Harti faine, skinuri super si ND merita supportul nostru. Eu am luat fortune hunter pack.
De pe store. (banuiesc ca a fost utilizat de altcineva) Ai grija sa fie in concordonta cu zona jocului.
Multumesc, da, urmeaza sa iau unul sh. Ramane "legat" de disc, psn id, sau consola? Daca il iau pe uk sau us cum fac sa joc cu voi din ro?
merita sa vand Uncharted 3 si sa iau alt joc ? Ce parere aveti. Nu prea ma atrage asa de mult, am jocul datorita optiunii prin care am luat playstationul
Vinde cineva de aici Inelul si catarama lui Drake ?
Pm me
Ps : In romania se gaseste doar explorer edition , iar CE nu ? sau EE e pt europa si CE pt USA ?
Eu zic sa scapi de el, eu mi-am luat fortune hunter pack , atat de slabut e jocul asta, mai bine iti cumperi Super Mario, grafica misto, multiplayer cu ciuperci, salvezi printese, asta e nasol frate, grafica de anii 90, gameplay de curtea scolii, mare greseala faci daca il bagi in consola, o sa explodeze. Acum vb serios, incearca campania si ne spui daca il pastrezi sau nu.
Poate cel mai reprezentativ joc pt PS 3 alaturi de God of War si el il vinde..nici-o problema poate chiar nu ii place genul sau ma rog.Ce vreau eu sa spun e ca daca dai cu piciorul al un asemenea joc reprezentativ pentru PS3 si o sa joci alte mediocritati de jocuri intr-un final exista sansa sa ajungi sa tanjesti dupa un joc cum e Uncharted.
are careva idee de unde pot sa pun si eu mana pe un inel ca cel a lui Drake ? Sunt fan Uncharted de cand a aparut primul, le-am jucat pe toate...am observat ca sunt pareri impartite pentru partea a 3-a a trilogiei...mie mi s-a parut cu mult superioara lui Among Thieves dar m-a deranjat faptul ca am intalnit SUTE DE GLITCHURI!!!! Cand eram pe vasul acela, apa nu mai exista...era doar o unda rosie care se misca, inamicii nu mai apareau, doar arme zburatoare, in timpul urmaririlor se bloca caracterul urmarit si eu am ajuns pe acoperisuri de unde strada era un strat roz...si alte glitchuri enervante...nu stiu de ce mi-au aparut dar sper sa se scoata un patch in curand...
revenind...stie cineva de unde pot face rost de un inel Sic Parvis Magna ?![]()
Du-te la Altex si cumpara Uncharted 3 Explorer Edition si il primesti in pachet. Nu cred ca o sa vanda cineva acel inel separat.
Depinde care preferi:
1. daca iti place cel din U3, adica mai "rotunjit", atunci ia-l pe asta: Explorers Ring - U3 Version by robo3687 on Shapeways
2. daca vrei unul ca in primele doua jocuri, atunci exista alternativa asta: Explorers Ring by robo3687 on Shapeways
Si un thread pe RPF(replica props forum) dupa care poti afla mai multe detalii: the RPF
In poza atasata mai jos vei vedea o comparatie intre cateva dintre tipurile de materiale din care poti alege pentru inel.
l.e. ca tot mi-am adus aminte de RPF: UNCHARTED: Among Thieves - Drake's Journal
Am pus o intrebare. Nu eram foarte sigur. Am cumparat si BF 3, si pastrez Unchartedul. Altceva reprezentativ nu este disponibil momentan.
Multumesc pentru sfaturi si "mustrari"![]()
Cel mai mult ma enerveaza cand dau in MP peste d-aia 'tari in coae' care folosesc voice changer-ul. Numai la ficati le-as da![]()
Mai baieti mai,am citit pe forumuri ca e glitchuit inelul ala de pe London Underground,si ca daca pica numai unul din noi il va primi,restul ciuciu![]()
Bookmarks