oo scenario online co-op....perfect
Printable View
oo scenario online co-op....perfect
am citit ca nu va fi inclus,dar pe viitor:)va fi,cel putin asa sper
salutare. eu am tekken6 pe xbox dar e super enervant sa joci cu controller de xbox . As putea adapta un gamepad de ps2 ???
Tekken 6 Ranks: http://www.consolegames.ro/forum/220143-post41.html
Eu adorm la meciurile astea de Tekken, mai ales cand vad celebrele personaje Bruce si Law, folosite de toti n00bii.
"I'm gonna ****in uuuh, and uuh, and then uuuh..." Nu stiu, baietii astia nu joaca deloc cu scheme mai speciale, macar de spectacol, cand e toata lumea adunata?
Inteleg la un turneu sa dai numai back back back... etc.. back back juggle :) dar parca nu se distreaza deloc tipii. Cand ma gandesc ce spectacol iese la Lili, King, Dragunov, Steve cand strang acasa mai multi oameni... No spam, pe cat posibil meciuri cat mai spectaculoase.
In alta ordine de idei, mi-a venit si mie Tekken 6 si nu pot sa cred ce rezolutie slaba are (comparativ cu alte jocuri generatie noua) cand e blurul activat. Ma pot lipsi de blur cat timp se activeaza AA-ul.
Nu am aflat exact care e treaba cu reluarile. Trebuie activate ca sa le pot salva, sau ceva de genul asta?
Inca o intrebare: mi se pare mie, sau miscarile personajelor sunt puuuutin mai lente fata de Tekken 5DR? Cel putin Dragunov pare mai lent, plus ca i-au modificat d 4,4 :((
---------- Post added 04-12-2009 at 12:08 AM ----------
Adaug inca o intrebare la cele de mai sus, ca e oarecum frustrant: existe vreo modalitate sa pot face scroll la combouri in Practice mode in timp ce ma bat acolo? Adica fara sa tot intru in meniu, command list si sa dau la urmatorul combo, apas triunghi ca sa-mi ramana comboul pe ecran si tot asa.
La Tekken 5DR se facea din L2 si R2, aici mai e posibil?
ar fi bine ca cei care au tekken 6 sa posteze si psn id.poate ne gasim sa facem o partida sau mai multe. al meu este acelasi ca si cel de pe forum
Ok, ne strangem diseara la cateva meciuri ?
PSN ID la signature :)
intru si eu, psn id jackrayden.
mister juice, sper ca de data asta sa mearga ok conextiunea intre noi 2.
angelictouch87 ...gg caine_rau pentru asta seara :D ...tre sa mai exersez si eu
intru si eu psn id bambu81
X-live arpi81
joc pe orcare
Iooiiii, in timp ce Tekken 5DR mergea destul de ok cu wireless pe online, T6 rupe in doua wirelessul. Garcon, 20 de metri de cablu! :))
Unu mai anemic nu gasea pentru rolu lui Jin...eventual pe unu din somalia care se ascunde dupa matura.
S-a anuntat patch pentru online co-op in Scenario Campaign Mode! Revin cu linkul catre articolul oficial.