Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 125 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 ... LastLast
Results 741 to 760 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #741 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    MAJOR SPOILER ALERT - in Video Review
    Major? f***ing idiots. Enorm si inca din primele secunde. Si eu care credeam ca sunt imun la orice spoiler in review uri.

2. #742 SP
    Manager paul's Avatar
    Some footage of the Bellevue Uncharted 2 Cinema event!

3. #743 SP
    Member playgame's Avatar
    Cat de gay e reviewer-u!

4. #744 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ConsoleGames.ro is the first one ! Cu detalii revine Grey

5. #745 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    deci consolegames a devenit official un site si de reviews?

6. #746 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ConsoleGames.ro is the first one ! Cu detalii revine Grey

7. #747 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    deci consolegames a devenit official un site si de reviews?
    S-ar putea sa nu inteleg corect intrebarea. Noi am fost dintotdeauna un site care am avut si reviews... Probabil te referi la faptul ca am devenit un fel de IGN, Gamespot, etc. ? In cazul acesta trebuie sa raspund NU. Intrucat pentru noi conteaza comunitatea mai mult decat orice, reviews-urile vor fi facute tot de noi, membrii CG. In secunda in care vom primi un joc si ni se va spune "Acest review trebuie sa fie favorabil" sau "Trebuie sa aiba nota mai mare de 9"... vom spune PASS !

Consider ca suntem aici intre amici, prieteni... iar reviews-urile sunt parerile personale impartasite cu ceilalti. De aceea poate unele sunt si foarte controversate... dar macar sunt sincere

Acum, back to Uncharted 2... astept nerabdare detalii de la Grey (el a avut onoarea de a lua primul jocul) Sper sa fie pe masura asteptarilor, si daca acest lucru se va intampla... sa avem chiar si un campionat de multiplayer Uncharted 2 (like we did with Gears pe Xbox 360). Let's hope it's really that good !

8. #748 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    S-ar putea sa nu inteleg corect intrebarea. Noi am fost dintotdeauna un site care am avut si reviews... Probabil te referi la faptul ca am devenit un fel de IGN, Gamespot, etc. ? In cazul acesta trebuie sa raspund NU. Intrucat pentru noi conteaza comunitatea mai mult decat orice, reviews-urile vor fi facute tot de noi, membrii CG. In secunda in care vom primi un joc si ni se va spune "Acest review trebuie sa fie favorabil" sau "Trebuie sa aiba nota mai mare de 9"... vom spune PASS !

Consider ca suntem aici intre amici, prieteni... iar reviews-urile sunt parerile personale impartasite cu ceilalti. De aceea poate unele sunt si foarte controversate... dar macar sunt sincere

Acum, back to Uncharted 2... astept nerabdare detalii de la Grey (el a avut onoarea de a lua primul jocul) Sper sa fie pe masura asteptarilor, si daca acest lucru se va intampla... sa avem chiar si un campionat de multiplayer Uncharted 2 (like we did with Gears pe Xbox 360). Let's hope it's really that good !
    Tare as vrea sa te vad la un campionat....

9. #749 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Dupa o ora, o ora si jumatate din poveste pot spune ca Uncharted 2 se ridica pana acum la inaltimea asteptarilor. Grafica este foarte bine facuta, aproape ca balesti la peisaje, sunetul este si el peste medie iar controlul este cel cu care ne-am obisnuit in primul Uncharted, cu mici imbunatatiri.

Sper sa va putem prezenta un review cat mai curand, rabdare, va asigur ca asteptarea jocului va fi rasplatita

10. #750 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ziceai ceva de zapada... show me... show me
    Ceva frame-uri aiurea, scaderi, caderi, etc ? Ai incercat si multi ? (desi nu stiu daca au dat drumul deja la multiplayer)

11. #751 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ziceai ceva de zapada... show me... show me
    Ceva frame-uri aiurea, scaderi, caderi, etc ? Ai incercat si multi ? (desi nu stiu daca au dat drumul deja la multiplayer)
    O sa-ti arat zapada sub forma unui bulgare in ochi.
    Pana acum framerate-ul se comporta impecabil, nu pleaca nicaieri
    Multi nu am incercat, dar sunt sigur ca inca nu au dat drumul la servere, revin cu detalii in caz ca merge.

12. #752 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    greyhound nu cred ca va dormi noaptea asta

13. #753 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

14. #754 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    tocmai am terminat de scris o stire despre asta

15. #755 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Greyhound nu ne mai povestesti despre joc?

16. #756 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Preferi sa-ti povesteasca GreyhounD cu lux de amanunte sotry-ul?Sau sa-l joci tu ?

17. #757 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu nu inteleg de ce mai aveti nevoie de povesti, cand jocul are 9.0-9.5-10 , peste tot ... nu este clar ca jocul este bun? ... Duh!

18. #758 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Preferi sa-ti povesteasca GreyhounD cu lux de amanunte sotry-ul?Sau sa-l joci tu ?
    Nu ma interesa " sotry-ul" , eram doar curios sa mai aflu noutati legate de joc de la cineva care tocmai il joaca.

---------- Post added 11-10-2009 at 08:29 AM ----------

Quote Originally Posted by eXist View Post
    Eu nu inteleg de ce mai aveti nevoie de povesti, cand jocul are 9.0-9.5-10 , peste tot ... nu este clar ca jocul este bun? ... Duh!
    Eu nu inteleg de exemplu de ce trebuie sa postam aiurea(poate ca nu avem alta treaba); era fix cererea mea, daca greyhound imi raspundea foarte bine, daca nu iar la fel.

19. #759 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Salutare.Cineva de pe forumul NEOGAF a primit deja trofeul Platinum.Arata super cool.
    !!!WARNING.Super Huge Spoiler!!!

20. #760 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Nici eu nu ma las pana nu am platina la jocul asta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 125 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks