eu am primit home beta invite:(( ii super marfa dar vreau killzone2:D
Printable View
eu am primit home beta invite:(( ii super marfa dar vreau killzone2:D
Sunt si eu interesat de un key daca ma poate ajuta cineva.
Multumesc frumos!
beta-urile de killzone 2 sunt sharable deci daca ai un prieten bun ce a primit un invite rogal sa'ti deie info psn-ului si te duci la store la my downloads si gata:D asta fac eu
sunt sharable in sensul ca, de ex, daca tu imi dai contul pot sa downloadez si eu installu, insa pot sa ma joc de pe contul meu? nu trebuie sa fiu logat cu contul respectiv?
PS ma bag si eu pe lista pentru o cheie sau macar posibilitatea de a-l downloada...;;)
PPS cheie de Home? aaaa...eu nu am asa ceva...sper sa vina cu Qore
Sherez si eu keyul de Killzone 2 beta, la schimb cu Tekken de pe PS Store. Mai pot da la schimb Wipeout HD sau Elefunk.
am Tekken dar sorry, eu cu tine nu sharuiesc nimic. u know why!
Si Resistance 2 era sharable,h0stile m-a ajutat cu un key si apoi l-am impartit cu Catallin(de aici de pe forum|) cu care fac schimburi de joace psn de o vreme in coace. Nah acuma vanatoare dupa killzone key, wuof.
offtopic, Mircea Badea, daca ai acelasi username pe computergames atunci stii fffff bine de ce. daca nu, my bad.
Am primit si eu invite. :)
gratz
mie mi-a venit pe contul japonez cheie de Home beta si inca o chestie, Namco Museum Home Beta...whatever that is.
o sa il instalez diseara insa am o intrebare. daca cheile respective mi-au venit pe contul japonez, trebuie sa dau redeem code tot de pe contul japonez? sau pot sa o fac de pe orice alt cont? (si sper ca nu e clientul de Home in japoneza)
Cum e feelingul general la Killzone? Cu ce seamana? Grafica cum e?
Off-topic putin: imi puteti raspunde pe private ca sa nu spamam topicul: cum facem eu si ffocus ca sa sheruim jocurile fiecaruia? Facem un sub-account?
Incearca prima data pe contu care-l folosesti mai mult, daca nu tre sa fol contu japonez pt a intra in home.
De ex la mine a mers redeem code numai pe contu pe care am primit invite, ala de usa. Si cand intru in home tre sa intru pe contu de usa.
Eu n-am apucat sa install K2, sunt inca la lucru, abia astept sa ajung acasa.
Nu faceti sub account. Faceti fiecare cate un user nou de ps3 dupa care mergeti la playsation network unde da-ti sign in with existing user(sau ceva de genu) si acolo introduceti useru si parola contului pe care sunt jocurile cumparate de catre amicu cu care faci schimbu. Dupa aia mergeti la dowloaded items si dowloadati ce vreti de acolo.Atentie dupa dowload sa nu stergeti userul de ps3 facut caci nu vor mai functiona jocurile.Fiecare poate apoi sa-si schimbe parola sa fie cu sufletu linistit ca nu la orice ora ii poate intra celalat in cont.
Dane codul sa vedem daca e bun, <:-P.