adiandrei1 adaugatima si pe mine joc si eu dar sa spuneti la ce ora.
Printable View
adiandrei1 adaugatima si pe mine joc si eu dar sa spuneti la ce ora.
sal dati-mi un sfat pls...am casca bluetooth pt ps3 ...si m-am ganit sa imi iau si COD 5 ..am deja COD 4 .... merita sa imi iau si COD 5 ????astept rasp
Hmmm...pai ce sa zic...eu care sunt pasionat inrait de COD 4 si 5 normal ca ti-l recomand cu caldura...daca o sa-l joci si pe veteran o sa vezi cu adevarat ce inseamna joc al naibii de greu si de intens.Merita din plin (dupa parerea mea) mai ales ca are si trophy...ceea ce COD 4 nu are din pacate.:)
Cred ca acest review te va lamuri daca se merita sau nu
GameSpot Video: Call of Duty: World at War Video Review
Dupa cum spune cel care prezinta review-ul,daca ti-a placut COD4 si nu te-ai saturat de jocurile cu tema "al 2-lea razboi mondial" o sa-ti placa si COD5.
Enjoy
Stie cineva cum se face sa iti apara userul colorat cand joci COD5 ca am vazut la multi chestia asta cand jucam online dar habar-nam cum se face...le aparea tot felul de chestii colorate pe nick-name si mi-am pus intrebarea care e secretul? Stie cineva plz?!
Call of Duty 5 Ps3 Clan Tag Color Names Effects - AOL Video
[move] moves your name left and right
[rain] different colors
[cyln] red color scanning your name
[cycl] different colors
[....]an object moving in clan tag
am si eu o intrebare...n-am terminat inca modul offline...si am incercat sa joc coop nazie zombies...si nu reusesc sa gasesc nici un match...vad ca sunt zeci de mii de playeri online, dar imi tot sta pe trying to find matches sau ceva de genu asta...mai da din cand in cand getting match quality, dar tot nu intra in nici un server...
de mentionat ca Multiplayer online joc fara probleme, deci nu e o problema la setarea de retea...trebuie cumva sa termin jocul offline inainte sa pot sa joc nazie zombies sau ceva de genu asta?
mersi.
Daca nu iti gaseste...LOGIC...inseamna ca nu se joaca nimeni...eu nu am jucat nazi zombies pana nu am terminat....
nu e neaparat LOGIC..ti-am zis ca am indicatorul acela care imi zice ca sunt 70.000 playeri care joaca online in momentul respectiv...deci ma indoiesc ca nu se joaca nimeni...plus de alta coop pot sa joc...
as vrea sa stiu daca a reusit cineva sa joace nazies FARA sa fi terminat campania.
mersi.
am terminat cu cod 5 evenings? Asa de mare e hypeul in jurul lui kz2 ca am si uitat de cel mai bun shooter in mod multiplayer in 2008 :(
Ieri mi-a facut un update la Cod5...avem harta Makin Day (adica e pe timp de zi) si statistica de la sfarsitul fiecarei partide este mai detaliata fata de cum a fost pana acum, ceea ce este foarte bine. Cam atat am sesizat eu a fi nou dupa acest update dar poate mai sunt unele chestii pe care inca nu le-am descoperit.Oricum e bine-venit acest update.:)
nu are cineva un link cu toate updateurile incluse in 1.03?
O noua bucurie pt noi...Double-XP this weekend. Thanks to everyone in the community for their positive response to the free release of the Makin Day MP map and our second title update last weekend!
We’ve decided to celebrate the successful launch of this update with Double-XP Multiplayer! This coming weekend (March 6th – 8th) all players will accrue 2x their normal XP in all playlists