pai asta am facut si eu doar ca in cazul meu s-a aplicat renewal (19.99USD) pentru ca subscriptia mea anuala expirase. cind incepe episodul tipa iti spune ca iti va veni pe mail codul de MAG Beta asa ca de venit o sa vina sigur, insa probabil ca ceva mai incolo. beta incepe pe 17 sep.
si ai jucat in 256? baga si tu niste detalii.
Am jucat ... Este cam haos, Dubios pot spune ... Foarte intunecat, abia vezi jucatorii, cu brightness-ul la maxim. Sunt cateva bug-uri destul de enrvante, dar cred ca deja se stie de ele...
Exact in acest moment fac update ...
Este destul de dificil chestia asta cu update-ul. Jocul in prima faza are vreo 500mb download, pe urma cand intri in el isi face un update de vreo 2500mb (am stat o gramada sa-l faca, chiar si pe cablu, si am net f bun) ... iar acum isi mai face un update de 300mb, sper sa fie ceva consistent. ... Nu am apucat sa joc prea mult, din lipsa de interes poate, pentru ca joc alte chestii in single-player.
sa speram ca pina apare se vor modifica multe. cam asa a fost si cu SOCOM. ar fi pacat sa o dea in bara dupa cit tam-tam s-a facut cu jocul asta.
mersi eXist...nu stiu de ce tot timpul traiam cu impresia ca e un fel de Pulse mai dezvoltat...cu mai multe infomatii...mai lung etc...
se pare ca m-am inselat...ma tenteaza sa-l achizionez si eu macar o luna sa il testez
si revenind la firmware 3..ttot ce cred ca au lucrat ei fff mult a fost la optimizarea resurselor...au eliminat anumite functii [considerate inutile poate] tocmai sa mai aiba un plus de performanta
Pixeljunk Monsters Dynamic Theme@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=329334"@@AMEPARAM@@329334
sorrynu am intrat pe adresa lui renegare124
PS3 de ceva timp nu e numai o consola, ci si un media center destul de serios. Mi-am copiat foarte multe mp3-uri, am chiar si fotografii din vacanta, video-uri filmate de mine s.a.m.d. In plus, mai am si cativa prieteni cu care mai fac din cand in cand video-conferinta, deci pt. mine PS3 nu reprezinta numai jocurile. Ei bine, pt. mine conteaza destul de mult si aspectul meniului. Am impresia ca Sony au cam grabit lansarea v3.0, doar ca sa coincida cu lansarea PS3 Slim. Cum Slim-ul in cutie vine cu 2.80, banuiesc ca au vrut neaparat si noul brand integrat in meniul consolei. Nu stiu ce naiba s-a petrecut in departamentul markentig al Sony, de au vrut neaparat un produs "relansat". Stiu cateva persoane care sunt derutate de aparitia noilor carcase de exemplu. In fine, revenind la firmware, nu aduce nimic interesant, cu exceptia temelor dinamice. Lista de prieteni pare neterminata, sper ca pe viitor sa introduca mai multe informatii in acel chenar daca tot l-au facut asa mare. Personal, cred ca ar fi fost mai utila introducerea unei optiuni de a crea grupuri in lista de prieteni. Am cateva persoane cu care joc numai un anumit de joc de exemplu. Altceva ce nu-mi place, este marimea pictogramelor si a textului. In 2009 (spre final) mai orice device stie de selectarea marimii textului. Stiu, pana la urma cosola este functionabila si cu noul firmware, dar prefixul 3 nu si-l merita.
ps: nu stiu daca e de la firmware sau nu, dar mie in ultima vreme mi-o cam ia razna cooler-ul. chiar daca sunt in XMB si nu fac nimic. sa fie vreo coincidenta sau PS3 actual este pe duca?![]()
my bad, era vorba despre faimosul "rebuilding database", care probabil nu are leg cu defragmentarea.
Echo Canceller
Hidden Feature in PS3 Firmware 3.0 GOONL!NE
Am gasit o chestie care mi se pare o porcarie!Nu mai pot face voice chat cu prietenii ceea ce mie mi se pare o porcarie!Mie imi cere camera ca sa pot face si audio, poate eu nu vreau sa ma vada ceilalti sau nu am chef, nu dau banii pe un ps3 eye pentru cateva convorbiri de scurta durata si nu vreau sa scriu pana ma plictisesc, mai bine vorbesc si asta e problema...ca nu pot!Sony gandeste cand scoate un update?
![]()
de cand cu 3.0 parca am mai mult timp sa ma joc
pe cat puneti pariu ca pana se lanseaza psp go vom avea fw 3.01?
Bookmarks