Se pare ca ti-a fost lene sa citesti tot titlul ... Asta e thread pentru CAMPIONATUL DE MW2 ...
Se pare ca ti-a fost lene sa citesti tot titlul ... Asta e thread pentru CAMPIONATUL DE MW2 ...
Destructoid - MODERN WARFARE 2 SUCKS!!!!!! un distrus care a dus gaming-ul la extrem.
---------- Post added 09-01-2010 at 11:32 PM ----------
:o:o:oL-)L-)L-):-B
cei care sunt inscrisi in campionat facem un party diseara pe la 7?
doar pentru antrenament:)
Man, vreau si eu sa ma bag la un campionat. Sunt lev 14 pana acum da il joc in prostie, deblochez repede si am experienta de la mw1 si waw.
In alta ordine de idei, exista alt thread pt MW2? Daca nu, atunci unde sa intrebe si omul de special ops. Ca si eu vreau niste ajutor la unele misiuni pe veteran.
A intervenit o mica problema in paradis!lol Recs a dat jocul si Tavitzu nu joaca fara el. Asa ca astept doritori sa imi completez echipa. Doi oameni Call of Duty Virtuoso daca mai sunt pe aici. Contact pe mess.
PS: Un bastard mi-a schimbat custom name-ul. Life really sucks for some people!:noob:
urat, vroiam sa joc impotriva voastra
@ istrategie, ma bag eu daca ai nevoie de oameni dar trebuie n-am head set. Dar sunt disponibil sa joc cam tot timpul-ish.
Cateva modificari in componenta unor echipe:
Echipa formata din istrategie, Recs si Tavitzu se retrage din campionat insa istrategie se alatura lui Chynagods si DJ_Andrei, in locul lui MeiraBloodLove.
Asadar, mai este loc pentru o echipa de 3 oameni.
1.Eu
2.MuthuRaoul
3.Pending...
Vreau si eu daca se poate! Am mai jucat cu voi, hezanakh pe PSN.
You are in!
Echipa 12? :
1 Hezanakh
2.MuthuRaoul
3.Walkman
gata stabilit? inca 3 sapt pana la inceperea campionatului. Sper ca nu avem probleme pe ultima suta :-S