Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 125 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #1381 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Uncharted 2 Bags VGA “Game Of The Year”

Game of the Year – Uncharted 2: Among Thieves
    Best Playstation 3 Game – Uncharted 2: Among Thieves
    Best Graphics – Uncharted 2: Among Thieves
    In afara de alea mai trebuia ca sa castige si la urmatoarele: Best Voice Actor,Best Action Adventure Game si respectiv Studio Of The Year pentru Naughty Dog.

2. #1382 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

Se pare ca pe data de 18 decembrie o sa se anunte ceva in legatura cu eye of indra (uncharted psp sau 3 poate?)

3. #1383 SP
    Ar fi o prostie scoaterea lui Uncharted pe PSP.

4. #1384 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Cu siguranta va fi pentru psp...e prea devreme pentru ps3lol

5. #1385 SP
    Momentul de glorie

6. #1386 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Era de asteptat.For moments like this one the "dogs" live

7. #1387 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by skorch View Post
    In afara de alea mai trebuia ca sa castige si la urmatoarele: Best Voice Actor,Best Action Adventure Game si respectiv Studio Of The Year pentru Naughty Dog.
    La best voice actor Mark Hamill (as The Joker) a fost peste toti, desi din pacate nu a castigat el. La studio of the year Rocksteady meritau premiul din plin. Un studio unknown ca ei au reusit sa faca primul joc Batman de calitate din ultimii zeci de ani .

8. #1388 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    La best voice actor Mark Hamill (as The Joker) a fost peste toti, desi din pacate nu a castigat el. La studio of the year Rocksteady meritau premiul din plin. Un studio unknown ca ei au reusit sa faca primul joc Batman de calitate din ultimii zeci de ani .
    De acord.

Totusi au fost multi actori de nota 10 anul asta, Nolan North si Claudia Black au fost extraordinari. Din punctul meu de vedere toti meritau. N-am jucat Brutal Legend, insa sunt convins ca si Jack Black a fost foarte tare!

9. #1389 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    In Uncharted 2 exista zombii..ca si in primul?

10. #1390 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    In Uncharted 2 exista zombii..ca si in primul?
    sper ca nu deoarece nici in primul nu mi s-a parut o idee foarte buna(cel putin nu in modul in care a fost implementata)

11. #1391 SP
    Member andreips3's Avatar
    Nu sunt zombie. Extraterestrii in schimb sunt foarte multi si dificil de omorat.
    Pe crushing e foarte greu. Ai mult de lucru pana ajungi la nava mama.

12. #1392 SP
    Member tsuby's Avatar
    Felicitari Uncharted! Merita!

13. #1393 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Nu sunt zombie. Extraterestrii in schimb sunt foarte multi si dificil de omorat.
    Pe crushing e foarte greu. Ai mult de lucru pana ajungi la nava mama.

Hai ma nu mai insera idei eronate in mintea colegilor tai de forum. Nu sunt extraterestrii, dar sunt vikingi de data asta. Multi...Cotropitori...Nervosi....Flamanzi.....

14. #1394 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    De fapt sunt vikingi extraterestrii si sunt condusi de Kratos. Multi, cotropitori, nervosi, flamanzi, nebabarditi de 3 saptamani

15. #1395 SP
    Boys va sfatuiesc sa aveti grija cum vorbiti online sau daca va folositi de glitch-uri/lagswitch/cheating etc(asta cu glitch-urile nu e sigura, insa e prevazuta in TOS-ul Sony), pentru ca vad din ce in ce mai multe conturi/PS3-uri banate temporar sau permanent. Dati un search pe google sau youtube sa vedeti cate persoane au fost banned in ultimul timp...
    Zic asta pentru ca si eu cateodata injur ca la usa cortului cand joc Uncharted online, chiar daca de cele mai multe ori o fac provocat. Am descoperit ca ma ajuta destul de mult sa ii pun pe aia pe mute, pentru ca daca incepe unul sa ma injure mi-e foarte greu sa ma abtin sa nu-i raspund.
    Partea proasta e ca noi nici nu avem suport de la Sony aici, si in cazul in care se intampla ia de suna la Sony UK sau USA (unde ai contul facut) si roaga-te de ei sa-ti dea unban! Iar daca ai cont pe RO cred ca si mai naspa, ca n-am idee unde poti sa suni...
    BTW pentru game sharing Sony baneaza cel mai mult, asa ca aveti grija si la chestia asta.

---------- Post added 15-12-2009 at 10:04 AM ----------

16. #1396 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Vrea cineva sa joace mp acum?
    Daca da,add:
    Granted-Blackcat

17. #1397 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Multumesc Carrefour ERA Oradea pentru Uncharted 2 la pretul de numai 139lei

18. #1398 SP
    Member faxiu's Avatar
    hehe cu ala de pe locu 9oua am jucat aseara. Bun gagiu, dar se oftica rau de tot in rusa lui acolo. I-am luat SG ul si l-am capacit de 2 ori la rand . Cred ca se enerva si mai tare daca stia cat de bun sunt eu la jocu asta...

19. #1399 SP
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    hehe cu ala de pe locu 9oua am jucat aseara. Bun gagiu, dar se oftica rau de tot in rusa lui acolo. I-am luat SG ul si l-am capacit de 2 ori la rand . Cred ca se enerva si mai tare daca stia cat de bun sunt eu la jocu asta...
    Hehe, true true! Faxiu, see you tonight!

VGA 2009: Naughty Dog's Evan Wells talks Uncharted 2 DLC, focuses on multiplayer

Are we going to see any campaign DLC?

Well, that certainly is a possibility but right now we're focusing on multiplayer. We're working on some new maps, we have a couple of new game modes in the works, and a lot of skins. So we're going to focus on that right now.

Has anything surprised you since launch?

Oh, completely. We've been updating our online functionality constantly. We have a new patch coming out later this month, we're improving the load times, we've added leaderboards, we've added clan tags. So really, we're continuing to expand on the online functionality.

VGA 2009: Naughty Dog's Evan Wells talks Uncharted 2 DLC, focuses on multiplayer

Hai, frate, odata ca nu mai pot sa astept!

20. #1400 SP
    Member cristian77's Avatar
    Daa,am vrea "clane",ar fi super misto.Insomniac,party up in our clan?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 125 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks