Daca vreti sa va cumparati Borderlands 2 pentru vita, vedeti ca e la Altex 59 de lei :P
Daca vreti sa va cumparati Borderlands 2 pentru vita, vedeti ca e la Altex 59 de lei :P
la voi pe uk ce pret are castlevania X?
daca va plac arcade shooters luati cu incredere Resogun, e demential pe Vita.
Si ca bonus este cross-buy ps vita/ps3/ps4
Subscriu, Resogun dă dependență. 😍
Salutare! Am nevoie si eu de ajutorul vostru. Vreau sa cumpar si eu un psvita nou din magazine , am gasit niste pachete ce includ psvita , card 8 gb si voucher pentru 5 jocuri, problema este ca nu stiu ce model este phat sau slim, vanzatoarea nu a stiut sa mi zica. Mam uitat pe cutie scria pch 2016 si mai scria ca are memoria interna de 1 gb [ sa inteleg ca este modelul slim?].A si inca ceva , jocurile cso si iso care imi merg pe psp pot sa le bag si psv? multumesc.
ps vita slim. jocurile de psp nu merg pe psv
De fapt merg jocurile de PSP digitale daca le iei de pe PS Store.
eu zic da, merita
Sfatul meu e sa iti iei un card de cel putin 16GB. Cele 5 jocuri pe care le primesti pe voucher iti ocupa 10GB in total.
Vinde careva carcasa ps vita slim si folie fata spate,PM.
Si eu doresc sa achizitionez o carcasa de protectie pt. ps vita 1000 :) " Preferabil - carcasa de aluminiu sau back case de culoare neagra"
Astept oferte pe Privat.
Am pus la incarcat un ps vita slim si dupa 2 ore si 40 de min era incarcat aproximativ 30%.Precizez ca ledul e mereu portocaliu ceea ce inseamna ca se incarca,o problema am la stecher joaca cand il bag in priza dar daca il pozitionez corect nu mai am nici un fel de problema deci nu cred ca e de la el.Stie careva ce problema are ?
OFF: crowler, a mea este RIP :)) mi-a murit .. nu mai vrea sa incarce.
On: lasa-o sa se incarce cat doreste ea .. dar daca face la el .. eu zic sa iei ceva masuri .. altfel sa nu se duca dupa a mea. :-??
:))Pai ar trebui sa fie full charge dupa 2 ore 40 iar daca nu este inseamna ca este o problema.Dubios este ca am incercat sa o incarc doar cu usb si acuma imi arata full la baterie,creca e mizeria aia de adaptor de vina,am auzit ca sunt chinezarii ieftine :))
Eu am ps ul de o luna ma cum naiba sa imi moara asa subit,tu de cat timp il ai ? :))
Eu am consola de 3 ani si nu am avut astfel de probleme :P Nasol ... probabil ca adaptorul ii de vina
Cei care aveti si ati jucat Borderlands 2, s-a mai imbunatatit framerateul cu ultimele patchuri sau tot in 15 fps merge?
Mie imi merge perfect, updatat la zi. Am mai avut cand au fost foarte multi pe harta o mica agatare dar in rest vad ca merge perfect, ii mult imbunatatit fata de cum o fost innainte, parerea mea.
Mie imi merge okay dar tot mai imi da crash uneori. Voi la ce versiune ati ajuns?
Eu am ps vita aproape nou si de curand trebuie sa il las vreo 4 ore jumate sa se incarce nu ca inainte in 2 ore 40,stie careva ce problema are ?