Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 163

Thread: Final Fantasy XIV

1. #1 SP
    Senior Member eXist's Avatar

Thumbs up Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV TGS2009

2. #2 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

3. #3 SP
    Junior Member Meira Bloodlove's Avatar
    Avand in vedere succesul pe care l-a avut Final Fantasy XI in Japonia (PS2ul nu prea avea suport bun pentru internet) ma astept ca Final Fantasy XIV sa deschida drumul si altor MMOuri pe PS3 (categorie care in momentul de fata este aproximativ egala cu 0). Toate teaserele si gameplay videourile anunta un joc superb si PS3ul are infrastructura online necesara care sa suporte o astfel de lume, dar pana cand o sa apara in 2010 mai avem de asteptat.

ReNeGaDe dragut link dar prefer sa astept jocul si sa nu imi stric "pofta" pana atunci.

4. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    VG247 Blog Archive Final Fantasy XIV beta kicks-off on March 11
    Final Fantasy XIV beta? Yeah, we already tried that when it was called Final Fantasy XI.
    We kid, we kid. We hope. If you’d like to take an early peek for yourself at how Square Enix has improved on its tried-and-true MMO formula, though, you need only wait until March 11.
    Well, if you’re a PC gamer who RSVPed for Square Enix’s beta shindig late last year, anyway. Even then, however, your name’s not necessarily on the guest list. Fortunately, Square was quick to add that “those who were not selected in this drawing, fear not, for there will be other opportunities to come.”
    FF XIV inca nu a primit data oficiala de lansare , nu ? tot in stadiul de TBA e , nu ?

5. #5 SP
    new pics and some artwork .
    Attached Images Attached Images 2132410221_view.jpg 2132410222_view.jpg 2132410224_view.jpg 2132410225_view.jpg 2132410229_view.jpg 2132410231_view.jpg 2132410234_view.jpg 2132410237_view.jpg 2132410242_view.jpg

6. #6 SP
    Senior Member Nash's Avatar

7. #7 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    S-a inscris cineva pentru beta?

8. #8 SP
    Junior Member Blunt's Avatar
    da eu mam inscris dar daca vrei sa te aleaga trebuie sa bifezi peacolo si sa scri diverse chesti sa reiasa ca ai experinta si ca esti ft bun ca tester altfel nu te iau cas milioane de aplicanti

9. #9 SP
    ma mai pot inscrie ? sau e prea tarziu ?

10. #10 SP
    Junior Member Blunt's Avatar
    ar trebui sa te uiti pe syte daca nu sat mai putea cred ca tiar scrie acolo sau nu tear mai lasa sa te inscri

11. #11 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Blunt View Post
    ar trebui sa te uiti pe syte daca nu sat mai putea cred ca tiar scrie acolo sau nu tear mai lasa sa te inscri
    Omulet... dar ce ai avut cu limba Romana de ai stilcito asa?
    Sa-mi fie cu iertare, dar m-a zgiriiat pe ochi.

<traducere> Ar trebui sa te uiti pe site. Daca nu s-ar mai putea, cred ca ti-ar scrie acolo sau nu te-ar mai lasa sa te inscrii. </traducere>

ON: din ce am inteles eu sint foarte restrictivi cu selectia celor care participa in campania de beta testing. Raspunsul celor de la Square Enix dupa inscrierea in program este foarte vag, ca se va trimite un mail cindva daca sinteti selectati.

12. #12 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cica ar fi fost deja un val pentru closed alpha testing. mai urmeaza si altele. eu am introdus si codul de collectors de FF XIII care teoretic ar trebui sa-mi dea prioritate, dar na, depinde si cand se hotarasc sa faca beta testing pe EU. apoi conteaza ce ai ales, PC sau PS3.

13. #13 SP
    Member televizor's Avatar
    Din ce am citit, jocul o sa fie cross platform, nu? Adica cei de pe PS3 vor putea sa se joace cu cei de pe PC.

14. #14 SP

15. #15 SP
    Member televizor's Avatar
    Mda, vad ca pun o intrebare si lumea dump-uieste in continuare trailere si poze. Credeam ca rolul uni thread era sa discute lumea interesata despre joc, trailerele le gasesc si singur.

Si de ce nu exista un thread Final Fantasy XIII? Sunt singurul cu jocul ala?

16. #16 SP
    Senior Member Mask's Avatar

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by televizor View Post
    Mda, vad ca pun o intrebare si lumea dump-uieste in continuare trailere si poze. Credeam ca rolul uni thread era sa discute lumea interesata despre joc, trailerele le gasesc si singur.

Si de ce nu exista un thread Final Fantasy XIII? Sunt singurul cu jocul ala?
    pai nu stim prea multe despre joc , deci nu putem discuta cine stie ce . Avem numai cateva poze (care mie imi plac )
    , niste artwork-uri (wallpaperul meu e un artwork din FF 14 ) si alte cateva informatii . Daca tot ai zis ca ar trebui sa discutam , am putea discuta despre combat system (vroiam sa postez ieri ceva da mi-a fost lene ) . Combat system-ul nu mi se pare cine stie ce dar nu poti sa ai asteptari incredibil de mari de la un MMO . Daca era SP atunci era de toata jena , da asa ... hai ca merge . Orice ar fi , eu tot o sa il cumpar si o sa il joc . I don`t care .
    Cat despre faza cu thread-ul de FF 13 ... acela e destul de popular daca ma intrebi pe mine . Sa speram ca in curand vom avea ce discuta si pe un thread cu FF versus 13 si FF Agito 13 . Cred ca Versus e cel mai asteptat joc pe lista mea

18. #18 SP
    New screenshot:

This is likely a screenshot from a new trailer for E3 2010, as it's from a scene we've not seen before.
    Attached Images Attached Images ffxiv_gladiator.jpg

19. #19 SP

20. #20 SP
    Member FusioN's Avatar
    l-au mancat deja

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast