Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 120

Thread: Twisted Metal

1. #61 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Twisted Metal: Multiplayer Demo:

2. #62 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Wow! mi s-a făcut pielea gaina după un carnagiu cu dl. Rob Zombie pe fundal. Jocul e absolut superb.

Sper ca �l cumpara lumea de pe forum, nu alta, dar nu prea păreti interesați.

3. #63 SP
    Member Swift's Avatar
    Eu il cumpar cu siguranta.

4. #64 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    + 1 :-)

Sent from my GT-I9001

5. #65 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Nu vad niciun motiv pentru care cineva ar rata de bunavoie si nesilit de nimeni un asemenea joc. Pure fun and mayhem

6. #66 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu il ratez cu siguranta, si daca as fi silit tot as incerca sa-l ratez . Mi se pare o porcarie de joc,si nu vad nimic fun la el.Imi plac shooterele,imi plac jocurile cu masini,dar combinatia intre cele 2 genuri nu-mi trezeste cu nimic interesul

7. #67 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Eu il ratez cu siguranta, si daca as fi silit tot as incerca sa-l ratez . Mi se pare o porcarie de joc,si nu vad nimic fun la el.Imi plac shooterele,imi plac jocurile cu masini,dar combinatia intre cele 2 genuri nu-mi trezeste cu nimic interesul
    inseamna ca nu ai jucat pana acum Twisted Metal (sau poate nu indeajuns). Eu cand aveam vreo 8-9 ani jucam TM 2 in prostie. De atunci seria asta mi-a devenit foarte draga. E pure fun. As alege jocul asta in schimbul altora cu masini oricand (fie ele NFS-uri, GT-uri, Burnout-uri sau altele). Grija principala a developerilor a fost sa distreze jucatorii. Si cred ca le-a iesit. This is the ultimate car combat game (imi place sa spun ca e Carmaggedon pe steroizi )

8. #68 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    In afara de hype-ul creat de nostalgia celor ce au jucat precedentele jocuri din serie nu vad nimic senzational la acest titlu. Am jucat demo-ul si mi s-a parut ca este cam finalizat jocul. Concluzia pe care am tras-o dupa ce am jucat acest demo: skip. Mi s-a parut o porcarie senzationala si exclusiva, atat din punct de vedere al controlului cat si al gameplay-ului. Producatorii se pare ca au uitat ca suntem in 2012 si nu-i de ajuns doar un remake al unui joc de la inceputurile anilor 2000 pentru a fi si de succes.

9. #69 SP
    Member Swift's Avatar
    Ai incercat macar demo-ul?

10. #70 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Normal ca l-am jucat, am avut si rabdarea sa fac si tutorialul ca sa nu zic ca na intru ca un nub direct in mp fara sa stiu cu ce se mananca.Degeaba...dupa ce am facut tutorialul am intrat intr-un meci online...dupa 5 minute am iesit si am sters demo cu totul din consola(tin sa mentionez ca f rar fac chestia asta,dar si cand sterg un demo asa repede din consola stiu 100% ca nu o sa ma mai ating de el veci pururi).
    Jocul asta va fi cumparat doar de fanii vechi ai seriei, prevad ca f putina lume noua il va cumpara si va fi un semiesec sau esec total,cu parere de rau pt cei care au lucrat la el binenteles,dar parerea mea este ca mai bine lucrau la un altfel de joc in toti acesti ani.

11. #71 SP
    Member Swift's Avatar
    Normal ca l-am jucat, am avut si rabdarea sa fac si tutorialul ca sa nu zic ca na intru ca un nub direct in mp fara sa stiu cu ce se mananca.Degeaba...dupa ce am facut tutorialul am intrat intr-un meci online...dupa 5 minute am iesit si am sters demo cu totul din consola(tin sa mentionez ca f rar fac chestia asta,dar si cand sterg un demo asa repede din consola stiu 100% ca nu o sa ma mai ating de el veci pururi).
    Jocul asta va fi cumparat doar de fanii vechi ai seriei, prevad ca f putina lume noua il va cumpara si va fi un semiesec sau esec total,cu parere de rau pt cei care au lucrat la el binenteles,dar parerea mea este ca mai bine lucrau la un altfel de joc in toti acesti ani.
    Inteleg ca nu iti place,dar nu poti sa il numesti un esec total.Jocul asta e mult peste majoritatea titlurilor din ziua de azi. Ruleaza la 60FPS,poti crea diferite paint-joburi in photoshop,ca mai apoi sa le pun in joc la masina ta preferata,are o gramada de harti+ multe altele.
    E o diferenta intre un mare fail si un joc care nu iti place.
    Btw eu nu sunt un fan Twisted Metal si totusi demo-ul m-a facut sa dau pre-order.

12. #72 SP
    Cata intransigenta In fine, probabil ca e o chestie de gusturi. Eu jucam joculetu asta /ma rog, vorba vine / acu vreo 10 ani cred intr-un net de cartier de langa liceu si tin minte ca ma distram de minune in MP local. Nici titlul de fata nu mi se pare rau, cu toate ca schema de control e cam aglomerata. Eu o sa-l iau. Peace

13. #73 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Daca nu bagati si placa aia cu "e exclusiv domne" tot degeaba
    Cred ca o sa fie un joc de genul "love it or leave it". Cum am mai zis, fanii il vor lua cu siguranta iar lor li se vor adauga cativa noi adepti.

14. #74 SP
    Member faxiu's Avatar
    Eu recunosc, nu am stare sa invatz controlul. Pare interesant dar nu pot trece de ilogica (pct. meu de vedere) maparii butoanelor. Accelez cu patrat dar dau in spate cu maneta. Care oricum misca tinta in sus. si jos. pana o iei inapoi. sheesh. Am avut si eu bunavointa, am facut tutorialul si am intrat la primul challenge. I-am acordat 1 ora intreaga iar la final PS3-ul meu avea cu 1 giga mai mare spatiul liber. Jocul pare interesant si cred ca mi-ar facea placere sa il joc daca as avea cum.... Peace.

15. #75 SP
    Member Swift's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Eu recunosc, nu am stare sa invatz controlul. Pare interesant dar nu pot trece de ilogica (pct. meu de vedere) maparii butoanelor. Accelez cu patrat dar dau in spate cu maneta. Care oricum misca tinta in sus. si jos. pana o iei inapoi. sheesh. Am avut si eu bunavointa, am facut tutorialul si am intrat la primul challenge. I-am acordat 1 ora intreaga iar la final PS3-ul meu avea cu 1 giga mai mare spatiul liber. Jocul pare interesant si cred ca mi-ar facea placere sa il joc daca as avea cum.... Peace.
    Poti sa schimbi controlul din optiuni.

16. #76 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

17. #77 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    O mizerie de joc, Jaffe ala a devenit un betivan care crede ca e cool in fata gamerilor daca vorbeste porcos si nimic mai mult. Nu va mai iesi niciodata din umbra lui Kratos, pe care incearca cu atata ardoare sa-l paraseasca. Intr-un fel mi-e mila de el.

18. #78 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar

19. #79 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    nuuuuuuuuuuuuuuuu! De ce Jaffe? De ce? ...hai ca sa te razbuni fa-ti propriul tau studio si rupe gura targului cu un IP nou! They will fear the precious! Fear the precious!

In orice caz nu ma asteptam la stirea asta. Da nu ma asteptam nici la Fumito Ueda sa paraseasca Team Ico. Doua persoane pe care as fi pariat bani frumosi ca nu vor parasi vreodata studio-urile in care lucrau. Pacat... amandoi aveau niste idei foarte bune pt gaming.

20. #80 SP
    Sincer sa fiu nu prea ma intereseaza ce se intampla cu Jaffe asta..sunt sigur ca o sa ii fie bine in cele din urma. Iar daca Eat Sleep Play o sa se axeze de acum numai pe platforme mobile..sa le fie de bine. Daca in martie o sa avem un Twisted Metal finisat, care sa ruleze fluent la 60fps si fara prea mult lag in MP eu o sa fiu multumit. E nebunie demo-ul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast