Nu mai luați in considerare mesaju anterior ca cred ca am gresit threadu,scuze![]()
Am nevoie de putin ajutor la Sonic the Hedgehog 2, trofeul cu 10 wins in multiplayer, nu dureaza mai mult de 10 minute. Legit e imposibil, de doua zile caut niste meciuri si serverele sunt goale.
Portal 2 co'op somebody?chiar nu gasesc pe nimeni,am zis sa-mi incerc norocul si in partea aceasta:![]()
Am nevoie de ajutor cu Little big planet cu trofeul CREATE.......
PSN: RPaulC LVL: rulpra1sec By RPaulC - LBP.me
Am nevoie de trofeul Killing Machine , de la Resistance 2 (10.000 de killuri in competitiv) . Singurul inconvenient este ca va trebuiesc 2 controllere , DLC-ul si multa rabadare . Add bra1ngr1nd3r , daca vreti sa ma ajutati . Va ajut si eu daca veti avea nevoie la alte jocuri . Multumesc si cheers !
Oki need 5 more people pentru crysis 2 , sa fim 10 oameni sa jucam pentru trofee si fun pe ps3 , fara sa avem grija veteranilor din crysis 2.Add: boghy0205 sau lasati in pm id-ul vostruPentru cei interesati dupa 7 noiembrie , atunci primesc free jocul pe psplus uk
![]()
Am sa anunt aici cand strang toti players si am sa rog sa ne tinem de treaba , sa mearga repede boosting.Ca sunt satul de pe playfire cand zicea lumea ca ma ajuta la kz3 si apoi se faceau uitati...Stabilim o zi cum poate fiecare si bagam cate 4-5 ore sau cum poate fiecare![]()
Bookmarks