play.com trimit in Romania?
play.com trimit in Romania?
Nu, dar vezi daca te poate ajuta robertdinu cu o eventuala comanda.
http://f.images.memegenerator.net/in...x/14514829.jpg
Cam dezamagit de Uncharted, tinand cont ca e cel mai scump de pana acum.
0.o
Merita sa dai cu 200-300 ron mai mult pt. versiunea 3G ? , gps-ul functioneaza doar cu internet , si 3g ii destul de slab , jocurile online nu se pot juca cu 3g.
Eu recomand tuturor care doresc 3g ,sa se razgandeasca ,deoarece nu merita , mai bine cumparati un card de 16 gb , sau un joc original ,accesorii.
Eu sper sa se vanda prost, in felul asta o sa scada pretul consolei si Sony va baga mai multi bani in jocuri bune.
Atunci mi-as lua si eu o Vită.
O sa se vanda bine in Europa si America , o sa vedeti. Japonezii , sunt mari fani Nintendo.
---------- Post added 15-02-2012 at 11:24 AM ----------
Ps vita din toate punctele de vedere ,este mai bun, decat produsele ds. Iti ofera experienta de joc nemaiintalnita;)
Japonezii au fost primii care au sustinut Sony... dar se pare ca de ceva ani s-a cam intors roata :)
Mie imi convine, in felul asta se vor dedica mai mult pt. "western games" (acum ca e alt target) decat pt. chestiile alea asiatice de nu le intelege nimeni (si nu ma refer aici la JRPG-uri, ci la chestii gen Pokemon in tara minunilor)...
^
RonanN1, where art thou? >:)
Stie cineva ? toate jocurile Vita ,au nevoie de un memory card ? pt save games ,etc ... ? , deci daca eu cumpar de exemplu " Fifa 12 , am nevoie si de un memory card , altfel consola nu recunoaste jocul ?
---------- Post added 15-02-2012 at 12:53 PM ----------
:-/:-?
Some PS Vita launch titles require a memory card for saves
In alte cuvinte, iti trebuie un card pt save-uri.
Nu pentru toate jocurile dar multe din ele cer.
Si pt fifa 12 ?
inca o reclama geniala legata de gaming @-) =D> Bravo Sony! Nu e la fel de emotionanta ca si cea cu "Michael", dar in orice caz: un 10 e un 10.
Fifa 12 mananca CEL MAI MULT (peste 120MB la save-uri) dintre toate jocurile de PSV.
Ceva reviews (pt. varianta americana):
PlayStation Vita review -- Engadget
Playstation vita News, Videos, Reviews and Gossip - Gizmodo
The PlayStation Vita: The Kotaku Review
dure review-urile