Ma bag si eu diseara. PS3 headsetul e pe drum:(
20.30 e bine?
Printable View
Ma bag si eu diseara. PS3 headsetul e pe drum:(
20.30 e bine?
imi cer scuze pt aseara dar am fost prins la job si nu am mai ajuns in timp util acasa pt MW2
din curiozitatea: cam cati ati fost online?:)
0 :)
my bad :D am avut azi colocviu de laborator si am avut mult de invatat. Refacem in weekend
PSN ID:MySeLu
Games: GTA 4 , Nfs Shift , Fifa 09 , Killzone 2 , Mercenaries 2 , Battlefield Bad Company 1 .
iei...mi-a venit Red Dead Redemption, care il mai are poate ne bagam diseara la un gang ;)
tare liniste e pe thread-ul acesta.....pai se poate?:)
hai sa ne miscam si noi un pic.....ca suntem destul de multi si cu totii cred ca am vrea sa dam cate un multiplayer:)
eu unul joc:
MAG (cand cum am timp)
UNCHARTED2 (aproape in fiecare seara impreuna cu gugukalimero)
nu ezitati sa-mi lasati cate un mesaj pe PSN id "enuletz" daca aveti chef sa "join sesion"
super
suntem deja 3 oameni pentru UNCHARTED2(inca 2 si suntem destui pentru un party intreg)
si 2 pentru MAG
cine se mai ofera?
eu ma ofer pentru uncharted. ne vedem deseara.
ok
pe la 8:30-9:00 o sa fiu si eu si gugukalimero online
sa-mi dati un mesaj cei care vreti un invite:)
Pe la maxim 21:00 sper sa fiu si eu ON... pew...pew...poc...auch! :gun:
---------- Post added 15-06-2010 at 07:52 AM ----------
Intalnirea cu Teo si Eno a avut succes si a fost un cosmar pentru inamicii nostri!
Se mai cauta doritori si pentru diseara (personal eu pot intra de pe la 19:00)
La mai multi si la mai multe! :buddies:
a fost super tare ca am avut noroc si nu am prins taivanezi online
intru si eu tot pe la 19:00-20:00
G-Xtreme cum ti-a fost la examen?speram ca ni te alaturi si tu pe seara
Hai ca ma bag si eu in seama... Un Fifa nu joaca nimeni pe aici ?
Aaa...sper ca nu se lasa cu suparare daca m-am bagat in "sectiunea clujenilor"...
mi-a ajuns Soul Calibur 4 si Call of Duty world at war \:D/ . Nu ar nimeni chef de o bataie sau de un nazy zombies ? daca nu acuma atunci in seara asta ?:D
Pfu mai am unu si am scapat :D
In seara asta la ora 20:30 in cel mai rau caz sunt prezent. Ce jucam, Uncharted sau MAG? sa stiu ce sa ma antrenez...
Uncharted2 FTW!
uncharted. si eu sper sa ajung mai repede sa mai exersez. :)
Hehe, I see future Uncharted 2 stars among us! (*)
Deja mi-am luat prezervativ dintr-ala de joystick ca sa nu imi mai alunece mainile transpirate cand ii iau pe MrMonkey sau POPY la pumni. :noob: