Se pare ca pe data de 18 decembrie o sa se anunte ceva in legatura cu eye of indra (uncharted psp sau 3 poate?)
Nu sunt zombie. Extraterestrii in schimb sunt foarte multi si dificil de omorat.
Pe crushing e foarte greu. Ai mult de lucru pana ajungi la nava mama.![]()
De fapt sunt vikingi extraterestrii si sunt condusi de Kratos. Multi, cotropitori, nervosi, flamanzi, nebabarditi de 3 saptamani![]()
Boys va sfatuiesc sa aveti grija cum vorbiti online sau daca va folositi de glitch-uri/lagswitch/cheating etc(asta cu glitch-urile nu e sigura, insa e prevazuta in TOS-ul Sony), pentru ca vad din ce in ce mai multe conturi/PS3-uri banate temporar sau permanent. Dati un search pe google sau youtube sa vedeti cate persoane au fost banned in ultimul timp...
Zic asta pentru ca si eu cateodata injur ca la usa cortului cand joc Uncharted online, chiar daca de cele mai multe ori o fac provocat. Am descoperit ca ma ajuta destul de mult sa ii pun pe aia pe mute, pentru ca daca incepe unul sa ma injure mi-e foarte greu sa ma abtin sa nu-i raspund.
Partea proasta e ca noi nici nu avem suport de la Sony aici, si in cazul in care se intampla ia de suna la Sony UK sau USA (unde ai contul facut) si roaga-te de ei sa-ti dea unban!Iar daca ai cont pe RO cred ca si mai naspa, ca n-am idee unde poti sa suni...
BTW pentru game sharing Sony baneaza cel mai mult, asa ca aveti grija si la chestia asta.
---------- Post added 15-12-2009 at 10:04 AM ----------
hehe cu ala de pe locu 9oua am jucat aseara. Bun gagiu, dar se oftica rau de tot in rusa lui acolo. I-am luat SG ul si l-am capacit de 2 ori la rand. Cred ca se enerva si mai tare daca stia cat de bun sunt eu la jocu asta...
Hehe, true true! Faxiu, see you tonight!
VGA 2009: Naughty Dog's Evan Wells talks Uncharted 2 DLC, focuses on multiplayer
Are we going to see any campaign DLC?
Well, that certainly is a possibility but right now we're focusing on multiplayer. We're working on some new maps, we have a couple of new game modes in the works, and a lot of skins. So we're going to focus on that right now.
Has anything surprised you since launch?
Oh, completely. We've been updating our online functionality constantly. We have a new patch coming out later this month, we're improving the load times, we've added leaderboards, we've added clan tags. So really, we're continuing to expand on the online functionality.
VGA 2009: Naughty Dog's Evan Wells talks Uncharted 2 DLC, focuses on multiplayer
Hai, frate, odata ca nu mai pot sa astept!![]()
Bookmarks