Oferta asta nu e valabila si pentru Romania, doar pentru State.
Oferta asta nu e valabila si pentru Romania, doar pentru State.
Nu toti publisherii au mizat pe jocuri scumpe pt Vita.
Cei de la Namco au optat pt niste preturi de lansare mai omenesti. (cel putin la precomenzi pt moment).
Ridge Racer PS Vita | Zavvi.com 14.95�
Touch My Katamari PS Vita | Zavvi.com 19.95�
Pe zavvi, am constatat ca pe masura ce se apropie lansarea scad si preturile putin cate putin.
Din pacate noi in Romania vom fi loviti de preturi, pt ca la noi nu prea se vinde nimic la lansare sub pretul de RRP.
Tipii de la zavvi is incredibili. Nu stiu cum reusesc da vand si jocuri proaspat lansate la un pret foarte mic. Cred ca majoritatea cumparaturilor pt Vita se vor face de pe zavvi :)). Si oricum eu spun ca nu trebuie sa se agite lumea, pentru ca in 2-3 luni de zile cei de la Sony vor scadea pretul la jocuri cand vor vedea ce slab se vand acestea (si posibil sa se intample acelasi lucru chiar si cu consola). Parerea mea :p.
p.s. observ ca preturile mari (35 de lire) sunt in mare parte la seriile mari: Uncharted, Metal Gear Solid, Street Fighter etc. Dar si astea vor scadea mai devreme sau mai tarziu (si tind sa cred ca mai devreme)
:x :x Vita News: Sumioni: Demon Arts confirmed for US - ComputerAndVideoGames.com @-) @-)
Sumioni: Demon Arts for PS Vita announce trailer - YouTube!
Ce mega tare o sa fie jocul asta. Il consider ca fiind ceva combinatie intre Okami si Patapon. Un must buy in orice caz =D>
Mortal Kombat Koming to PS VIta in Spring 2012 - via Daniel Kayser @ GameTrailers
The headline says it all folks as today Warner Bros. Interactive Entertainment announced that Mortal Kombat will ship for PlayStation Vita in Spring 2012 while offering up this very, very brief description:
Developed by NetherRealm Studios, the game delivers an experience designed specifically for on-the-go gaming with brand new gameplay features and content developed exclusively for the new handheld device.
�The NetherRealm team is committed to making sure that we follow up the success of 2011�s Mortal Kombat with an equally compelling experience on the PlayStation Vita,� said Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. �The original game content and new features we developed for the PlayStation Vita will provide gamers with the best fighting game experience available on the new mobile platform.�
While we'll have to await further details on what all of these on-the-go goodies actually are, it's nice to know that PS Vita fans will also get the chance to experience the rebirth of the historic gaming franchise not too long after picking up their shiny new handheld.
PS Store-ul se va putea folosi in Romania?
Am auzit ca unii au reusit sa foloseasca unele carduri pt a cumpara de pe PS Store; Daca merge la PS3 ar trebui sa mearga la Vita, nu?
Ma intereseaza store-ul pt ca jocurile vor fi acolo cu 20% mai ieftine; Trebuie doar un card de memorie din ala mai scump.
si pot folosi card din Romania?
nu stiu exact despre ce card vorbesti tu , dar iti poti pune lire sau dolari pe contul tau de psn pe care ii vei volosi la achizitionarea de jocuri de pe ps store . gasesti baieti si pe site aici care vand astfel de carduri cu care iti incarci contul. cauta pe bazar :)
Am inteles. Am crezut ca se poate direct cu card bancar. Mersi la amandoi.
Daca va intereseaza jocurile de Vita recomand 2 canale de youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=f_tKAe2ZHDU
si
http://www.youtube.com/watch?v=TSXMYt2SwBY
Daca o sa va cumparati Vita, de unde o sa-l luati?
Eu m-am gandit sa import un Vita si un card de 8 GB (more than enough, I think) din US.
O sa folosesc un cont de US PSN si o sa cumpar de pe PS Store toate jocurile deoarece sunt considerabil mai ieftine.
Chiar daca pretul consolei la noi e echivalent cu cel din alte tari europene, e prea mare diferenta dintre Europa si US (~100$).
---------- Post added 20-01-2012 at 02:20 PM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=bNq8lqUhoV0
Eu unul o sa il cumpar din tara,am dat deja preorder la media galaxy,am fost asigurat ca va ajunge la mine in data de 23/24 feb,pretul este acceptabil,1149 lei.Am primit azi pachetul preorder cu casti,+cod,destul de ok castile.Daca poti aduce din us,iti recomand sa iei de acolo avand in vedere ca iesi la 300 usd psp vita+mem card,si eu ma gandeam initial la import,dar nu am pe nimeni acolo si un intermediar mi-a cerut in jur de 100 usd ca sa il aduca in tara asa ca am zis F it.
Eu l-am intrebat pe un user de pe forum care se ocupa cu importuri si mi-a spus ca il poate aduce cu 350$ (Wi-Fi + 8GB) ceea ce mi se pare acceptabil.
Dar azi am primit un mail de la amazon despre un Vita Starter Kit - 4 GB memory card , Pocket Pouch , Protective Film , Cleaning Cloth , Card Case si Vita Headphones = 40$.
O sa ma interesez despre marimea jocurilor (planuiesc sa le cumpar toate de pe PSN deoarece vor fi mai ieftine) si daca nu sunt > 4GB o sa cumpar pack-ul asta si poate mai incolo cardul de 8gb.
EDIT
Cam astea ar fi marimile jocurilor existente:
Uncharted, cel mai mare dintre ele, are 2.8 gb.
In concluzie, un card de 4GB ar trebui sa fie de ajuns pt inceput; Cred ca o sa cumpar starter kit-ul in cazul acesta.
EDIT 2:
Am aflat ca versiunile Europene a jocurilor vor fi considerabil mai mari din cauza localizarilor (Uncharted ~ 3.5GB).
Deci un card de 4GB nu o sa fie de-ajuns...
Pai si daca o importi unde o duci la garantie in caz de ceva :-/ , mai ales ca este o consola complet noua si din cate stiu prin Japonia au fost ceva probleme cu ea.
Mie mi se pare destul de bun pretul din Romania, insa astept sa vad si ce jocuri vor fi disponibile aici la lansare, plus pretul cardurilor.
Chiar nu stiu ce sa zic, daca o achizitionez la lansare, investitia s-ar ridica la aprox. 2.000 de lei (consola, cardul + cateva jocuri).
Daca mai astept cateva luni, pretul va scadea, daca nu la consola, la jocurile de lansare sigur, plus ar putea aparea si bundle-uri cu jocuri incluse. De asemenea, mai am o gramada de jocuri de PS3 pe care nu le-am jucat.
Grea decizie.
Din toate chestiile care le-am cumparat doar cu 360-ul a trebuit sa merg la garantie asa ca sunt dispus sa risc.
Iar in Japonia au fost foarte putine cazuri izolate (failure rate foarte mic pt o consola noua) dar kotaku si alte site-uri "de specialitate" au uitat sa mentioneze asta.
Nici eu n-o sa-l cumpar la lansare; O sa astept cateva luni iar daca se vinde foarte rau o sa astept mai mult pentru ca sigur o sa fie ceva bundle-uri sau reduceri.
Aici scrie ca Sony face un profit de �115 cu fiecare Vita 3G vandut in UK asa ca sigur isi permit sa taie din pret sau sa adauge un memory card ori un Uncharted si cred ca o sa faca asta foarte curand.
Singurul motiv pentru care s-ar merita sa-l iei la lansare ar fi potentialele "first buyer rewards", cum au facut Nintendo cu 3DS-ul.