...dacă ai Track & Trace poți să verifici direct de pe site
...dacă n-ai atunci sună la sediu central
...sau tot de pe site te uiți după cel mai apropiat oficiu poștal și �ntrebi acolo (99% din cazuri din cazuri acolo ajunge)
...dacă ai Track & Trace poți să verifici direct de pe site
...dacă n-ai atunci sună la sediu central
...sau tot de pe site te uiți după cel mai apropiat oficiu poștal și �ntrebi acolo (99% din cazuri din cazuri acolo ajunge)
Nu am track&trace din pacate. Am sunat azi si la vama si la oficiul postal din piata marasti si nu au nimic pe numele meu. Mai incerc luni personal la sediu, poate rezolva ceva, cine stie...
din proprie experienta iti spun ca una e sa faci "scandal" la telefon si alta e sa mergi si sa tipi la ghiseu![]()
Coletele ajung direct la oficiul postal cu vama. Este greu sa incurce ei ceva. Va spun eu, pe afara e mai rau ca la noi cu transportul. Nu mai aruncati cu atat noroi in posta. De cate ori am patit ca senderul de afara, inteligente boreale, sa nu poata scrie colect o amarata de adresa pe un plic/colet postal. Si te miri uneori ca nu ajunge la destinatie. Din coletele cu tracking care au fost pierdute, aproape 100%, cu exceptia unuia, au fost pierdute afara din tara.
Am fost la oficiul postal cu vama din Marasti si nu aveau nimic pentru mine.
Mi-a raspuns pana la urma si firma de la care am comandat si mi-au oferit doo optiuni: refund sau un alt pachet trimis right away, dar fara garantia ca o sa-l primesc fara sa astept doo luni jumate.
vreau sa facem un clan si sa ne bagam in competitii !!
Killzone 2, Modern Warfare 2, Bad Company 2. Anyone?
Acum vreo 2 zile mi-am cump Bad company 2 nu joc foarte des dar daca ne adunam mai multi m-as baga la o partida. psn id robika1992
Ma bag si eu, 18.00 e OK.
Sper sa ni se alature cat mai multa lume.
---------- Post added 10-09-2010 at 04:34 PM ----------
Azi stau putin peste program la job, asa ca doar pe la 7 seara pot sa intru.
Sper sa va mai prind.
bad company 2, modern warfare 2 sau uncharted 2 azi? eu si cristich ne bagam mai incolo putin![]()
Bookmarks