hehe, incep review-urile :)
stirea intai
N4G.com : Killzone 2 review embargo in EU lifted today
si un review proaspat copt
Gameplayer - Killzone 2 Review Review
Printable View
hehe, incep review-urile :)
stirea intai
N4G.com : Killzone 2 review embargo in EU lifted today
si un review proaspat copt
Gameplayer - Killzone 2 Review Review
Eu astept un video review, dar ala cred ca apare abea dupa lansare jocului :-w
pai nu cred ca stie nimeni sigur.. inca nu am jucat sa-ti zic clar dar nu cred ca pierzi misiunea, pur si simplu cred ca nu o sa poti inainta fara "camarazi" dupa un anumit punct, plus ca nu ar fi frumos din partea ta sa-i lasi acolo in durere :)
@GeOKeR: inca nu esti convins? :p
Sunt destul de increzator in joc, dar nu 100% inca. Oricum il cumpar :)
Am citit reviw-ul acu si pare ca sta destul de bine in multiplayer, singurul neajuns fiind lipsa cover sistemului. Pe parte de single-player ar fi probleme cu voce-actingul personajelor din echipa...
lipsurile astea sincer nu ma deranjeaza deloc. poate doar voice acting, but... o sa vedem :)
pana atunci:
IGN review: IGN: Killzone 2 Review
Eurogamer review: Killzone 2 Review - Page 1 // PS3 /// Eurogamer - Games Reviews, News and More
Excelent. Il iau sigur!
damn epic ,nu mai pot de nerabdare
De fapt nu il iau eu, dar il voi avea la aparitie pentru ca vreau sa il am in steel box, asta daca aduce webpredator asa ceva. O sa il experimentez destul pana il ia toata lumea. Ideea ramane in picioare orice ar fi! BTW, problema este ca strang bani de chitara electrica:rulez:
gata, ma duc acasa ca ma imbolnavesc daca ma mai uit la IGN video review. bestial!
off-topic: istrategie, bafta cu chitara! ce model vrei sa-ti iei ? (also ce gen canti?)
Inca nu stiu. Sa vad care e bugetul. Eu cand Hard Rock/Heavy Metal. Daca o sa am de dat mai mult imi iau Jackson, daca am mai putin imi iau Ibanez.
On with the review: IGN AU Review
Extraits vid�os HD - Killzone 2, vid�o �diteur - Gameplay nou in Multi Player dar tipu respectiv joaca cu boti este o harta pentru multiplayer numita DESSERT
Deci e tare rau plansa aia!
Vantu ala bate si afecteaza cand arunci cu grenazi, particulele de nisip se vad misto. Abea astept sa o incercam :)
Am impresia ca sunt cam mari hartile astea. S-a plimbat francezul pana a gasit pe cineva. Doar cu un obiectiv intr-o anumita zona rezolvi chestia asta, sa fie un punct comun de intalnire si "rupt capul" :)
On the other hand, arata foarte foarte bine. Sper sa fie la fel de addictive ca si seria COD, si aici ma refer strict la gameplay.
News: PlayStation 3: Killzone 2 - Test - Review f�r PlayStation 3 | Wertung | Ego-Shooter | Tests - Spiele - PlayStation 3 | GamePRO.de - one click ahead
a luat nota 93% pe acest site german
http://g4tv.com/xplay/previews/36443...lkthrough.html - KILLZONE 2 WALKTHROUGH (mai bine zis e preview la el ) SPOILERS!!!
Hai mai bine sa aruncam un ochi aici pentru review-uri: Killzone 2 (ps3: 2009): Reviews
Cred ca am vazut tot jocul in clipuri cu gameplay si articole despre joc. Apropos, rezerv de pe acum dreptul pentru Console Games Review!