Salut,
Mi-am luat si eu un PS3, deocamdata nu am prea multe jocuri si din care cred ca putine au multi.
ID: COma4c
Salut,
Mi-am luat si eu un PS3, deocamdata nu am prea multe jocuri si din care cred ca putine au multi.
ID: COma4c
eu imi inchiriez jocuri de PS3 DE la HMF ,au o gama larga de jocuri si cred ca si vand.
ID PSN ANDREE79
stie cineva unde gasesc bratari dinastea in Cluj?Ma refer la cele din silicon ,nu neparat ca asta din imagine
GeekMeet � GeekMeet#11 Cluj
Nu stiu cum ii, nu am mai fost da' am zis sa incerc. Mai sunt locuri![]()
Short story
Telefonul meu nu imi mai incarca bateria. As avea nevoie de cineva sa mi-o incarce in telefonul lui. Tipul bateriei e Nokia BL-5J.
Long story
Caut pe cineva in CJ ce ma poate ajuta cu urmatoarea problema- am o baterie Nokia BL-5J , dar telefonul meu nu o mai incarca (nu e incarcatorul, am incercat multiple incarcatoare). De pe forumuri am inteles ca ori e o problema de soft a telefonului (care se poate rezolva daca am o baterie incarcata) sau de hard (caz in care am sa trec la altul). Telefoanele compatibile care o pot incarca sunt Nokia 5228, 5230, 5235 Comes With Music, 5800 Comes With Music, 5800 Navigation Edition, 5800 XpressMusic, C3, N900, X6, X6 16GB. Daca e dispus cineva sa ii aduc bateria, o las sa o incarce si revin cand e incarcata as fi foarte recunoscator. Solutii alternative de incarcare sunt binevenite.
Mersi!
Schimb Ps3 120 gb slim nemodat , 1 ds3 controller ,1 sixasis controller , 1 move controller , kit move ( 1 move controller si camera ) , jocul Sport Champions si Dirt 3 cu Xbox 360 slim 250gb modat prefer cu 2 controllere si kinect !
Salut. Caut un controller de ps3 imprumut pe week-end, 2-3 zile. Ofer un joc la schimb imprumut sau o bere rece!![]()
Salutare, tocmai m`am mutat in cluj acuma cateva saptamani si caut niste prieteni din societatea PS3 cu care am ceva in comuncare are chef de o poveste, cunostinta si poate de niste multiplayer impreuna la jocurile pe care le avem in comun, PSN ID: hotshot995
Totusi, acest thread are alt rol, NU BAZAR.
Recititi va rog primul post:
Bookmarks