S-ar putea sa nu inteleg corect intrebarea. Noi am fost dintotdeauna un site care am avut si reviews... Probabil te referi la faptul ca am devenit un fel de IGN, Gamespot, etc. ? In cazul acesta trebuie sa raspund NU. Intrucat pentru noi conteaza comunitatea mai mult decat orice, reviews-urile vor fi facute tot de noi, membrii CG. In secunda in care vom primi un joc si ni se va spune "Acest review trebuie sa fie favorabil" sau "Trebuie sa aiba nota mai mare de 9"... vom spune PASS !
Consider ca suntem aici intre amici, prieteni... iar reviews-urile sunt parerile personale impartasite cu ceilalti. De aceea poate unele sunt si foarte controversate... dar macar sunt sincere
Acum, back to Uncharted 2... astept nerabdare detalii de la Grey (el a avut onoarea de a lua primul jocul)Sper sa fie pe masura asteptarilor, si daca acest lucru se va intampla... sa avem chiar si un campionat de multiplayer Uncharted 2 (like we did with Gears pe Xbox 360). Let's hope it's really that good !
Dupa o ora, o ora si jumatate din poveste pot spune ca Uncharted 2 se ridica pana acum la inaltimea asteptarilor. Grafica este foarte bine facuta, aproape ca balesti la peisaje, sunetul este si el peste medie iar controlul este cel cu care ne-am obisnuit in primul Uncharted, cu mici imbunatatiri.
Sper sa va putem prezenta un review cat mai curand, rabdare, va asigur ca asteptarea jocului va fi rasplatita![]()
Ziceai ceva de zapada... show me... show me
Ceva frame-uri aiurea, scaderi, caderi, etc ? Ai incercat si multi ? (desi nu stiu daca au dat drumul deja la multiplayer)
Eu nu inteleg de ce mai aveti nevoie de povesti, cand jocul are 9.0-9.5-10 , peste tot ... nu este clar ca jocul este bun? ... Duh!
Nu ma interesa " sotry-ul", eram doar curios sa mai aflu noutati legate de joc de la cineva care tocmai il joaca.
---------- Post added 11-10-2009 at 08:29 AM ----------
Eu nu inteleg de exemplu de ce trebuie sa postam aiurea(poate ca nu avem alta treaba); era fix cererea mea, daca greyhound imi raspundea foarte bine, daca nu iar la fel.
Salutare.Cineva de pe forumul NEOGAF a primit deja trofeul Platinum.Arata super cool.
!!!WARNING.Super Huge Spoiler!!!
Bookmarks