In caz ca ne facem si noi un thread separat sa avem si o versiune mai mare pt start post !
Printable View
In caz ca ne facem si noi un thread separat sa avem si o versiune mai mare pt start post !
e super jocul l-am jucat:X
Poate l-ai terminat :)
Azi m-au sunat astia de la Prioripost ca mi-a sosit coletul cu K2 si eu am fost plecat din oras:wall:,puii mei mai de dimineata nu puteau sa sune.Acum tb sa astept pana Luni ca sa pun mana pe el#-o.Istrategie o sa-ti dau un PM cand pun mana si eu pe el sa imi dai si mie o invitatie in clan.Ma bucur ca ati facut inca un clan pt jucatori mai casual asa ca mine:)
nu gasesc cine a facut logo-ul RSA...intrebarea este daca il putem folosi sau facem altul? multumesc
folositi-l ca pentru RSA l-am facut :) it's yours, wear it with pride!
a observat cineva ce stupid arata in multiplayer personajele cand fug? parca sunt agatate intr-un cui si picioarele se balangane in aer :)) .
lansatorul de flacari, boltgun-ul si arma electrica pot fi accesate in multiplayer? sau nu sunt deloc disponibile.
Nu sunt deloc disponibile. Nu ar mai fi balanced.
mi-l si imaginez pe psycho cu flamethrower...:nuts:
:)) nu am mai jucat cu launcher :)
radeti de mine :( , parca voi nu ati jucat cu rocket pt asta sunteti inamicii mei :)) sa va feriti de mine:evil:
va recomand sa jucat si cu music from your XMB.
wow doar ieri mi-am adus aminte, senzational ce bine merge.
poate mai sunt inca persoane car enu stiu, puteti rula muzica de pe consola in multiplayer la kz2.
"nine inch nails" is perfect!
cum fac ascult sr eu muzica cand ma joc,si din cate stiu doar in cateva jocuri se poate dar nu stiu ce trb sa fac
ps:luai si eu la k2 mov :d
apesi pe butonul de playstation de pe controller cand esti in multiplayer, si cauti muzica ta si dai play.
recomandat inainte sa intri in joc sa iti faci un playlist cu muzica pe care doresti sa o asculti.
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
este si optiune de volum la muzica!