Yep, exactly.:D:matrix:
Printable View
rup ds3-ul astazi pe el....:)
da, stiu ms pentru tip :)
nu suport sa joc din stick mai ales la fighting si racing
Stick la racing? :O
In alta ordine de idei, coperta aia cartonata de la Tekken 6 e bestiala. Am mai zis asta dar e GG. E doar impresia mea sau jocul are cam multe/enervante loading screens?
da, poti spune si asta
Cand am jucat cu cineva din Romania nu am dat de lag.
Diseara poate facem cateva meciuri...Rasko? Grey? Tekken?
anybody? :(
Un singur lucru am de zis: Alisa wins! lol
Sunt suparat.L-au nerfat pe Steve de l-au innebunit.
Intrarea in flicker stance se face cu LK+RK, i-au bagat un stance nou care mi se pare inutil.Cum frate sa ai 4 stance-uri pe un personaj?Am ajuns sa nu am lovituri disponibile decat daca sunt in stance.
Celebrul 1,1,2 e cu cateva frame-uri mai lung si nici de data asta nu primeste un launcher serios.(in afara de WS+1+2 care trebuie exersat pana la perfectiune, ca sa iasa mereu).In schimb are 2 punish-uri bune, dar nu de asta suferea el.
Nimeni din primii 20-30 de pe Leaderboards nu joaca cu Steve, in Tekken 5 erau cel putin 4 oameni in top.
Intrat pe tekkenzaibatsu am constatat ca nu sunt singurul care se plange de asta, topicul principal pentru Steve se numeste Steve Combos (when we somehow get a launch) :D
Bob si Miguel sunt imba rau, cel putin 2 launchere bune fiecare, frame-uri putine in lovituri, agilitate cat cuprinde.
P.S. Invitati-l si pe Catallin, Tekken 5 juca destul de bine.Si mai are un tovaras care era profi cu Yoshimitsu, n-am auzit sa-l bata cineva din Ro.
cand va bagati poate aveti nevoie de inca un adversar
Ce adevarat poti sa iti personalizezi personajul prefeart :x Dar trebuie ceva ambitie daca vrei sa ai cativa fighteri modificati misto la cat "G" costa. Doar ce l-am personalizat si eu pe Raven si arata superb.
doamne ce bataie iau online uff
aveti un `tip` ceva, cum sa fac skill , treburi din astea...
oricum nu am fost un `pro` niciodata dar vreau sa ii bat si eu putin acolo :)
ms pt indicatii taw ;)
cheers