc, activati, intrati pe telefon/tableta pe xbox.com, cautati GRID 2, puchase free, etc...
^ Am rezolvat. Mersi mult :)
Si pentru consola am avut nevoie de vpn aproape la toate jocurile de 360. De obicei merg pe download normal până la 78% si apoi o conectez la laptop pe care activezi un vpn pentru diferența de download.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Probabil pe x360. X1 e region free nu are nevoie de vpn, testat personal chiar azi ultima oara.
Cand intra jocurile pe luna mai? Sau au intrat deja?
Nu intră cum intră la concurență, vezi în poză!
Attachment 267506