Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 171 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 3417

Thread: Clubul PlayStation Vita - PS Vita

1. #1781 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Azi mi s-a intamplat cel mai ciudat lucru ever - ajuns acasa cu noile achizitii de la talcioc (Spyhunter / Ninja Gaiden Sigma 2 +) - instalez frumos NG2 si apoi cand am incercat sa instalez Spyhunter imi zice -> You must delete one of the previous installed software in order to be able to install this one, you need to remove and reinsert the card (mesajul e aproximativ nu e mot a mot).

Am sters un mini ... si am putut sa instalez - FOARTE ciudat, avand in vedere ca pe card mai aveam loc cam 11 GB si nu am inca un set full de jocuri PSVIta (imi lipsesc cam 10 titluri)

DEZAMAGITOR si PROSTESC din partea SONY limitarea la doar 100 iconuri.

2. #1782 SP
    Junior Member Americanu20's Avatar
    Dezamagitor ca nu este card mai mare de 32GB ca deja am inceput sa sterg dupa el jocuri.Eu nu inteleg de ce naiba au unele demouri au 3GB!!

3. #1783 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Azi mi s-a intamplat cel mai ciudat lucru ever - ajuns acasa cu noile achizitii de la talcioc (Spyhunter / Ninja Gaiden Sigma 2 +) - instalez frumos NG2 si apoi cand am incercat sa instalez Spyhunter imi zice -> You must delete one of the previous installed software in order to be able to install this one, you need to remove and reinsert the card (mesajul e aproximativ nu e mot a mot).

Am sters un mini ... si am putut sa instalez - FOARTE ciudat, avand in vedere ca pe card mai aveam loc cam 11 GB si nu am inca un set full de jocuri PSVIta (imi lipsesc cam 10 titluri)

DEZAMAGITOR si PROSTESC din partea SONY limitarea la doar 100 iconuri.
    Same here , la Liberation si Soul Sacrifice , culmea ca abea am cateva jocuri instalate (9-10) dar a mers bine mersi dupa ce am sters un joc de PSone.

4. #1784 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Americanu20 View Post
    Dezamagitor ca nu este card mai mare de 32GB ca deja am inceput sa sterg dupa el jocuri.Eu nu inteleg de ce naiba au unele demouri au 3GB!!
    Pentru ca descarci tot jocul atunci cand descarci demo-ul.

5. #1785 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

6. #1786 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    aaah, shut up and take my moneyyyyy !

7. #1787 SP
    Member Darku's Avatar
    Cine il intereseaza un incarcator portabil de PS Vita sigilat la schimb pe un joc mai nou de PS Vita sau doua mai vechi, va rog PM

8. #1788 SP
    Junior Member Americanu20's Avatar
    Cum fac sa deblochez consola fiindca mi s-a blocat in jocul A-MAN si nu mai stiu cum sa o fac sa mearga....ca bateria nu merge scoasa ca la PSP ...ce-i de facut ?

9. #1789 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by Americanu20 View Post
    Cum fac sa deblochez consola fiindca mi s-a blocat in jocul A-MAN si nu mai stiu cum sa o fac sa mearga....ca bateria nu merge scoasa ca la PSP ...ce-i de facut ?
    tii apasat butonul de power pana se opreste, daca si asa nu merge atunci tine apasat butonul de power + butonul albastru PS, pana intra intr-un meniu secret, acolo alegi restart.

10. #1790 SP

11. #1791 SP
    Member Darku's Avatar
    Arata genial Killzone, GENIAL. E un Killzone 3 portabil, imi place foarte mult ca interactiunile de touch screen sunt optionale, se poate seta ca un buton anume sa faca stealth kills si alte interactiuni. Imi place display-ul sa fie curat

12. #1792 SP
    Member Darku's Avatar
    cui ii plac jocurile de tip platformer (Ratchet & Clank, Jak & Daxter, Rayman, etc) RECOMAND Sly Cooper Thieves in Time pentru PS Vita.
    Superb joc! grafica este identica cu varianta de PS3 (le-am probat pe ambele) si nu a fost taiat nimic din joc. Jocul e foarte colorat, distractiv, multe unlockables si trofee. Week-endul asta numai pe el am stat, cat de bine poate sa arate pe Vita si cat de fun e.
    Daca nu ati jucat nici un joc Sly pana acum dar va plac jocurile aventura/platformer atunci go for it!
    Am impresia ca e primul port de pe PS3 care arata IDENTIC cu varianta de PS Vita si nu are nici un lag sau drop de frame rate.

13. #1793 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

14. #1794 SP
    Member angellicus's Avatar
    A inceput Summer Sale-ul pe PSN UK! Poate gasiti ceva care sa va placa!

Mi se pare putin cam slab, asta tinand cont de cat hype au facut cu sale-ul acesta! Daca nu ati jucat Persona 4 Golden, vreau sa va spun ca este un joc absolut incredibil. Nu am putut lasa VITA-ul din mana pina nu l-am terminat. Un walkthrough dureaza pe putin 70-80 de ore, deci merita fiecare leu/lira!

Persona 3 este acum la sale si acela este un joc foarte bun si acum este si la un pret acceptabil. Evident, eu nu am mai avut rabdare si am dat banii pe el cand nu era la sale.

15. #1795 SP
    Persona,Retro City Rampage si Sly Cooper merita.

16. #1796 SP
    Member Snookerdog89's Avatar
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    A inceput Summer Sale-ul pe PSN UK! Poate gasiti ceva care sa va placa!
    Aceea e continuarea promotiei Summer Festival, inceputa pe 17 iulie si tine pana in 28 august, acum e doar o alta transa de reduceri...eu inca mai sper sa primim un Summer Sale cum au primit cei din US la inceputu lunii iulie. Am auzit ca la noi ar incepe la inceputul lui august, so it will be any minute now ! :-P

In alta ordine de idei...a intrat cineva in closed beta pentru multiplayerul de la Killzone?

17. #1797 SP
    Member angellicus's Avatar
    Dap, ai dreptate! Am zis ca a inceput abia acum pentru ca, din pacate, era doar un joc la discount pentru Vita.

18. #1798 SP
    Quote Originally Posted by angellicus View Post
    Dap, ai dreptate! Am zis ca a inceput abia acum pentru ca, din pacate, era doar un joc la discount pentru Vita.
    Au uitat sa specifice in lista pe langa WRC ala si Sly Cooper: Thieves In Time...varianta pentru Vita costa acum vreo 8-9 lire, depinde daca ai ps+ sau nu. Restu reducerilor pentru Vita se aplica doar la jocuri de PSP...in 14 august urmeaza ultima transa din festivalu asta. Eu inca ma framant daca sa iau ceva acuma sau sa mai astept...Sly 4 pare fain dar as vrea ceva si cu masini. De ce nu au discount si pentru Most Wanted Vita daca tot au mega-sale pentru franciza Need For Speed? Daca ai doar Vita ca si mine sunt destul de slabute deal-urile...ca si numar de jocuri pentru Vita care sunt oferite la pret redus ma refeream.

19. #1799 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    am intrat eu in beta-ul de la Killzone. Haideti sa jucam!

20. #1800 SP
    Quote Originally Posted by malpraxis06 View Post
    am intrat eu in beta-ul de la Killzone. Haideti sa jucam!
    Mna cine a intrat spor la butoane! Eu din pacate nu am intrat cu nici un cont...unde ati primit mailu? In inboxu normal? Poate nu caut eu bine...sper :-P

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 171 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast