eu o sa fiu cel mai mare masher, mai ales ca am controler nou![]()
Taw, am urmarit aseara ceva finale dintr-un link dat de tine, am tot auzit acolo de tracking, +1 , -1, dupa care m-am uitat mai in detaliu intr-un ghid si am vazut cat e de groasa treaba![]()
Ce sa fac, am sa ma apuc sa reinvat Tekken cu laptop-ul langa mineCand ziceam si eu ca i-am invatat destul de bine pe Dragunov si pe Bruce, tre s-o iau de la zero. Inca o chestie: in Tekken 5 DR e ceva stricat la 10 hit combo, sau doar is ele foarte foarte greu de facut? Dragunov, cel putin, are un 10 hit combo super usor de facut in pricipiu, dar nu iese de nici o culoare.
PS: tipii din finalele alea jucau super ciudat, numai back dash, side step la greu, dupa care hotarau intr-un final sa se intalneasca si da-i cu juggle, frateee!!
Legat de stick vs controller, ma gandesc ca e destul de greu sa bagi un meci intreg diferite input-uri de directie gen f, f, b,b, b/d.
Recomand motion blur off pentru cei cu PS3, aparent se activeaza MSAA. Diferenta se vede destul de bine la nivel de jaggies.
Asa am spus si eu cu vreo doua pagini in urma, dar daca dai motion blur pe off animatile nu se vor mai vedea asa bine. Dispare efectul acela de blur atunci cand personajul se misca mai repede.
Cu ce ati facut captura de imagine? Sunt curios la reluari: poti urmari/salva reluarea oricarui meci?
Cred ca ar fi super fain sa ai sistem de reluare ca la jocurile cu masini, sa poti privi din mai multe unghiuri, slo-motion, rewind, dar deja imi doresc prea multe![]()
Salve!
Numa ce m-am inscris pe forum, l-am descoperit recent.
Sunt si yo fan Tekken, 6 nu il am inca , dar sper ca Mosu sa fie darnic anu asta.........
O sa trag un party cu popcorn, cola si mult Tekken, si mai chem si vreo 3 prieteni..........bagam campionat.Sunt maestru cu Hwoarang si Eddy.Imi lipseste Ogre din Tekken3..........![]()
Stiu.
Chiar am jucat Gold-u pe ps2, dupa o lunga perioada de initiere in varianta de PS1 a Tekken3.
Din pacate nu stiu de ce i-au scos definitiv pe Ogre si TrueOgre din grila.Era misto sa ii avem, ma simteam foarte in largu meu cu Ogre.
In general ma joc cu toate personajele, de obicei nu merg pe strategia folosesteti preferati, maiales cand castig, schimb jucatorul.
---------- Post added 19-11-2009 at 02:15 AM ----------
A! mi-am adus aminte.
Nu stiu cume pentru alti, nu am experimentat, dar Tekken6 pe Xbox360 cred ca e aproape imposibil de jucat, avand in vedere proeminenta butoanelor ABXY.A nu se intelege ca controlleru de Xbox e unul prost.Pur si simplu nu e facut pt. fight games, din punctul meu de vedere.Desi mi-as dori trigerele de Xbox pe DS3, cele de PS3 sunt cam lunecoase.
Sorry daca sunt unpic offtopic cu subiectu.
Bookmarks