Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 2 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #21 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Daca e numai Deathmatch nu cred ca voi participa,nu prea imi place modul ala deloc din pacate.Cei cu care am jucat stiu ca nu m-am prea bagat la meciurile cu deathmatch.Si cum a zis si Wikyz o sa fie mult camping in modul ala.Eu is mai mult genul run&gun nu ma intereseaza de cate ori mor ci sa am un obiectiv care sa-l urmaresc.
    L.E. ar fi fain un Domintion 3v3 sau "bombsquad" nu stiu daca asa-i zice exact

2. #22 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Problema la 3v3 in modurile alea e ca nu sunt destui oameni sa tina o pozitie calumea (fiind doar 3 sau 4). Deathmatch ar fi ok dar jucat doar pe o harta mica fara mult locuri de campat nesimtite (Invasion, Karachi, Skidrow sunt infernale si pline de camperi).

---------- Post added 02-12-2009 at 04:24 PM ----------

Oricum, nu mă pl�ng at�t de mult de mod, dacă organizatorul a decis ca jucam TD atunci asa sa fie. Sa mă apuc de skilat clasa ghost. Mentionez doar ca Model 1887 shotgun Akmbo ar trei intezise.

3. #23 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    wowowow suntem inca in stagiu de "design" deci, nu vrea lumea tdm? ok, atunci mergem pe moduri alternative, ce credeti ca s-ar potrivi cel mai bine (nu uitati ca formatul e 3vs3 max 4vs4)

Si apropo de ce zice Rasko, S&D implica cea mai multa strategie de joc, most tactics, therefore brainz n stuff asta asa ca o mica paranteza

4. #24 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Capture the flag maybe ? or maybe headquarters ?

5. #25 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Nu facem si pe 360?

6. #26 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    pai ce ne zici noua noi suntem cu PS3 dute pe threadul xbox360 si vezi acolo

7. #27 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ar fi frumos sa se joace Domination. Ar merge si Sabotage, Demolition.

8. #28 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    kobayashi -zilele astea il iau si eu duty , suntem iar pe ei ?

9. #29 SP
    Member Atrium's Avatar
    Ca sa te inscrii trebuie sa ai un anumit nivel ? Nu de alta dar am vazut ca sunt unii la nivel 50+, cu "n" arme deblocate, iar eu unul nu prea am atata timp sa joc pentru a ajunge la asa performante.

10. #30 SP
    ca sa te inscrii trebuie sa-ti gasesti 2 prieteni care vor sa participe, sa va intelegeti si sa ma anuntati. Ideal ar fi sa fie 2 grupe de 4 echipe x 3 jucatori. Primele 2 clasate din fiecare grupa ajung in semifinale samd. Modul de joc il propun sa arate cam asa(ca sa nu fie discutii):
    Fiecare meci sa contina 3 jocuri a cate 10 minute. Modurile de joc constau in Team Deathmatch, Domination si Search&Destroy. Asta inseamna ca dupa 35-40 min ar fi gata 1 meci. Dupa aceste jocuri e destul de evident care e echipa mai bine pregatita, asadar nu e nevoie de tur-retur si nu o sa intinda campionatul pe o perioada extrem de lunga (max 4-5 sapt). Primele 3 harti iesite la poll vor fi si cele jucate astfel tactica/antrenamentul va fi restrans si nu vor consuma mult timp. Harta jucata va fi stabilita de cele 2 echipe competitive si va fi comunicata pe thread. Alaturi de noul partener jack aka aallex vom stabili si un mod de notare a competitiei si o metoda de afisare a rezultatelor.

Lasand astea la o parte, tin sa imi cer scuze fata de CG, in fata comunitatii si a adminilor pentru ca m-am grabit cu threadul si nu m-am gandit sa fac lucrul firesc si anume sa vorbesc intai cu unul din admini. Asadar va rog dear red-name beholders sa oferiti sprijin si ne ajutati sa facem o competitie MW2 a CG-ului. Daca am inceput asa ceva, am sa gasesc timp si pentru disputarea eventualului campionat si pentru organizare alaturi de jack.

11. #31 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    kobayashi -zilele astea il iau si eu duty , suntem iar pe ei ?
    Suntem suntem,intra in paine sa te incalzesti si poate facem o echipa

12. #32 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Unica solutie pentru a compensa diferentele de level esta sa fie permise doar clasele default, dar si in cazul asta cei fara Perkurile pe Pro vor fi dezavantajati. . Sa stii totusi ca cele mai bune arme le cam ai pana la nivel 20.

13. #33 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    De ce nu jucati un Search and Destroy cu 24 de runde? e perfect modul pentru 4v4.

14. #34 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eee...daca nu ma asteptati si pe mine sa il iau..va omor!
    Tocmai i-am dat mesaj unui user de pe forum ca vreau sa il cumpar,sambata cred ca il am,daca nu luni.

15. #35 SP
    Member caine_rau's Avatar
    ma bag si eu doar sa spuneti cand

16. #36 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Ca sa te inscrii trebuie sa ai un anumit nivel ? Nu de alta dar am vazut ca sunt unii la nivel 50+, cu "n" arme deblocate, iar eu unul nu prea am atata timp sa joc pentru a ajunge la asa performante.
    Lasa ca eu am rank 2 M-am enervat dupa primul meci, deci...

P.S La campionat o sa joc, bineinteles!

17. #37 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    M-as baga si eu , daca ma ia cineva , am lvl 27 , nu e mare ..

18. #38 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    ma bag si eu,Level 20 Prestige 1

19. #39 SP
    Super nu-mi spuneti mie vorbiti intre voi, alcatuiti o formatie, veniti cu ceva unic la ea (like a name or sumtin ) si numa dupaia anuntati. Oricum suntem deocamdata in standby pentru ca se discuta "la nivel inalt" soarta acestui concept de campionat

20. #40 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Imediat se rezolva daca era pe treishaizeci

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 42 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast