Am o nelamurire:Trofeele cu kill-uri de exemplu 70 Kills M4 ,se castiga doar in campania singleplayer sau si in co-op?
Merci!!
Am o nelamurire:Trofeele cu kill-uri de exemplu 70 Kills M4 ,se castiga doar in campania singleplayer sau si in co-op?
Merci!!
Uncharted 2 nu are co-op. Are doar moduri multiplayer tip co-op.
Deci alea trebuie sa le obtii in single player, dar stai linistit ca sunt multe metode de a o face:
1. Natural, de fiecare cand prinzi o arma omori inamici cu ea
2. Cu chapter select orientat pe arma si zona in care aceasta se gaseste
3. Cu chapter select si weapon select dupa ce ai terminat jocul o data
Pentru detalii despre trofee iti recomand site-ul ps3trophies: Uncharted 2: Among Thieves - PS3Trophies.org
salut,ma poate ajuta cineva cu trofeul Buddy System multiplayer co-op?Multumesc anticipat...astep pm.
Pentru trofeul ala trebuie sa intri intr-un meci co-op si sa stai pana se termina, nu trebuie neaparat sa castigi.
stiu,asta am intrebat,daca ma poate ajuta cineva ca nu am pe nimeni in lista cu uncharted 2.
nu e musai sa ai persoanele la prieteni, dar anyway: piperonal
nu am o regula anume cu orele, cert e ca nu stau pana tarziu in noapte
Toate DLC-urile pentru Uncharted 2 sunt disponibile gratuit pe PS Store US. Asadar, cine are jocul zona 1 le poate downloada si juca chiar acum.
UNCHARTED 2: Among Thieves Drake’s Fortune Multiplayer Pack (Price Change) (PS3) (now FREE, original price $2.99)
UNCHARTED 2: Among Thieves Golden Gun Pack (Price Change) (PS3) (now FREE, original price $0.99)
UNCHARTED 2: Among Thieves PlayStation Heroes Skin Pack (Price Change) (PS3) (now FREE, original price $2.49)
UNCHARTED 2: Among Thieves Sidekicks Skin Pack (Price Change) (PS3) (now FREE, original price $1.49)
UNCHARTED 2: Among Thieves Siege Expansion Pack (Price Change) (PS3) (now FREE, original price $2.99)
DaCel putin pt mine
Trebuie sa ai multe kill-uri la fiecare match,si e cam greu acum ,pt ca majoritatea jucatorilor care intra, sunt pro si nu poti sa te "pui" cu ei.
Eu am glumit, dar cum e romanu "mistocar", si vrea sa para mai interesant... nu ai ce sa-i ceri![]()
Bookmarks