O sa fiu sincer. Nu am mai auzit de SOCOM. Stiu ca este pentru PS2, team-based, alea alea, doar ca n-am mai auzit de el.
Si totusi iata, ca am gasit de la cineva un cod pentru a intra in beta. Si Doamne ajuta, ce dezamagire. Dar... ce tot spun. Nici macar nu pot sa spun ceva concret despre joc. De ce ? PENTRU CA ABEA POTI SA TE CONECTEZI ! Vorbesc cat se poate de serios. Am incercat probabil de vreo 30 de ori sa intru intr-un joc, si m-am conectat de cel mult trei ori. De multe ori cred ca intru in joc, dar defapt sta si se incarca la infinit. Astept minute in sir, si nimic. Si nici macar nu poti sa intrerupi conectarea printr-o singura apasare de buton, ci trebuie sa INCHIZI CONSOLA. DOAMNE.
Cand in sfarsit intru in joc, o harababura totala. Team based zici ? Da, maine ca-i ziua mai lunga. Nimeni nu face nimic.
Si vai, vai, ce controale idioate. IDIOATE. Apesi pe un buton, face ceva, apesi pe acelasi buton dar tii apasat, face altceva, toate asezate asa de random ca ma miram cum de nu s-au gandit sa programeze SELECT ca buton de tragere.
Bravo, SOCOM.Bravo pentru ca m-ai facut sa te urasc asa de mult in mai putin de doua zile.
Asta e, pentru mine SOCOM nici macar nu ma gandesc sa-l iau, nici daca l-as primi gratis... ei bine, poate l-as primi. DAR TOTUSI. Voi ati intrat in beta ? Ce credeti despre joc ?
Bookmarks