eu l-am cumparat de pe Okazii folosit pachet complet cu card de 8gb la 650 lei.
Mda, m-am tot chinuit cu aplicatiile alea si nimic. Teoretic se poate, scrie si pe site-ul Sony. In aplicatia Content Manager imi apare posibil transferul de aplicatii de pe PC pe PSV, dar nu reusesc sa le downloadez pe PC de pe PSN sau SEN sau cum ii mai zice. Imi da eroare de fiecare data.
In alte parti nu am reusit sa gasesc aplicatiile.
Guys,cum stati cu bateria?
Pe mine ma tine cam 4-4jum cu brightness full, wifi on si sunetul pe la jumate sau in casti. E destul de decent, dar citisem ca wifi nu are impact asa de mare.
Primul PSV avea bateria mai slaba, scoteam vreo 3 ore din el. Poate au fost update-uri pe parcurs, dar sunt multumit.
Nu am PS3-ul cu mine si nu am cum sa incerc. Mi-am recuperat insa contul pe care am niste jocuri de la PS Plus si voi sta pe ala dupa ce termin cele doua jocuri pe care le am momentan.
Eu nu am patit dar am vazut chiar cand a aparut jocul ca se plangeau unii de ceva bug-uri, bug-uri care au fost rezolvate intre timp.
Ai ultimul update la joc?
Am sters system data si l-am bagat iar, am facut iar update-ul si sa vad acum daca mai face figuri ori ba.
Sa speram pentru vesti bune! Se anunta ceva Persona-related Duminica aceasta!
da, Persona V, recunosc, sper sa fie pe Vita (nu vreau cross-buy, image mirroring cu PS3/PS4 etc, vreau sa se concentreze sa-l faca extraordinar pe o singura platforma si aia sa fie Vita, nu un joc ,,bun si-atat" pe 2 platforme)![]()
[QUOTE=tudyniuz;1062676]A mai patit careva asa ceva?
Da .
Dupa ce am facut update la joc nu a mai facut asa .
lasa ca pe vita mai apare un port si ceva cross buy
...de parca 3ds statea prost la vanzari, asta e, GG Sony
Bookmarks