Pana nu termin campania singleplayer cu toate trofeele, nici nu poate fi vorba de multiplayer!
Printable View
Pana nu termin campania singleplayer cu toate trofeele, nici nu poate fi vorba de multiplayer!
dupa mine Killzone 2 este cel mai urat joc de catre fanii Xbox,deoarece ei stiu ca acuma SONY a adus pe piata un joc formidabil care va rupe concurenta ,dupa mine SONY are un avantaj deocamdata cu acest joc in asa zisele CONSOLE-WARS
yeah, review-erii mai "mici" ca sa zic asa au fost mult mai fair. check the metacritic. pana acu are 93.
Am putea trage un antrenament mic in multi, daca vom avea camere private. Sper sa fie pe sistem de invitatii sa ne gasim mai usor :)
nu va fi multiplayer in demo :(
Killzone 2 Demo Not Multiplayer|TheSixthAxis
Apare in aceasta noapte demo-ul? Ora 12 sau 1?
nu cred ca o sa bage demo asa devreme , eu zic ca maine dupa 4 :)
S-ar putea sa avem noroc in aceasta noapte. Cand a aparut Ratchet and Clank Quest for Booty pe PSN s-a intamplat la ora 01:00.
vai si eu trebuie sa plec in delegatie pana luni ... of ciuda imi e.
lasa man ca te asteapta luni seara... :)
atata timp cat pe 25 esti acasa.. no worries.
Demo-ul vine la 4 sau la 6 si are 1.2 GB: Killzone 2 demo release timeframe |
Acolo zice ora 9 Pacific Standard Time, deci pt. Europa e cam 6-7 dimineata. Ei bine, e trecut de ora presupusa, deci si asta o incadram la "zvonuri"
LE: Ciudat. De obicei, pt. Europa, update-ul se facea undeva pe la 4-5 dimineata. Zic asta, pt. ca de fiecare data m-a deconectat de pe PSN. La reconectare, aparand update-ul. Oricum, in ultima vreme nu prea am mai pierdut noptile la PS si posibil sa nu mai fie asa
Apare cand se face update la PS Store, adica pe la ora 6-7pm (ora Romaniei)!