Pentru ca au facut un review separat pentru PS3. IGN PS3 Review
Printable View
Pentru ca au facut un review separat pentru PS3. IGN PS3 Review
Merci, ai dreptate:"The PS3 version suffers more from aliasing than the other versions" m-am convins
Bine macar ca e doar o singura problema, ca in ultimul timp vin la pachet:D
Cel de pe PC l-am terminat deja de 2 ori :D e super jocu gameplayu e criminal.... sunt enervanti rau vietnamezii aia kamikaze :)) te alearga toata harta sa bage cutitu in tine:)) ii dau un 10 jocului si sa nu mai zic de faptu ca ii imprastii paia peste tot :D
kordel: Unde l-ai gasit frate asa devreme?
"Gameplayu'" e criminal domle. Kordel, do me a favour and stuck a lancer in you....
Cati dintre voi il veti cumpra ?
Eu inca nu sunt hotarat...
Jocul arata bine, dar toata chestia asta cu WWII e m'eh :(
Daca ar fi fost modern war nici numai stateam pe ganduri ! :D
O sa il iau sigur. Abia astept sa incingem niste multiplayer.
O sa mi-l cumpar si eu, dar nu imediat la lansare...nu prea am timp+ca sunt ocupat cu LBP
Nu rezist fara sa joc un shooter online bun :D
Btw, CoD 4 is still fun :D
Probabil ca COD4 va ramane mult si bine jucat de foarte multi oameni si prin 2010 (asta in cazul in care COD6 nu va fi Modern Warfare).
COD4 pentru mine a fost si inca este cel mai addictive joc online. De aceea COD5 va ajunge si la mine saptamana viitoare. Chynagods, n vdm online, am vazut ca numai COD4 joci cand esti on :)
Asa este.COD4 all the way.S-a pus praful pe celelate jocuri pe care le mai am.Trag de Far Cry 2 de o saptamana sa-l termin.Ma bag in seara asta hotarat.Apropo poate da D-zeu si se vor ocupa cei de la Insomniac de COD6 si daca ar fi tot in tema modern warfare....:> off visez si eu
P.S
Maine ma duc peste aia de la posta centrala din Ploiesti.Am vazut ca mi-a intrat jocul cu COD5 in tara si a plecat deja din Bucuresti catre mine
Problema cu jocurile ce implica razboaie in prezent e faptul ca totul trebuie sa se desfasoare intr-un loc imaginar sau cel putin adversarii sa fie imaginari, pentru a nu degenera totul intr-un mare conflict.
COD6 va fi dezvoltat de Infinity Ward.
Da,man stiu.O noua abordare ,cu o alta echipa visam si eu.Si-au facut treaba foarte bine cei la Infinity nu ma intelege gresit.Dar nu poti sa le ceri sa scoata jocuri de nota 10 pe banda rulanta.Vom vedea ce va iesi
Se zvoneste ca COD6 va fi plasat in viitor. Asta chiar ar fi interesant.