Adica maine :) E ora 22.30 si nu-l vad in store.
Printable View
...updated....DLC complete...testing...going to work...damn!
Daca ND nu schimba sistemul de alegere a hartilor in MP, probabil ca e ultimul DLC pe care il cumpar ,am tot incercat sa joc pe hartile noi ,dar tot intram in The Facility si The Flooded Ruins , desi aproape toti cu care jucam aveau skinurile noi (deci luasera DLC-ul).Nu le mai dau bani (aproape 6 lire) pentru niste harti pe care sa joc o data la 30 de meciuri. E posibil chiar sa renunt la a juca Uncharted 2 ...you screw it up big time ND ...again!
Eu am prins in 3 meciuri una bucata Museum. Si am avut feeling-ul ala de la inceput: unde? cine? pe unde merg? Si un extraordinar EPIC FAIL cand am sarit peste un garduletz sa scap de unu' :)
ce raspuns are un moderator de la ND pe forumul lor oficial la plangerile legate de hartile ultimului DLC:
"Setting your game type to DLC doesn't necessarily mean you are guaranteed to play the two latest DLC maps. Try to remember that there are TWO different DLC map packs out there now, and not everyone has purchased the latest map pack. So you may join a DLC game, but not all the players own DLC pack 2 yet so it will default to whatever maps all the players share in common. If someone in the game does not have DLC 1 or 2 maps, it will pick a map that everybody in that game has.
As time goes on, the second DLC map pack will become more common as more players purchase it. "
...atunci sa asteptam pana cumpara toata lumea DLC-ul ca sa putem juca ceva pe care am dat banii.Buna treaba.
Ar fi totul la superlativ daca ar avea si ND supportul bazat pe customer ca cei de la MAG.
Man, am intrat ieri cand s-a updatat PSN store-ul de USA si am prins vreo 6-7 meciuri pe hartile noi.
Daca joci cu unii si nu pica harta, nu fa remach, pentru ca sunt sanse ca UNUL SINGUR sa nu aibe DLC-ul, si atunci nu va pica nici o harta noua.
Nu stiu daca stii, dar am vazut multi jucatori plangandu-se de chestia asta, nestiind ca daca nu dai back, faci automat rematch cu aceiasi jucatori.
Daca intrii azi cu siguranta o sa prinzi hartile noi. Era de asteptat, asa a fost si data trecuta, nu m-am mirat deloc.
Daca vrei neaparat sa vezi cum arata intrii in Machimina singur si le studiezi, eu asa am facut prima data.
Mah ia du-te tu si joaca MAG si lasa-ne. :P
Din cate stiu nu prea ai jucat MAG cine stie ce, comparat cu UC2, cred ca nici 10%. Or avea astia bubele lor, si le au, dar e de departe cel mai meserie MP, chiar si cu modificarile lor de *** dupa 1.04.
Cred ca e destul de greu sa schimbe tot meniul pentru o chestie de genul asta. In plus, cum a mers cu vechiul DLC va merge si cu asta, nu e mare lucru, nu mi se pare o mare problema a clientilor, avand in vedere ca sunt o gramada de modalitati sa vezi hartile oricand.
Se poate si mai rau :)
Fax e un fel de troll MAG si Peggle :)) Si la BFBC2 la fel se plange ca e cu 10 clase sub MAG.. but we still :x him, no problem ;)
Voi jucati cu el numai ca sa-i furati kill-urile lol
Eu vreau doar sa joc cu el in echipa :-S
Se baga cineva la un co-op in seara asta?
ME ME, PICK ME! :P
Intru si eu in vreo ora ;)
Stau prin killzone pana va hotarati voi :)
Boys, cei care aveti level intre 51-60 ar fi bine sa jucati weekendul asta cu badges of honor, pentru ca limita maxima este de 150k!!! :D
Imi spune si mie cineva, la ce foloseste boosterul Revenge ?
Tnx.