Ce imi plac glumele lui ''Studentul''....
ON-> Televizor, pana la urma poti juca sambata de la 21:00, am inteles ca ai fii avut treaba sau ceva important ?! :D
Ce imi plac glumele lui ''Studentul''....
ON-> Televizor, pana la urma poti juca sambata de la 21:00, am inteles ca ai fii avut treaba sau ceva important ?! :D
chynagods, istrategie, DJ_Andrei VS maweryck, TiBiKiMi, Wickyz cand se va juca?
adiandrei1, alextheone732, agent4ever VS Andrewqp, FormableTube, SeikQ se poate juca duminica de la 3 PM?
Eu pot.
Imediat ce vorbesc cu baietii, stabilim daca luni sau marti! :D De la 21:30 ar fii ok pentru voi ?
aceste discutii pot avea loc si pe privat:|. banuiesc ca e de ajuns sa postati doar "Meciul X va avea loc in ziua Y la ora Z."
Andrewqp, FormableTube, SeikQ : la ora 20:00 puteti?
imouthes, caine_rau, justamodel VS Muthu Raoul, zNowkid, DarkRazvan
Cand vreti sa jucam?
Tiam dat un PM
si eu inclin pe la 9.30-10 duminica. Merg la un doctor la 7 si nu stiu cand ma primeste. la 10 ar fi cel mai sigur. Multumesc. DaCA NU gasim o solutie comuna , eu sunt si pt luni la 8-9 seara. oricum , meciurile nu tin mai mult de 30 mins in total
Studentule, mai bine jucam meciul de campionat lol lasa meciurile de fotbal inca vreo 2-3 ani, poate pleaca ciobanu', le mai creste creierul fotbalistilor...
Deci meciul nostru ramane la 10 astazi da ?
numa vreau sa adaug faptul ca e foarte ajutator acel extra din posturile rezultatelor pe threadul oficial in care specificati etapa. Vreau sa va reamintesc sa nu uitati sa scrieti scorurile intrucat se pare ca o sa avem de a face cu egalitati. BAFTA! ;)
@vami, padureci nu poate decat la 7 sau 8 , m-a rugat sa amanam pe maine seara la 8 daca se poate.