Costa 10$
Printable View
Tibikimi nu ai citit PM-ul meu?E foarte simplu ,vorbiti cu Robert si va ajuta.O sa puteti cumpara orice DLC de pe PSN UK ce naiba.
Va asteptam
:sniper: :gun:
P.S
Hartile sunt belea.Trebuie sa le jucati neaparat.Poate ne strangem 3,4 insi la un Nazi Zombie ca e super fun
Mersi;).Poate le iau si eu ca nu sunt foarte scumpe:D!
Va astept diseara
Gametrailers.com - Call of Duty: World at War - DLC Station Gameplay
Gametrailers.com - Call of Duty: World at War - DLC Zombie Fest Gameplay
Gametrailers.com - Call of Duty: World at War - DLC Nightfire Gameplay
Gametrailers.com - Call of Duty: World at War - DLC Village Gameplay
Gametrailers.com - Call of Duty: World at War - DLC Knee Deep Gameplay
Knee Deep FTW!!! E geniala!
Am o problema !
Nu am cumparat map pack 1 (inca) Insa cand dau find game ma baga pe servere cu una dintre cele 3 harti, numai ca sa fiu scos spunand ca nu am achizitionat packu ! De parca sunt obligat sa le cumpar lor packu !
E enervant rau ! La cod 4 nu era asa !
Nu am mai auzit asa ceva.probabil au inebunit si ei in goana dupa bani si o fi strategie de marketing ;) sa te faca sa cumperi jocul.Glumesc man,cred ca este o eroare din servere
Pai deobicei ma baga pe harti random, dar e frustrant cand se nimereste una din cele 3 pentru ca ma scoate !
Nu ai inteles nimic !
Am spus ca e enervant sa imi tot apara hartile noi cand eu nu le am, iar apoi sa ma deconecteze !
Ar fi trebuit sa fie o optiune in care sa selectezi hartile favorite si sa le joci doar pe acelea !
are dreptare si eu patesc la fel...noroc ca am cumparat si map pack ul,dar recunosc este destul de frustrant sa te "forteze" asa bagandu ti harti din pack pe toate serverele.
am luat si eu CoD WaW de curand, daca doriti sa jucam online dati add: jackrayden
o adunare, ceva? azi am fost 3, alexciprian, psycho-07 si eu. va asteptam >:D<
Oricand! spuneti cand (pref in timpul sapt dupa ora 22). Maine(azi) pe la 21:30-22:00 ar fi super!
Heheee...pai ce iara ati inceput la COD5?...nu va mai place KZ2? :D
sincer, si aici e doar parerea mea, KZ2 este genul de joc care e overhyped si toata lumea il joaca o sapt sau pana obtine honor rank 4. Sooner or later toti ne intoarcem la valorile adevarate in materie de online gaming. Se stie ca seria CoD dintotdeauna a fost cea mai buna in multiplayer (si nu numai)