Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 37 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #261 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    pacat ca nu au trecut la un 6X sau poate chiar 8X la BluRay reader...
    Sa inteleg k nu e nici o schimbare de bluray...same thing?..may be ..same problems?

2. #262 SP
    Member MSlv's Avatar
    blocul optic 100% a fost modificat, doar caracteristicile de functionare au ramas probabil identice (viteza de citire de ex.)

3. #263 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    aaa..sa speram k nu vor mai fi probleme...ms de raspuns

4. #264 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Removing the HDD from PS3 Slim - Video

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

ShopTo.Net - PS3 Slim 120GB - Sony Playstation 3 (PS3) - �229.99
    Decand il asteptam sa apara pe shopto . Cand imi facusem comanda la PS3-ul grasan la ei pe site , shippingul venea fix 1.5 mil . Cred ca si la asta nou mi-ar calcula tot cam atat chiar daca este mai usor cu 1kg( parca ) si mai mic !
    A x-a oara cer si eu o informatzie in legatura cu un aspect ! Garantzia . Daca il cumperi de afara cu acte (factura..alea alea ) si garantzie , este valabila si in Romania ? Ceva in genul certificat international de garantzie(cum este la alte produse, la ceasuri de exemplu ) ?

5. #265 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Decand il asteptam sa apara pe shopto . Cand imi facusem comanda la PS3-ul grasan la ei pe site , shippingul venea fix 1.5 mil . Cred ca si la asta nou mi-ar calcula tot cam atat chiar daca este mai usor cu 1kg( parca ) si mai mic !
    A x-a oara cer si eu o informatzie in legatura cu un aspect ! Garantzia . Daca il cumperi de afara cu acte (factura..alea alea ) si garantzie , este valabila si in Romania ? Ceva in genul certificat international de garantzie(cum este la alte produse, la ceasuri de exemplu ) ?
    Pai dak vrei sa cumperi de la ei..garantia tot la ei o vei avea..adik in caz de ,Doamne fereste, se strica.. va trebui sa o trimiti inapoi la ei.
    Dar dak vrei un raspuns si mai sigur..trimite-le un mail si intreaba-i..dar mi-e greu sa cred k o vei putea repara in tara fara bani stiind ca ai luat-o din afara

6. #266 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Pai dak vrei sa cumperi de la ei..garantia tot la ei o vei avea..adik in caz de ,Doamne fereste, se strica.. va trebui sa o trimiti inapoi la ei.
    Dar dak vrei un raspuns si mai sigur..trimite-le un mail si intreaba-i..dar mi-e greu sa cred k o vei putea repara in tara fara bani stiind ca ai luat-o din afara
    e ca dracu-n tara asta ...

7. #267 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, nu e garantie europeana la Sony ? Eu asa stiam... chiar daca vor face ceva galagie cei de-aici, si probabil ca vei astepta mai mult sa ti-o schimbe, ar trebui sa fie functionala garantia la noi....

8. #268 SP
    Member MSlv's Avatar
    da MonkY, dar se pare ca PlayStation a venit la noi in tara prin alte surse fata de restul electronicelor Sony... si nu prea ar avea treaba cu Sony Romania. Am citit un raspuns oficial din partea Sony pe undeva pe-aici, spunea clar ca respectivul trebuia sa se duca cu consola de unde a luat-o (altex et al.)

9. #269 SP
    Manager paul's Avatar
    PS3 Hardware Compared

"We take a look at the hardware variations between the new redesigned system and its predecessor."

10. #270 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

11. #271 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Removing the HDD from PS3 Slim - Video

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

ShopTo.Net - PS3 Slim 120GB - Sony Playstation 3 (PS3) - �229.99
    Link-ul asta de la ShopTo vroiam sa-l postez si eu. Cum de se poate mai la ei, si la noi nu ?

Auzi, un PS3 cu HDD de 120GB la pretul unui Xbox 360 Pro. Nu credeam sa vad asa ceva.

12. #272 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nic n-o sa vezi, la noi cel putin!

13. #273 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    deci imbunatatiri hardware practic nu aduce
    practic nu ii vad rostul decat daca ti s-a stricat ps3-ul si vrei sa iti iei altul..dar upgrade nu cred

14. #274 SP
    Member DraZziW's Avatar
    http://www.gamespot.com/news/6215547...=topslot;img;1

comparatie intre ps3 slim si cel normal

15. #275 SP
    Member rokococo's Avatar
    Consola Sony Playstation 3 Slim - Varianta Noua!

Oare cam asa va fi peste tot la noi pretul slimului

16. #276 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Geeeeeeeeeeeeeeeeez...aproape 1900 lei, mai scump ca vechiul PS3, romanu' tot roman ramane
    Sper sa apara si la preturile corecte, ma bate rau gandul sa-i aduc un coleg actualului XBOX 360.
    By the way, oare o sa scada preturile la PS3-urile fat second sau posesorii vor aduce argumente cretine de genul : ala vechi nu se mai gaseste in magazine si e mai bun

17. #277 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by rokococo View Post
    Consola Sony Playstation 3 Slim - Varianta Noua!

Oare cam asa va fi peste tot la noi pretul slimului
    Incredibil domnule ce oameni. Astia vand o consola aparuta tocmai cu scopul de a o face mai accesibila prin MAREA majorare de pret si jegosii astia o pun mai scumpa decat cea actuala.
    Sper sa dea faliment si asta in secunda 2.

18. #278 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    V-ati intrebat cumva daca a cumparat cineva ceva de pe site-ul ala ?

19. #279 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    nu conteaza daca a cumparat cineva de pe acel site sau nu..poate asa va fi pretul si in media..domo...si atunci nu va cumpara nimeni..toata lumea va cumpara din anglia sau alte tari un pretul este de 300 de euro...nu de 400 si ceva cat o sa fie aici

20. #280 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    vrei sa spui aproape 500eur

site-ul de mai sus are contact. folositi-l cu incredere. nu le-ar strica citeva mesaje de 'incurajare'.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 37 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks