Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 37 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #281 SP
    Member MSlv's Avatar
    ar fi interesant de stiut cum ajunge marfa in magazinele de afara (fie ele si online) si cum merge treaba la noi... Dar slabe sanse sa aflam cate ceva, informatiile sunt "confidentiale" sau "nu se stie" pentru ca "se ocupa altii"... Nu va mai faceti sange rau, daca vedeti vreo oferta de la noi cumparati, daca nu net are mai toata lumea si card se gaseste. putin mai greu cu transportul ($$$)...

2. #282 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Vedeti ca aduce webpredator PS3 Slim ... 1050 -1100 ron

3. #283 SP
    Banned cryyo's Avatar
    ooo...bun pret.
    Ma intreb ce face Nintendo cu Wii la 900lei. La noi am vazut cu 1100lei

4. #284 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    ooo...bun pret.
    Ma intreb ce face Nintendo cu Wii la 900lei. La noi am vazut cu 1100lei
    Wii are totusi un target mai diferit si se descurca fenomenal nu-ti fa griji.
    site-ul de mai sus are contact. folositi-l cu incredere. nu le-ar strica citeva mesaje de 'incurajare'.
    Primul lucru pe care l-am facut

5. #285 SP
    Member MSlv's Avatar
    si mie mi-a crescut tensiunea cand am vazut nesimtirea, si am trimis un mail mai... sa zicem ca am criticat constructiv, poate putin cam acid, initiativa nobila a acelui site de a mobila viata gamerilor...

6. #286 SP
    Target diferit ? ... lol , cred ca voi nu stiti ce inseamna "target" ... Toti producatorii de console / jocuri / w/e ... au acelasi target, o anumita medie de varsta ... Cand vorbesti de Console e altceva, treaba cu target-ul cred ca are mai mult sens cand vorbesti de jocuri ... partea hardware nu are nici o legatura.

Hai sa tratam consolele ca un obiect de Fun, Media, Entertaining... Exact cum o treateaza si ei... Haideti sa nu mai discutam despre aceste console de parca le-am inventa noi ...

Site-urile respective pun ce pret vor ei , d-asta se cheama democratie. Nu este treaba voastra sa comentati libertatea lor de a incerca sa vanda un produs cu pretul dorit. Treaba voastra este sa alegeti corect.

7. #287 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Geeeeeeeeeeeeeeeeez...aproape 1900 lei, mai scump ca vechiul PS3, romanu' tot roman ramane
    Sper sa apara si la preturile corecte, ma bate rau gandul sa-i aduc un coleg actualului XBOX 360.
    By the way, oare o sa scada preturile la PS3-urile fat second sau posesorii vor aduce argumente cretine de genul : ala vechi nu se mai gaseste in magazine si e mai bun
    Ce povesteam eu pe aici. Romanu tot hot ramane. Cand apare ceva nou hai sa suprataxam ca doar ii nou nu? Faza o sa fie asa: prin domo, altex, flanco, deci cam peste tot, pretul la PS3 Slim o sa-l avem la pe la 1900 ron si Fat la 1750 cat e si acum. Or sa vada ca nu se cumpara ca e prea scump si atunci o sa lase pretul la Fat, ca si asa e vechi, la 1500 - poate 1550. Ratiunea dupa care spun ca la Slim is hoti e pt ca ei aduc la pretul recomandat de vanzare 1250 ron, poate chiar mai putin la cantitati mari. INSA, la Fat cred totusi ca au dreptate cu pretul pt ca acuma mai sunt pe stoc console aduse la pretul vechi.

8. #288 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Domo, MediaGalaxy, Altex au acelasi pret cu cel de la Gameshop. Daca Gameshop aduce consola la 1400lei, atunci si aceste magazine o vor avea la acelasi pret sau cu un adaos de cateva zeci de lei

Siteul acela nu este foarte cunoscut, deci nu ma intereseaza pretul. Asa exista si PS3 Fat la 2000ron pe net

9. #289 SP
    Member OxygeN's Avatar
    am o intrebare....care e diferenta dintre PS3 Fat si Slim??Ca mi se pare o mare prostie...Cei de la Sony nu trebuia sa se grabeasca cu aparitia unui nou model de PS3....Oare vor aparea jocuri exclusive numai pt cel Slim

10. #290 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdeagle View Post
    am o intrebare....care e diferenta dintre PS3 Fat si Slim??Ca mi se pare o mare prostie...Cei de la Sony nu trebuia sa se grabeasca cu aparitia unui nou model de PS3....Oare vor aparea jocuri exclusive numai pt cel Slim
    nu e o noua consola, e aceasi consola doar ca are designul diferit. ps3 phat = ps3 slim

11. #291 SP
    Member OxygeN's Avatar
    mda...dar nu cred ca vor face cine stie ce vanzaruri cu aparitia noului model...

12. #292 SP
    mda...dar nu cred ca vor face cine stie ce vanzaruri cu aparitia noului model...

13. #293 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Domo, MediaGalaxy, Altex au acelasi pret cu cel de la Gameshop. Daca Gameshop aduce consola la 1400lei, atunci si aceste magazine o vor avea la acelasi pret sau cu un adaos de cateva zeci de lei
    Ar fi bine sa fie asa. Om vedea noi dupa data aparitiei. Taaaaare curios mai sunt

14. #294 SP
    Member maweryck's Avatar

15. #295 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Sa presupunem k PS3 SLIM o sa fie 1400 in Altex ,Domo etc...se vor da toate si k lumea doreste in continuare sa achizitioneze slim-ul pentru k e mai ieftina decat FAT-ul pe care il gasim la 1700.

Inrebare : cum credeti ca vor scapa ei de FAT-uri?

PS : Ar trebui sa existe o oferta!
    Dar cat de buna sa fie oferta la FAT dak slim-ul e cu mult sub 1700?
    Asta ma pune pe ganduri pentru k in opinia mea ,intai FAT-ul va fi mai ieftin (cel putin pana le termina de dat) si abia apoi o sa fie si slim-ul la pretul real. Pentru k dak va fi slim-ul 1400 din prima, nu vor mai scapa niciodata de FAT-uri...ma rog..e o parere

16. #296 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Hmm ... gresesti ... eu unul cel putin mi-as cumpara un fat , pentru ai mei , chit ca o sa bage in el numai Singstar , daca ar fi la un pret super bun .

17. #297 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    eu unul cel putin mi-as cumpara un fat , daca ar fi la un pret super bun .
    de ce ti-ai cumpara fat si nu slim...in conditiile in care (sa zicem) slim-ul va fi mai ieftin?

18. #298 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Daca fat-ul va fi mai ieftin ca slim-ul , din rationamentul tau , de ce n-as cumpara ...

19. #299 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    pai eu am vrut sa subliniez faptul k Slim-ul va fi mai scump k Fat-ul .
    Lumea o sa cumpere ce-i mai ieftin adik Fat-uri..si abia apoi vor veni ofertele si la SLIM..dupa ce vor da toate FAT-urile...k dak SLIM-ul va fi mai ieftin din start..logic k lumea va cumpara doar SLIM..si vor ramane cu FAT-urile pe stoc ..for a long long time.

20. #300 SP
    "k dak" , nu mai inventa cuvinte cum vrei tu, ca nu esti pe yahoo aici.

FAT-ul nu o sa se mai vanda, se scoate de pe piata ... se face aceasi trecere care s-a facut cu PSP-ul, stiti voi care.
    Si bineinteles, FAT-ul va fii mai ieftin.Depinde de versiune. Cea de 60gb de exemplu, nu prea cred... ca deeh, e rara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 37 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks