Salut baieti!
Mi se intampla de multe ori sa am invitati pe acasa dar din pacate nu prea am jocuri split screen si nici nu stiu multe in afara de sporturi.
Ce jocuri bune split screen ati jucat? sper sa ma ajutati din experienta proprie!![]()
Salut baieti!
Mi se intampla de multe ori sa am invitati pe acasa dar din pacate nu prea am jocuri split screen si nici nu stiu multe in afara de sporturi.
Ce jocuri bune split screen ati jucat? sper sa ma ajutati din experienta proprie!![]()
Din ce am jucat eu, cooperative iti recomand Little Big Planet si Resident Evil 5. Sunt excelente ambele in coop.
@ Resident evil 5 e split screeen/ Nu vad unde e precizat ca vrea coop sau competitive dar na ... dacat sa dai un sfat ...
Eu cred ca il intereseaza jocuri care se pot juca pe aceeasi consola, indiferent de procedeul folosit. Un joc split screen poate sa fie atat comp cat si coop asa ca nu vad unde e pb ?
1. Daca el se referea la coop si un la split-screen inseamna ca nu a stiut sa spuna ce vrea.
2. Little Big planet si sport's and fighting nu sunt split-screen. Jocurile cu masini (GRID,samd), Burn Zombie Burn, R.E.5 precizat de tine; si altele sunt split-screen.
3. Sa nu iti afecteaze sanatatii raspunsul recalcitrant.
Atitudinea recalcitranta iti apartine, si daca tot iti place sa faci polemica macar fa-o in mod constructiv. Deja o dam in flame si nu are rost. Ai dreptate in ceea ce priveste LBP-ul nu e split screen insa m-am gandit ca poate il va interesa... my bad. GRID nu are split screen .. .cel putin varianta de PS3. Burn Zombie Burn e coop split screen . Mai poti incerca Resistance sau Army of Two.
Chill guys! Ma intereseaza orice tip de joc ce se poate juca pe aceiasi consola...astept sugestii!![]()
Co-Optimus - Co-Optimus.com - Playstation 3 Co-Op Games Listing
La Features arata care au split-screen.
Recomand Motorstorm Pacific Rift si Call of Duty World at War modul nazi zombies. Delectare totala![]()
COD 4&5, Resistance 1&2, Army of Two, Rainbow Six Vegas 1&2, Unreal Tournament 3, Resident Evil 5
Io am avut surpriza ca jocuri descrise ca avand split-screen sa nu aiba.
Resistance 2 nu are split-screen in schimb Resistance 1 si 3 au. GT5 se poate juca in split-screen. la fel si Killzone 3.
De Ratchet and Clank: All 4 one nu stiam ca se poate juca in mai multi jucatori offline. Oricum, toate jocurile Ratchet and Clanck sunt foarte haioase si relaxante.
Am jocul. Crede-ma, n-are.
Oricum, as aprecia daca, din jocurile jucate de voi, postati aici cele care se pot juca in 2 pe o singura consola.
Toy Story 3 - este split screen si este foarte tare jocul, mai ales pentru copii.
Eu il joc impreuna cu fimiu si ma distrez foarte tare.
Disney Universe - nu e split screen, dar pot juca pana la 4 jucatori, in acelasi screen.
Bookmarks