Si eu as avea nevoie de ajutor pt AEOTM si Role Model la Brotherhood . Nici eu nu am headset ... daca sunt persoane care ma pot ajuta ar fi perfect.
Si eu as avea nevoie de ajutor pt AEOTM si Role Model la Brotherhood . Nici eu nu am headset ... daca sunt persoane care ma pot ajuta ar fi perfect.
EA Forums
Subject: Boosting In FIFA 12 � Don�t Even Try
We have just reset the leaderboard stats of a number of people who we have caught artificially boosting their records, including the No.1 ranked player on PS3 and the No. 1 and No. 2 ranked players on the Xbox 360.
They�re not ranked No. 1 and No. 2 anymore. They�re now ranked as low as it�s possible to get, as well as dropping back into Division 10. If we had a Division 11, just for them, that�s where we would have put them. If they try it again, we will take even more robust action.
Throughout the lifetime of FIFA 12, we will be monitoring game records and scrubbing cheats from the system every week. Anyone attempting to boost their accounts by manufacturing artificial wins - via any means � are easy for us to identify and will face a similar fate.
Moreover, if the means of doing so negatively and directly affect other people � such as using third-party tools to force disconnections - the perpetrators will receive immediate outright bans.
Fair Play � It�s in the game.
Ce tampiti. Sa le fie rusine. Noi dam bani pe jocul ala an de an, desi nu s-a mai schimbat mare lucru de cativa ani, si tot ei ne sar in cap. Gata, Fifa 12 nu mai iau.
e cineva dispus sa se inteleaga cu mine si sa ma ajute sa castig 20 meciuri online in Naruto Shippuuden UNS 2?
nu prea le am cu genu asta de jocuri iar online ma omoara si imi mai trebuie doar trofeul pt toate tilurile pana la platina
PSN: Harilip
Ma poate ajuta cineva cu urmatoarele?
ModNation Racers: trofeele cu nr de curse castigate online, trofeele de download (10x pentru mod/kart/track) si inca cateva chestii care nu mi le amintesc
Uncharted 2 (aici ar trebui sa ne strangem mai multi): Sneaky (am cateva kills asa, dar merg greu), Tastes like chicken (nu sta nimeni langa butelii), Rapid fire, eventual Made it, Under Siege si Gold Digger(desi nu am timp de ele acum)
Anyway am mai mare nevoie de ajutor la ModNation, asa ca cei care au jocul sunt rugati sa li se faca mila de mine si sa imi descarce rahaturile
Thanks
id: piperonal
salut putin boosting la Quantum of Solace ? imi trebuie 2 trofee si apoi doar sa ne jucam pana strang 100k si 1000 kills si platina.
multumesc si add : e50stefx
Careva de aici mai joaca batraiorul AC: Brotherhood? Tot de AEOTM am nevoie si eu. Adaug faptul ca nu am headset...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Eu am nevoie la AC: Broherhood de AEOTM si Role model in continuare ... anyone please ... help ?
Mai joaca cineva de aici Red Dead Redemption? As avea nevoie de putin ajutor cu trofeele din pachetul "Legends and Killers".
La WWE 12 as avea nevoie .. PSN ID : ToderascuAndrei, as avea la mai multe,ajut si eu in acelasi timp.
Same thing,in legatura cu uncharted 2.Ma poate ajuta cineva cu urmatoarele?
ModNation Racers: trofeele cu nr de curse castigate online, trofeele de download (10x pentru mod/kart/track) si inca cateva chestii care nu mi le amintesc
Uncharted 2 (aici ar trebui sa ne strangem mai multi): Sneaky (am cateva kills asa, dar merg greu), Tastes like chicken (nu sta nimeni langa butelii), Rapid fire, eventual Made it, Under Siege si Gold Digger(desi nu am timp de ele acum)
Anyway am mai mare nevoie de ajutor la ModNation, asa ca cei care au jocul sunt rugati sa li se faca mila de mine si sa imi descarce rahaturile
Thanks
id: piperonal![]()
Daca vreti cu adevarat trophy boosting ,duceti-va pe ps3trophies.org ,cautati-va jocul si rugati (in topicul dedicat) sa va ajute cineva ,am fost ajutat de mai multe ori de baietii de acolo.
am nevoie doar de ~ jumatate din ribbons la Killzone 2 pana la platina
pot oferi ajutor la RDR GOTY
PSN hans_landa344
Mai joaca careva Dead Rising 2 ,abia am inceput sa-l joc,stiu ca e cam tarziu tinand cont ca a aparut acum aproape 2 ani dar daca vrea cineva sa jucam Co-Op sa imi lase un PM.
Bookmarks