am si eu o intrebare legata de offline multiplayer
am inteles ca sunt astfel de titluri, dar care merita banii?
Multumesc
Printable View
am si eu o intrebare legata de offline multiplayer
am inteles ca sunt astfel de titluri, dar care merita banii?
Multumesc
In special cele cu Sport (Gen Fifa sau Nba) si Fighting... Astea sunt perfecte pentru offline. Mai ales ca au si online.
Resistance ( in special primul), Rainbow Six Vegas ( mai ales 2ul), Army of Two, Call of Duty ( doar 5 si 6 au co-op, recomand in special CoD 5), Burnout Paradise ( nu ai nevoie de 2 controllere, jucati pe rand... dar e super fun), Resident Evil 5, UT3 si jocurile de sport/fighting ( Fifa, PES, Street Fighter, Tekken, NBA etc.)
Eu ma refer doar offline in splitscreen. Ma intereseaza mai mult lucruri gen curse, am auzit de Blur, Split Second, Gran Turismo, Ridge Racer cum ca ar fi bune.
Offtopic: -se poate conecta un monitor LCD cu mufa VGA (albastra) la ps3 prin vreun adaptor?
-ps3 ul este Fat, soft 2.76, cu Other OS. Cam cat mai dureaza pana il aranjeaza baietii? Tocmai pentru asta am cumparat Fat, aveam un Xbox 360 Falcon Arcade
Un �nceput destul de st�ngaci aș putea spune, pe aici nu prea tolerăm/�ncurajăm pirateria :galben:
si eu am tot Fat de 80 gb. Vezi ca a aparut Modnations Racers - un arcade dragut care se joaca in 4 splitscreen.
Nu te amagi cu piratarea pe PS3, daca pe PC e alta mancare de peste, pe PS3 jocurile sunt mult mai bine optimizate si chiar merita sa cumperi un joc original.
De ce esti rau cu omul... :)), lasa-l sa-si faca sperante.
@claudiutk: da se poate conecta un monitor la PS3 ai 3 modalitati:
1. cumperi un cablu PS3-VGA de la Donely de aici de pe forum, te costa cam 80ron.
2. cu un adaptor DVI-HDMI (T-T) si un cablu DVI, te ajunge cam 70ron.
3. cu un adaptor DVI-HDMI (T-M) si un cablu HDMI, cam tot in jurul lui 80ron te invirti si in cazul asta.
Pe LANGA faptul ca nu are nici un fel de conexiune la net (dar de unde sa stii tu) mai e si riscul de a pica "accidental/coincidenta" BD-drive-ul sau de Ylod (tot accidental/coincidenta, ambele la fat-uri, mersi sony)(dar de unde sa stii tu)
Deci, avand in vedere toate astea, cine se ofera sa imi plateasca reparatia daca update-ul 3.xx cauzeaza vreo problema? Aveam impresia ca sunt doritori "cunoscatori"
Edit: e mai bine sa traiesti cu posibilitatea ca intr-o zi sa descoperi ca ti se poate moda consola (<3.21) decat sa faci update avand in vedere cele de mai sus. Gresesc? Si apoi, daca ipotetic apare o metoda saptamana viitoare, unii vor ramane cu 200lei jocul si unii cu 20 lei jocul (bineinteles voi cumpara exclusivitatile, isi merita banii)
Dar cu multiplatform-urile ce ai ? Pe ele de ce nu vrei sa le cumperi ? Oricum daca se va intampla sigur o sa inceapa banarea ca la 360 si nu vreau sa risc, prefer sa vad raftul frumos ca nu saracesc din 150-200 lei odata la 2 luni.
hai ca e tare. vezi ca jocurile mai noi nu le poti juca decat cu ultimul firmware(dar cum astepti oferta la 20 lei probabil inca nu te joci deci nu te deranjeaza), update-ul de firmware se face si de pe un stick, dvd , etc, nu e nevoie de net dar daca faci update-ul e posibil sa se transforme consola in ceva foarte stricat, desi nu as spune ca pt asta e update-ul de firmware. In concluzie ....sa ne tii si pe noi la curent cand se modeaza consola sa punem bani toti pentru un joc pe care sa il ripp-uim dupa aceea sa ne bucuram toti de el.
Asa ma distreaza cand aud de modare PS3 ...oare de ce nu am ramas la Terminator.
Fara suparare dar cred ca esti paranoic, inseamna ca toti ceilalti ce si-au facut acest update au console nefunctionale, inclusiv noi cei de aici de pe forum. Cind o sa intelegeti ca ce vedeti voi pe net vizavi de probleme dupa update sint doar speculatii. Sansele ca ce spui tu acolo sa se intimple sint minime.
Raspusul la intrebarea ta este: Da, fa update pentru ca se merita, ai multe imbunatatiri aduse soft-ului consolei. Succes.
Inainte am avut un 40gb cu 65/90nm al carui fost proprietar i-a schimbat lentila, picata dupa un update, si sincer imi place xmb-ul cu iconite putin mai mici, fara chenar la ceas si cu logo playstation3 cand intru in joc (joc pe un crt de 54... si asa sunt mari iconitele)
Ce e mai bine la setari video? YPbPr sau RGB (pentru pal 576i)? Dar la sunet 48/44khz (am un minisistem cd mp3 sony)? Eu am auzit ca nu se poate conecta ps3 prin analog (albastru) as vrea un link la cablul ps3 vga al lui donely daca se poate. Nu am fir de net si nici wireless unde am consola, pot sa fac cumva sa pun demo-uri pe ea (am un laptop cu conexiune la net rapida cu bluetooth si wireless integrate, un switch si un stick 4gb pe acasa.. m-ar interesa in special god of war 3
Multumesc anticipat
Pff modare de PS3.... chiar daca s-ar putea face batand din palme tot nu m-as baga.
Parca atunci cand cumperi un joc, il "enjoyezi" mai mult, il exploatezi la maxim... si what the hell, am PC daca vreau piraterie (torrente, etc)
Acum back on topic, legat de jocuri cu splitscreen (parca asta era topicul original nu?) incearca Motorstorm Pacific Rift. Se joaca in maxim 4 si e absolut genial :X
Ca sport as recomanda FIFA, iar ca un 3rd person Splinter Cell Conviction sau Army of Two s-ar potrivi perfect.
Sper ca am fost de ajutor, chiar daca au mai recomandat si altii jocurile astea...
Ps 3 fara net ....Pune mana si fa update ! Nu iti bate joc de consola.Caderea blocului optic nu este cauzata de update de soft , sa fim seriosi . Nu are cum ! Cat despre modare ...Se va moda ...niciodata...
Ce are software-ul cu hardware-ul? Cum sa pice blocu optic de la soft? Cu riscu de a lua un warn pot sa zic ca thread-ul asta este retard rau iar titlul lui este si mai retard.
the list of ps3 freezing can't read disk players affected. - PlayStation.com Forums
Srachi e racoare in pestera?