Nu ai cum sa ratezi sectiunea. E pe prima pagina din dashboard, in dreapta, unde scrie mare Games with Gold. Iar de acolo dai pe joc.
Printable View
Nu ai cum sa ratezi sectiunea. E pe prima pagina din dashboard, in dreapta, unde scrie mare Games with Gold. Iar de acolo dai pe joc.
Exact asa am facut:) Eventual am sa fac un filmulet, si il postez ca sa fie mai edificator. Chestia e ca luna viitoare va fi Rayman, si kinderul il vrea:) Si ar fi pacat sa nu il pot lua...:(
La mine asa a mers la ultimul joc luat pe gold, poate au schimbat ceva intre timp. Vad ca acum pe US nu mai accepta plata cu card de romania chiar daca faci achizitia prin VPN.
Salut !
Nou posesor de Xbox one, nu reusesc sa descarc jocurile free Gold xbox 360.contul este pe UK.Am incercat direct consola, aplicatie android(cu/fara vpn), web Chrome(cu/fara vpn).
Nu merge.Ceva idei?
Eroare : No valid payment
Jocurile de One nu au problema asta
Mersi
Trebuie sa ai card sau paypal atasat, dupa aceea o sa mearga :)
Confirm ca jocurile de pe Gold au mers, macar atat ! Cele din 01 Ianuarie.
Card Visa atasat contului
cand dau pe Payment options, si evident Add Payment Option, ma lasa sa selectez numai Credit Card, for payments in Romania. Adaug cardul meu cu toate datele..din RO, insa pot sa fac achizitii pe Store in US?
Sincer as adauga contul de PayPal, imi e mult mai facil,dar daca selectez "for payments in US", imi cere adresa...etc. Oare merge sa pun acolo adresa de RO, sau ?
10x,
Pune ma o adresa de hotel din US ! Alege-ti un stat cu taxe mici . Eu am Boston / MA si sunt decente (6%)
Exista si state cu 0% taxe.
- Alaska.
- Delaware.
- Montana.
- New Hampshire.
- Oregon.
Eu stiam ca toate te vor taxa , mai putin Alaska ... dar faceti cum vreti .
Aici pe larg - State and Local Sales Tax Rates in 2015 | Tax Foundation
la mine din nu stiu ce motive nu ma mai lasa sa cumpar nimic din xbox cu adresa de US, tot ce am cumparat in ultimul timp a fost pe UK. Ba chiar am incercat sa introduc o adresa noua dar degeaba, cand ajung sa introduc codul postal nu ma lasa mai departe. A mai patit cineva asta? Au un prefix anume codurile postale din America?
Ceva predictii pentru februarie? Presimt ca iar baga niste "petarde" cum au tot bagat in ultimele luni :)
Killer instinct e bun, am jucat si Deathtrap si m-a prins. Cred ca depinde de gusturi :)
Salut, daca imi cumpar Xbox Live Gold 14-Days Trial Code GLOBAL merge sa fac download la jocurile free?, m-ar interesa Killer Instinct. Multumesc!
DIn cate stiu eu la Trial nu beneficiezi de games with gold. Si chiar daca ti-ar merge jocurile le poti juca doar cat timp beneficeizi de gold, deci doar cele 14 zile
Faza e ca pe lângă faptul că este mai mult un joc "să fie la număr" mai are si 40GB :)
Oricum este si cum ai spus tu, depinde de gusturile fiecăruia.