Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 37 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 ... LastLast
Results 661 to 680 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #661 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

2. #662 SP
    Banned Overlord73's Avatar

3. #663 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Ma bate gandul si pe mine sa-mi iau un Slim insa pana nu se mai invecheste putin treaba cu Slimul sa stim exact cum se comporta si daca e sau nu fiabil, nu mai arunc sa-mi cumpar unu.

4. #664 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Am gasit azi o oferta la emag. Slim + FaceBreaker si 2 ani garantie la 1300 Consola Sony PlayStation3 Slim, HDD 120GB, Blu-Ray HPC209-PS3-CECH-2004A

5. #665 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    acel joc il cumperi cu 49 lei de pe gameshop

6. #666 SP
    Aaa.. si e mai bine sa dai 13 mil pe o consola fara nimic si cu garantie 1 an, nu? lol

7. #667 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Stii cum e cu garantia la emag nu?

8. #668 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu stim, spune-ne tu

9. #669 SP
    Junior Member Amur's Avatar
    Citeste pe net, sunt articole pline de plangeri vzv de Emag.

10. #670 SP
    Ai uitat ca traim in Romania?

11. #671 SP
    Member Imperatore's Avatar
    something like eyes wide shut in Romania

on: am inteles de la un prieten ca e cam ciudat cu Emagu , sper sa nu ai probleme si daca ai sa fie un caz fericit

12. #672 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Aaa.. si e mai bine sa dai 13 mil pe o consola fara nimic si cu garantie 1 an, nu? lol
    Din ce stiu eu , peste tot acum garantia e de 2 ani..unde e 1 an?

13. #673 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu prea stiu cum e cu garantia la emag, stiu ca pt o interventie la un notebook dell pe partea de hardware (trebuia schimbata carcasa) te trimit la plimbare catre service dell care nu tine de ei (dar aici nu e vorba de garantie) pt ca ei, la service la ei, se ocupa doar de probleme software (cu alte cuvinte, nu sunt in stare de nimic). cam ce probleme ar fi, chiar sunt curios. am un laptop toshiba in garantie la ei si s-ar putea sa mai cumpar cate ceva pe viitor...

cred ca sunt offtopic. imi cer scuze in cazul asta.

14. #674 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

15. #675 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    wtf is this?

16. #676 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Cum naiba ????

17. #677 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    wtf is this?
    PS3 Slim .

Quote Originally Posted by TiBiKiMi
    Cum naiba ????
    Cu cap si vointa/ambitie .

18. #678 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    nu prea stiu cum e cu garantia la emag, stiu ca pt o interventie la un notebook dell pe partea de hardware (trebuia schimbata carcasa) te trimit la plimbare catre service dell care nu tine de ei (dar aici nu e vorba de garantie) pt ca ei, la service la ei, se ocupa doar de probleme software (cu alte cuvinte, nu sunt in stare de nimic). cam ce probleme ar fi, chiar sunt curios. am un laptop toshiba in garantie la ei si s-ar putea sa mai cumpar cate ceva pe viitor...

cred ca sunt offtopic. imi cer scuze in cazul asta.
    La Dell-ul meu pe certificat-ul de garantie scrie ca pentru orice problema aparuta in cursul perioadei de garantie sa nu apelez la vanzator ci la Dell Romania : Dell Romania ? Informa?ii de contact

Deci Dell-ul ca exemplu aici nu este de luat in seama, pentru ca nu Emag-ul se ocupa cu service-ul laptop-ului tau.

Referitor la garantie eu am remarcat un singur lucru, valabil pentru toate magazinele, ca sunt online sau nu. Se aplica regula "Loz in plic". Adica mai pe inteles cand duci ceva la garantie e ca si cum ai da cu zarul si speri sa dai 6-6. Te rogi la Dumnezeu sa nu prinzi pe cineva intr-o zi proasta, sau in pauza de cafea (care dureaza 1-2 ore) si speri la ce-i mai bine.

In concluzie, cum a spus cineva mai sus. Suntem in Romania, si nu uitati, la noi sunt valabile premizele "Scapa cine poate" si "Every man for himself".

Daca vreti sa nu aveti probleme cu garantia mai mergeti si voi pe la Biserica, poate asa o sa vi se asculte rugaciunile lol

19. #679 SP
    Member MSlv's Avatar
    hai sa nu exageram totusi...

20. #680 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ia uitati unde a aparut PS3 Slim + NFS Shift : Consola PS3 PlayStation 3 Slim 250GB - NFS Shift Bundle (include jocul NFS Shift), Sony - CrazyToys.ro , chiar nu credeam ca o sa apara pe site-ul astaprima data .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 37 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks