Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 45

Thread: Red Dead Redemption - Social Club

1. #1 SP
    Member faxiu's Avatar

Red Dead Redemption - Social Club

Ciudat ca nu a facut nimeni thread, asa ca las' pe mine.
    M-am registered la ei pe site si am dat si niscai invite pe la vagabone si griev. Cum nu mai tin minte care are, care n-are m-am oprit la ei doi. Nu conteaza ce ID faci la social club, de acolo iti linkuiesti PSN id si e ok.
    Au anunturi cu eventuri bogate in XP&shift si ar fi o treaba daca ne-am lipi la unul. Am bagat cu Griever aseara un mp. deathmatch si pot spune ca nu am mai ras demult asa la un joc mp. Va astept. Poate dati cu subsemnatul pe aici care are jocul si e dispus sa-i ia headshot de la Griev "din gresala" intr-un possy. Deasemenea se pot face mai usor niscai medalii (am faut lawman aseara) cand ai oameni dupa tine cu help help.

Eu as vrea trofeul pe care il iei daca tarasti un gang member in urma calului, cu lasoul de picior...suna tare, nush cum se face.

2. #2 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si eu am jucat aseara Red Dead Redemption in multy. am prins o sesiune de capture the bag si Gand Shotout. Mi se pare foarte tare chiar daca auto-aim-ul a fost prezent. Nu e asa precis pana la urma. Da un feeling special decorul din joc, la fel armele, caracterele. Si eu am tot magar dar am evoluat...am deblocat o martoaga costeliva. dar parca e mai frumos magarul. sunt level 4 deocamdata

3. #3 SP
    Member duallcore's Avatar
    De joi poate ma alatur si eu la o partida de RDR mp.Poate mergem la o vanatoare de ursi

4. #4 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Am si eu jocul, psn-ul e DarkRazvan.Daca sunt online nu ezitati sa-mi dati invite

5. #5 SP
    Member faxiu's Avatar
    cosmin poate intri diseara sa bagi niste levele repede. Eu in 2 ore cu mister Griever am ajuns lvl 12. Si challenge-ul (trophy) de lawman...Nici nu mai sti udaca esti in lista mea, daca nu da un add la mine ca nu vaz acu de ID ai.
    Hahah ce m-a distrat magarul cand i-am dat prea mult stamina in el. Cand a ajuns la capat m-a aruncat jos si a inceput sa dea din picioare de nebun

6. #6 SP
    ID: cosminbad

al tau e faxiu ?

7. #7 SP
    Member ramusg's Avatar
    Joi sau vineri ajunge si la mine si facem o potera pe cinste, ca la MAG, problema e ca o sa fie nasol fara sef de potera dar o rezolvam, Voicu Panzar va sta la dispozitie, i likkke reggings thee Dunkeeey, herrr nome est Monica. TO THE BE THE BEST TO ALL.

8. #8 SP
    pacat ca nu poti vopsi magarul dupa cum vrei. ii trageam o culoare . ceva ca in ModNations

9. #9 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Lol, Fax ai luat si tu jocu dupa un car de ani si deja faci furori p-aici vad Hai ca diseara ma bag si eu la un multi. N-am jucat deloc, deci ma luati sub aripa voastra tu si Griev

10. #10 SP
    Member cata1lin's Avatar
    psn id: cata1lin_ro

doar ca ma mai apuca cateodata si omor in stanga si in dreapta , inclusiv "colegii"

11. #11 SP
    Member faxiu's Avatar
    vedem si noi care e lvl mai mare si il punem cap de potera. Si in el tintim daca ne duce aiurea.
    Intrebare: africanii in vestul salbatic erau sclavi parca, nu? hihihi. Sa-mi cari armele si ce greutati mai am bre!

12. #12 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    PSN ID: walky7

See you online

13. #13 SP
    Member muski's Avatar
    Imi pare rau trupa (stiti voi cine), dar a venit vara, a inceput distractia, o las mai moale cu jocurile perioada asta! O sa ma intru din cand in cand dar nu f des, ne mai auzim online!

14. #14 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Africanii.. nu prea cred ca aveau treaba cu Vestul Salbatic Dar, ca fapt divers, duminica plec in Maroc la un seminar cu UE

PS: Muski tata, cand o sa iei jocu, te asteptam
    PS2: In caz ca nu stiati/nu ati simtit, a fost cutremur

15. #15 SP
    Member televizor's Avatar
    Faxiu, o sa mi-l iau si eu cat de curand. Daca joaca si Griever, poate il combinam si pe Cristache, s-o ardem oldschool (wild west oldschool).

16. #16 SP
    Member zNowkid's Avatar
    PSN ID: zNowkid

17. #17 SP
    Member richardm27's Avatar
    I'm up for it too: Ripper_35

18. #18 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    o sa-mi iau si eu in curand RDR si as vrea sa stiu ceva
    am auzit ca in joc poti juca poker... merge si multiplayer?

19. #19 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    PSN id : stegerean

20. #20 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    o sa-mi iau si eu in curand RDR si as vrea sa stiu ceva
    am auzit ca in joc poti juca poker... merge si multiplayer?
    Nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks