Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 233

Thread: Tekken 6

1. #141 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Razielim View Post
    Stiu.
    Chiar am jucat Gold-u pe ps2, dupa o lunga perioada de initiere in varianta de PS1 a Tekken3.
    Din pacate nu stiu de ce i-au scos definitiv pe Ogre si TrueOgre din grila.Era misto sa ii avem, ma simteam foarte in largu meu cu Ogre.

In general ma joc cu toate personajele, de obicei nu merg pe strategia folosesteti preferati, maiales cand castig, schimb jucatorul.

---------- Post added 19-11-2009 at 02:15 AM ----------

A! mi-am adus aminte.
    Nu stiu cume pentru alti, nu am experimentat, dar Tekken6 pe Xbox360 cred ca e aproape imposibil de jucat, avand in vedere proeminenta butoanelor ABXY.A nu se intelege ca controlleru de Xbox e unul prost.Pur si simplu nu e facut pt. fight games, din punctul meu de vedere.Desi mi-as dori trigerele de Xbox pe DS3, cele de PS3 sunt cam lunecoase.

Sorry daca sunt unpic offtopic cu subiectu.
    poti sa-ti iei asa ceva sunt extrem de utile Gioteck Real Triggers (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games daca vrei sa comanzi de pe amazon vorbeste cu Robert Dinu http://www.consolegames.ro/forum/f41-console/916-vand-jocuri-originale-ps3-xbox-360-psp-ps2-wii-pc-din-uk-comision-10ron-produs/ dar cred ca o sa gasesti si la Alex http://www.consolegames.ro/forum/f41...-si-originale/.

2. #142 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Ce nevoie ai de triggere?La tekken sunt doar 4 butoane.
    Sau folosesti macro-uri? (eu le consider cheat, sincer)

3. #143 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Daca-mi spui cum poti apasa rapid 1+4 sau 2+3, fara sa apesi din greseala si alte butoane, le scot de pe triggere.

Cheat ar fi daca nu ar fi puse clar la dispozitie de developer. Ma rog, e mai mult de discutat aici

4. #144 SP
    Member Razielim's Avatar
    Tekken clar nu e de triggere!
    Am incercat la DoA si ma dezamagit din cauza ca te obliga sa folosesti triggerele.

Legat de triggere, era o nevoie in general, nu un neajuns la Tekken.
    AndRewqp mersi pt info!.........

5. #145 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Daca-mi spui cum poti apasa rapid 1+4 sau 2+3, fara sa apesi din greseala si alte butoane, le scot de pe triggere.

Cheat ar fi daca nu ar fi puse clar la dispozitie de developer. Ma rog, e mai mult de discutat aici
    Cand nu aveam arcade stick eu tineam controlleru pe genunchi si apasam cu degetele aratator si mijlociu.
    Si gandeste-te ca jucam cu Steve, care are 2 stance-uri folosind 2 butoane, ca sa nu mai zic de roll-uri.
    Tu probabil joci cu degetul mare si d-aia nu-ti iese.

Si Akuma in SSF2T era pus la dispozitie de developer si era INTERZIS in orice concurs.
    Ca sa nu mai zic de o sumedenie de chestii in Fifa, Starcraft, sau alte jocuri.
    Oricum fiecare joaca cum vrea, e doar parerea mea asta.Tin minte ca la EVO, majoritatea jucatorilor de SF4 jucau doar cu 6 butoane, desi pe stick-uri aveau 8.Dadeau disable la ultimele 2 inaintea meciului.

6. #146 SP
    Member darkr3surrecter's Avatar
    as vrea si eu o lista cu id-urile celori care joaca tekken 6 online sau 5 DR
    bine inteles daca vrea cineva sa-mi scrie asa ceva

7. #147 SP
    Pe mine ma cam apuca toti nervii cand incerc online ceva mai complicat cu Dragunov dar, din cauza lagului, dintr-o serie mai lunga de lovituri personajul face una-doua, dupa care mai ia o pauza, mai ia un picior in cap etc. dieseliulian, cont de UK

8. #148 SP
    da am vazut ca are lag,naspa rau
    iti dau add acum

9. #149 SP
    Member Razielim's Avatar
    Apropo de tehnica.
    Si eu lucez cu controlleru pe genunchi, si folosesc aratatoru si degetu pacii

Ideea e cand ne adunam mai multi, ii cam snopesc, si mai avem uni pianisti, care incearca sa imite faza cu controlleru pe genunchi si apeleaza la o tehnica mai arhaica, zici ca bat la casa de marcat pe FFW.........
    Eu tehnica asta o numesc disperare, si sti ca uneori le ies faze pe care daca ii pui sa le repete?!.........

10. #150 SP
    Partida scurta de Tekken 5 in seara asta, dar intensa. Tre sa-mi iau neaparat headset, ca pare mult mai comic totul darkr3surrecter, data viitoare facem cumva si tot ne gasim sa ne bumbacim

Razielim, metoda pianistului o aplica prietena mea cu Lili... are rezultate surprinzatoare, dar cum zici tu, greu de repetat mai multe meciuri la rand.

Anyways, de abia astept sa se faca decembrie, sa-mi ajunga odata Tekken 6.

11. #151 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Partida scurta de Tekken 5 in seara asta, dar intensa. Tre sa-mi iau neaparat headset, ca pare mult mai comic totul darkr3surrecter, data viitoare facem cumva si tot ne gasim sa ne bumbacim

Razielim, metoda pianistului o aplica prietena mea cu Lili... are rezultate surprinzatoare, dar cum zici tu, greu de repetat mai multe meciuri la rand.

Anyways, de abia astept sa se faca decembrie, sa-mi ajunga odata Tekken 6.
    lol
    Uneori reusesc sa o iau pe coaja de la prietena mea cu metoda pianistului, asta dureaza pana ii studiez greselile, apoi o ia ia pe coaja pana se supara si ne lasa pe noi cocosi sa ne batem....

12. #152 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Tin minte ca la EVO, majoritatea jucatorilor de SF4 jucau doar cu 6 butoane, desi pe stick-uri aveau 8.Dadeau disable la ultimele 2 inaintea meciului.
    pe arcade stick te incurca alea 2 butoane in plus. aia le dezactivau din motivul asta.
    daca jucai pe gamepad puteai sa-ti configurezi controller-ul cum vrei din optiunile jocului.

sa nu comparam totusi un stick cu un gamepad ca button layout..

13. #153 SP
    da eroarea aia,nu stiu ce dracu are,la altii ma conectez fara probleme,dar cand faceti voi room:"network error"...****

14. #154 SP
    intreb din nou: cum ati facut printscreenurile din tekken 6?

15. #155 SP
    Member DRAGOS10's Avatar
    cum se misca tekken 6 online ?se poate juca decent fara lag?

16. #156 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Merge foarte bine. Spre deosebire de Soul Calibur 4, care la lansare mergea jalnic.

17. #157 SP
    Senior Member Nash's Avatar

18. #158 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

19. #159 SP
    Pe scurt, doar daca te holbezi se vad diferente Oarecum dezamagitor sistemul "activezi un efect, se dezactiveaza altul". Ar trebui sa ia lectii de la Uncharted 2, care foloseste sistemul "toate efectele pe care le vrei, plus inca vreo doua"

20. #160 SP
    Senior Member Nash's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast