blocul optic 100% a fost modificat, doar caracteristicile de functionare au ramas probabil identice (viteza de citire de ex.)
Decand il asteptam sa apara pe shopto. Cand imi facusem comanda la PS3-ul grasan la ei pe site , shippingul venea fix 1.5 mil . Cred ca si la asta nou mi-ar calcula tot cam atat chiar daca este mai usor cu 1kg( parca ) si mai mic !
A x-a oara cer si eu o informatzie in legatura cu un aspect ! Garantzia . Daca il cumperi de afara cu acte (factura..alea alea ) si garantzie , este valabila si in Romania ? Ceva in genul certificat international de garantzie(cum este la alte produse, la ceasuri de exemplu ) ?
Pai dak vrei sa cumperi de la ei..garantia tot la ei o vei avea..adik in caz de ,Doamne fereste, se strica.. va trebui sa o trimiti inapoi la ei.
Dar dak vrei un raspuns si mai sigur..trimite-le un mail si intreaba-i..dar mi-e greu sa cred k o vei putea repara in tara fara bani stiind ca ai luat-o din afara![]()
Hmm, nu e garantie europeana la Sony ? Eu asa stiam... chiar daca vor face ceva galagie cei de-aici, si probabil ca vei astepta mai mult sa ti-o schimbe, ar trebui sa fie functionala garantia la noi....
da MonkY, dar se pare ca PlayStation a venit la noi in tara prin alte surse fata de restul electronicelor Sony... si nu prea ar avea treaba cu Sony Romania. Am citit un raspuns oficial din partea Sony pe undeva pe-aici, spunea clar ca respectivul trebuia sa se duca cu consola de unde a luat-o (altex et al.)
PS3 Hardware Compared
"We take a look at the hardware variations between the new redesigned system and its predecessor."
deci imbunatatiri hardware practic nu aduce
practic nu ii vad rostul decat daca ti s-a stricat ps3-ul si vrei sa iti iei altul..dar upgrade nu cred
http://www.gamespot.com/news/6215547...=topslot;img;1
comparatie intre ps3 slim si cel normal
Consola Sony Playstation 3 Slim - Varianta Noua!
Oare cam asa va fi peste tot la noi pretul slimului![]()
Geeeeeeeeeeeeeeeeez...aproape 1900 lei, mai scump ca vechiul PS3, romanu' tot roman ramane
Sper sa apara si la preturile corecte, ma bate rau gandul sa-i aduc un coleg actualului XBOX 360.
By the way, oare o sa scada preturile la PS3-urile fat second sau posesorii vor aduce argumente cretine de genul : ala vechi nu se mai gaseste in magazine si e mai bun![]()
nu conteaza daca a cumparat cineva de pe acel site sau nu..poate asa va fi pretul si in media..domo...si atunci nu va cumpara nimeni..toata lumea va cumpara din anglia sau alte tari un pretul este de 300 de euro...nu de 400 si ceva cat o sa fie aici
vrei sa spui aproape 500eur
site-ul de mai sus are contact. folositi-l cu incredere. nu le-ar strica citeva mesaje de 'incurajare'.
Bookmarks