Eu pot sa ascult muzica,de pe iPod.
Printable View
Eu pot sa ascult muzica,de pe iPod.
Pentru cei care aveti probleme cu ascultatul muzicii in XMB/Browser:
Settings - Music Settings - Output Frequency - 48kHz
Asta ar trebui sa rezolve problema.
De cand am descarcat acest update mereu cand sunt intru in meniul jocului si dau Resume sta si se incarca mult..nu jocul ci ps3-ul.Azi cand am deschis ps3-ul nu imi arata icoanele de la jocuri si cand am dat turn off a stat iar 2 min sa ma intrebe daca chiar vreau sa il inchid.Inainte nu facea asaX(
"
Eric Lempel replied on September 14, 2009 at 10:03 pm
Yes, this will fix the issues that some users have experienced with Uncharted: Drake’s Fortune.
Ok si atat face acest mini update? Ca peste tot am gasit doar "'Improves playback of certain PS3 software".
Momentan presupun ca da. Ce alte probleme stim ca mai exista, in afara de "Friend list" , unde nu se poate considera o problema. Mai de graba tine de design.
E live updateul?
dap. eu acum il instalez.
Cum? Ca mie nu-mi spune de update nimic. Sa-i dau sa caute update, poate gaseste asa. De obicei face singur.
PS. I-am dat update si vad ca merge, acum se scoate. Care-i faza cu el? Numai "issues" cu jocuri mai vechi?
Nu face update auto :) Trebuie sa faceti update manual.
Al meu nu are probleme.daca nu il cere el automat nu-i fac nici un update .Versiunea de 60GB se comporta nemaipomenit .
am luat si eu versiunea 3.01 deoarece nu-mi dadea voie sa intru pe store ori sa navighez, nimik....... si l-am instalat si eu
voua la connection speed va scrie ceva? la mine testul se termina cu NAT type si la viteza raman cu cate o liniuta. trebuie sa fac ceva special, sa astept 5 minute, sau ce?
Mie de exemplu asa imi apare :
Eu am versiunea 3.01 depinde si daca ai cont pe PlayStation�Network, poate asta te ajuta : PS3� | Internet Connection Test (Testarea conexiunii la Internet)
Nici mie nu imi apare nimic la test speed. Oare pentru ca e pus pe wireless? Stiu ca difera Nat Type daca e pe fir sau nu.
Acum sunt undeva unde am net de la UPC o sa incerc si aici sa vad poate merge. Acasa unde am RDS nu-mi arata net speeds nici mie.
junior, mersi pt efort, dar daca citeai inainte sa postezi ai fi vazut ca nu scrie absolut nimic pe pagina aia despre problema mea.
Nu stiu de ce nu va merge.La mine merge perfect(varianta de 80 GB)