Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: PSN ?

1. #1 SP
    Member Quasivasi's Avatar

PSN ?

Salve,

scuze daca s-a mai postat, am cautat, dar informatia e atat de imprastiata si vaga incat trebuie sa deschid un topic nou.

Sunt proaspat posesor de PS3 si vreau sa downloadez / cumpar si eu niste joculete de pe PSN / Store.

Am completat SignUp'ul, insa cand incerc sa intreu la PlayStation Home sau PlayStation Store imi spune ba ca nu pot intra cu accountul meu, ba ca nu este valabil pt. tara mea...

Am inteles ca unii se inregistreaza cu adresa de US si asa au acces la content, intrebarea mea, exista riscuri sa mi se baneze consola daca vad ca platesc cu card de RO? Se mai poate si acum sa ma inregistrez "pt. US" ?

Prietena ma tot bate la cap ca vrea Flower si eu nu stiu cum sa ii explic ca am dat X mil pe consola si nu se poate juca in joc de 10$...

Imi poate spune va rog care e cel mai easy mod de a cumpara jocuri, de ex. Flower de pe PS Store?

Mersi

EDIT: am inteles ca exista si carduri valorice PSN iar unele site'uri iti trimit aproape instant codul pe mail. Dar tot nu stiu cum sa fac sa am cont PSN valit, fac in continuare alt cont cu adresa de US?

EDIT2: ce face "system activation" de la account management

2. #2 SP
    Member geo971986's Avatar
    Pe cont de RO nu ai cum sa accesezi PSN Store, nu exista Store pentru Romania, durerea tuturor.
    Indicat este sa iti faci cont pe US si sa folosesti carduri valorice ca mai nou se da BAN pentru folosirea cardurilor RO pe cont de US. Daca iti faci cont pe US trebuie sa bagi o adresa valida din US, foloseste o adresa de hotel.

3. #3 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Inainte sa faci cont pe us trebuie sa faci si user nou pe consola ....in coloana de turn off ai create new user , dai create new user si dupa aceea faci un cont pe US,cauta si tu adrese pe google ..imposibil sa nu gasesti.

4. #4 SP
    Junior Member TheOtherAI's Avatar
    Daca faci cont de usa si folosesti doar carduri psn nu are nimeni treaba cu tine deci asta e cel mai indicat mod sa iei flower.

5. #5 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Hai mai ca eu am cumparat de pe psn store cu credit card de romania de 2-a ori anul acesta de cand cu povestile cu ban si totul e ok, toata america de sud, europa de esti si multe alte tari fac cumparaturi de pe sua store cu credit carduri. Ce ar fi sa dea ban la toate consoelel astea?

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    gugukalimero: Iti dau eu un cod pentru a lua Flower de pe PSN, asa ca bun venit. Iti trimit un Private Message cu detaliile.

7. #7 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Hai mai ca eu am cumparat de pe psn store cu credit card de romania de 2-a ori anul acesta de cand cu povestile cu ban si totul e ok, toata america de sud, europa de esti si multe alte tari fac cumparaturi de pe sua store cu credit carduri. Ce ar fi sa dea ban la toate consoelel astea?
    sa ne anunti cand te baneaza...sa stiu si eu cam cat dureaza. Nu fac misto. Cand ai cumparat ultima oara, in ce data?

8. #8 SP
    Cat optimism, las ca te/va anunt cand iau ban desi putin probabil, eula reinnoit este deja introdus de mult. Daca luam ban il luam destul de repede dupa ce am facut cumparaturile de pe psn store. Sony se fereste de fraude, am vazut banati fiindca au folosit mai multe carduri pe nume diferite pe aceiasi consola, am vazut banati pt cumparaturi facute in aceiasi zi in valore foarte mare dar inca nu am auzit pe cineva sa fie banat ca si-a folosit acelasi unic card de cand are consola. Va anunt cand iau ban, oricum mai cumpar dlc de la magic orbz in curand.

P.S. Ultima oara cred ca am cumparat pe data de 5-6 ianuarie, nu mai stiu precis.

9. #9 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    gugukalimero: Iti dau eu un cod pentru a lua Flower de pe PSN, asa ca bun venit. Iti trimit un Private Message cu detaliile.
    Prietene, toata stima, mare gest! Multumesc frumos, a mers perfect, un joc foarte frumos si relaxant.
    Prietena iti multumeste si ea

O seara frumoasa tuturor!

LATER EDIT: Toata treaba asta cu BAN'atul conturilor mi se apre o mare prostie. De ex. Blizzard, poti sa ai cont de WoW pe server US si sa platesti de pe mai multe carduri de RO cu diferite nume / posesori fara sa aiba nimeni treaba cu tine...

De ce se fereste Sony asa de romani (in fond de banii romanilor) ca de draci nu inteleg...

10. #10 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nici eu nu prea am inteles toata treaba cu banu ...de aceea l-am si intrebat pe rulzmaker daca a incarcat contu de pe 2 carduri ..si a spus ca nu...deci pana la urma tot nu am inteles daca a luat ban ca a folosit adresa din US si a incarcat cu card de credit...sau total alta chestie.Sa ne tii la curent cu situatia Srachi

11. #11 SP
    Rulz cica a facut cumparaturi de cateva sute de dolari intr-o zi, parca asa am inteles citind pe aici sau pe celalalt forum, s-au speriat japonezii

12. #12 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    eu o sa iau in continuare cum am mai luat pana acum...
    gugu...deoarece marea majoritate a jocurilor ce le gasesti pe aici sunt zona 2, iti recomand sa iti faci un cont de "cumparaturi" de uk si sa incarci oricum cu psn cards uk [nu poti folosind cardul...si nici frica de ban nu ai]
    iar unul de psn-ro in care te joci

13. #13 SP
    Member faxiu's Avatar
    Am facut eu alaltaieri de 6 USD si azinoapte de 9.99. Astept ban pe consola. Ideea e ca desi regula e regula trebuie sa mai fie si cineva sa o aplice. Daca rulz a avut ghinionul sa-i beepaie aluia softul sau sa ii pice mana pe userul lui cand se facea ca munceste sa-l vada shefu'....asta este. Dar nu cred ca-s pusi baietii pe vanatoare de capete.

14. #14 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Hai ma sa fim seriosi nu iti da nimeni Ban ....Astea sunt povesti de adormit copii..wake up .....

15. #15 SP
    ^Bravo mah...sunt convins ca cei 3-4 useri care au postat aici ce au patit au inventat povestea din plictiseala.

16. #16 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by TheOtherAI View Post
    ^Bravo mah...sunt convins ca cei 3-4 useri care au postat aici ce au patit au inventat povestea din plictiseala.
    Daca tu prin 3-4 useri intelegi 1 atunci ai dreptate. Eu am cumparat in continuare, astept si eu banul. O sa va anunt

17. #17 SP
    Am vazut cel putin 3.Ia verifica si celalalt forum.

18. #18 SP
    Junior Member gergonagy85's Avatar
    Salutari
    am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.cu ce credit card ati cumparat de pe PSN.mastercard,visa sau altceva?si de la ce banca?eu am mastercard de la raiffeisen bank si am facut cont si pe PSN UK si PSN US,cu adrese valide si tot nu merge.pe UK scrie ca "can not add to wallet" si pe US im da error.

19. #19 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Foloseste carduri valorice special concepute pentru PSN. E periculos sa folosesti carduri romanesti pe PSN.

20. #20 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Incearca un site care trimite codul instant. Platesti pe site cu cardul si folosesti codul pe psn. eu am folosit pana acum OffGamers - Game Card, Game Currency & Leveling Service Platform.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast