Sunt intr-o campanie de achizitie a jocurilor de PS3 si as vrea sa aflu de la voi care sunt cele mai bune 10 jocuri de PS3 aparute pana la ora actuala.
Sunt intr-o campanie de achizitie a jocurilor de PS3 si as vrea sa aflu de la voi care sunt cele mai bune 10 jocuri de PS3 aparute pana la ora actuala.
Vezi ca este un post cu top 10 2009 ps3 games. Uitate mai atent. Eu iti recomand Assassin's Creed 2/1 , Uncharted 1/2 , daca iti plac racing GT5P(va aparea 5 in curand), GTA4, Metal gear solid 4, Tekken 6 (fight), UFC Undisputed 2009(fight), GOW Collection, Killzone2(daca iti plac fps'urile pe ps3), The Saboteur
LE: Borderlands, Demon's Souls si Dragon Age Origin's daca iti plac RPG'urile.
LINK : http://www.consolegames.ro/forum/f6-...tion-3-2009-a/
Pana acum am GTA 4 si GT5 Prologue, ma gandesc serios sa iau GoW Collection, Uncharted 1&2 si The Saboteur.Deci pana acum am intuit bine, daca o sa mai posteze si altii o sa ma uit la toate jocurile propuse si o sa le aleg pe cele mai interesante si mai impresionante.
La mine Top Spin3 si EyePet Bundle sunt pe drum, dupa ce imi vin astea o sa imi iau Uncharted 1&2 apoi Assasins Creed 1&2(ca sa le am pe ambele)![]()
Seria Uncharted, 2 action-adventure foarte bune
LBP, foarte fun si addictive
MGS4, poveste, grafica si sunet foarte bune
Seria Assassins Creed, chiar daca primul e destul de repetitiv
Seria Resistance, 2 FPSuri foarte bune
Seria Ratchet and Clank, foarte fun
Killzone 2, un MP foarte bun
Seria CoD, actiune multa, MP bun desi are cateva probleme
Bioshoc, super poveste, super grafica, super sunet, super gameplay
Burnout Paradise, dupa mine cel mai bun joc racing de pe PS3
GOW Collection, must-have daca n-ai jucat seria pana acum
Eu zic sa te gandesti si la Call of Duty MW2/MWmai ales ca suntem multi care-l jucam. De asemenea in ciuda criticilor NFS Shift e foarte fun la fel si DiRT2. Baza ramane GTA oricum
![]()
Ma intreb daca o sa apara si GTA Ep. From LC pt PS3, anyway va multumesc ca ma ajutati,mai astept pareri![]()
Vad ca nu a zis nimeni inFamous si Batman AA...asa ca le zic euchiar daca Batman AA nu e exclusive...zic ca merita jucat daca nu ai avut sansa.
Dupa topul meu celel mai "must have" jocuri de PS3 ar fi (nu neaparat in ordinea asta)(sunt jocuri din ceea ce detin si terminat):
Little Big Planet
Grand Theft Auto 4
Assassin's Creed 1 si 2
God of War 1 si 2
Motorstorm 1 si 2
Ratchet and Clank (toate 3)
Uncharted 1 si 2
Burnout Paradise
Killzone 2
GRID
Metal Gear Solid 4
Prince of Persia
si ce a zis colegu mai sus
![]()
Am vrut sa cumpar si burnout Paradise dar din pacate nu am mai fost pe stoc.Motorstorm mi-a placut si pe PSP, o sa le achizitionez si pentru PS3
Metal Gear Solid 4
Uncharted
Ratchet and Clank
Motorstorm
Supercar Challenge
GoW Collection
Resistance
Killzone
Eye-Pet
Heavenly Sword
Sunt doar recomandari, nu un top personal.
Metal Gear Solid 4 - in opinia mea cel mai memorabil joc facut vreodata.
alte recomandari - Devil May Cry 4, Uncharted, Ninja Gaiden Sigma.
un joc superb a fost si Resistance 2 oare de ce nu aduceti aminte de el,nu l-ati jucat ??
Un top pentru mine ar fi:
-Uncharted 1&2 (2 il am deja, 1 cat de curand)
-inFamous (il am)
-Assasin's Creed 2 (de achizitionat)
-The Saboteur (il am)
-Killzone 2 (il am)
-GOW Collection (de achizitionat)
-Little Big Planet (de achizitionat)
-Wolfenstein (de achizitionat)
-Prince of Persia (il am)
-MGS4 (de achizitionat)
Desigur ca nu neaparat in ordinea asta pentru ca nu le-am jucat inca pe toate, dar sper sa le am in urmatoarele 2-3 luni.
Eu zic ca mai intai sa treci pe la gametrailers.com /gamespot.com /ign.com,sa treci si pe PS store si sa downloadezi demourile sa vezi daca chiar iti plac sau nu.Ce ti-as recomanda eu ar fi:
Uncharted 1/2
Assassins Creed 1/2
Darksiders
God of War Collection
Bioshock
Batman AA
Dirt 2
Fifa 10
Si jocurile care ar trebui sa apara :
Bad Company 2/Dante's Inferno/God of War 3/Heavy Rain/Bioshock2.
Eu zic asa:
1. Uncharted 1/2
2. Resistance 1/2
3. Heavenly Sword
4. Kill Zone 2
5. Assassin's Creed 1/2
6. Dirt2
7. Fifa 10(daca-ti plac jocurile cu fotbal)
8. Bioshock neaparat
9. LBP
10. The Saboteur
11. Borderlands
12. COD MW, MW2
Stiu ca sunt mai mult de 10jocuri dar in timp le poti achizitiona, si mai sunt foarte multe jocuri excelente pe care eu nu am avut timp sa le joc pana acum asa ca eu am recomandat cam ce am jucat/terminat pana acum...
Bookmarks