nu uitati single player-ul, pe asta poate sa-l joace?!
Printable View
nu uitati single player-ul, pe asta poate sa-l joace?!
Chiar daca nu mai e nimeni interesat de joc, spawn-urile si niste "secrete" de pe radec si tharsis ( incep de la minutul 2:40 ) :
http://www.youtube.com/watch?v=IOcsF3CKo0c
Voi de ce va tot certati , ca rankuri aveti de va tot laudati ?
Tu primul. (mie imi e rusine :-S )
http://www.youtube.com/watch?v=vHvHW219k9k&playnext_from=TL&videos=hPwdF-armnM
http://www.youtube.com/watch?v=zTJ3AT_x3Rg&playnext_from=TL&videos=VJ5hdY K74SA
.................................................. .................................................. .................................................. .:noob:
---------- Post added 13-05-2010 at 10:54 PM ----------
Nu stiu daca aici ar trebuii sa postez, dar:
Killzone.com
Mai pe scurt:
Quote:
I can now officially reveal that the Helghast are coming to Everybody's Tennis� PSP!
Noul #1 - sapegad.%-(
Killzone 2 Wins Ivor Novello Award GOONL!NE
Quote:
Killzone 2 has the first ever video game to be a recipient of a prestigious Ivor Novello award.
The game was nominated for ‘Best Original Video Game Score’ alongside Empire: Total War and and Savage Moon: Waldgeist. The score was written by Joris de Man who also wrote the music for the first Killzone title.
“The Ivors has always sought to reflect the ever-changing world of songwriting and composing,” said Mark Fishlock, director of the Ivors Committee. “The video games market has matured beyond recognition and big budget orchestral scores are regularly being commissioned.”
Ok, sper sa nu fie prea grav faptul ca readuc in actualitate un thread 'vechiut', dar o sa-mi incerc si eu norocu si o sa intreb daca mai joaca cineva online jocul asta :D
Citind destul de mult despre KZ3 in ultima vreme, mi-am adus aminte ca am avut si eu jocul chiar de la lansare si mi-a placut foarte mult, fiind practic singurul FPS de pe PS3 cu un univers cu adevarat memorabil pentru mine /mi-a placut si cel din seria Resistance, dar nu la fel de mult/. Din pacate, neavand net la PS3 la vremea respectiva, am terminat campania SP pe Normal si l-am vandut ca sa iau.. RE5 I guess :-? Dupa care am facut din nou rost de el, dar l-am tinut exclusiv la colectie, fara sa mai bag vreodata discul in consola.
So.. desi am o tona de jocuri noi nedesfacute care ma ademenesc, o sa ma apuc din nou de SP ca sa ma reacomodez cu controlul si o sa incerc sa-l termin pana in weekend, dupa care o sa ma aventurez si eu in MP. I feel like I owe it to myself :>
PS: Dintre cei care mai joaca -> add mugabe86 /am si headset B-)/. Thx.
boga eu mai intru din cand in cand seara asa,mai mult in weekend,si mai sunt cativa baieti de pe forum care inca il joaca la greu,caine rau,andrei,clumunari dar ei joaca mai mult meciuri de clan:p,eu mai mult de fun.Asa ca...daca vrei in weekend facem un squad si ne bagam mai pe seara asa:)
Ok mate. Iti dai seama ca n-am aspiratii de clan /yet :P/ asa ca.. fun it is. Dupa cate stiam eu si babulu era cu KZ2 :-?, o sa-l rog si pe el sa ne asiste. Sper sa aveti rabdare sa-mi dati si mie cateva noobie tips :%%
PS: Stiu ca jocul are si niste DLC-uri. Merita luate? Banuiesc ca n-are cum sa fie prea scump un bundle.
E posibil sa intru si eu, doar ca n-am DLCurile.
Nu va trebuie DLC-urile,fiindca oricum cele mai faine si jucate planse sunt alea standard de la joc.;)Pe hartile din DLC nu se mai prea joaca din cate am vazut.Deci ca sa-ti raspund si la intrebare boga,nu cred ca se mai merita acum sa iei DLC-ul,s-a jucat mult pe plansele alea atunci cand au aparut.
intru eu, m-am reapucat de uncharted2, kz2 si battlefield. Dupa ce am jucat cele mai vandute fps-uri pot sa trag o linie si sa recunosc faptul ca uncharted 2 si killzone 2 sunt cele mai bune(no fanboy-ism) shootere online
Anuntati si aici va rog cand jucati ca vin si eu:D