lol, eu nu am primit nimic.
Printable View
lol, eu nu am primit nimic.
Daca un joc este Zone 1, iar altul este Zone 2, nu o sa mearga. ...Oricum 100.000$ este prea putin, ii faci extraordinar de repede.
Sa inteleg ca daca termin primul joc pe hard primesc $100000 pentru store? Nu prea-mi vine sa cred. @-)
Edit: Am cautat un pic pe net si am dat de asta: http://playstationlifestyle.net/2009...ted-2-bonuses/
Acolo nu specifica ca trebuie terminat pe hard.
Anyway am inteles eu gresit, am crezut ca va referiti la real money. :))
Uncharted 2 Official Sound Track
Reunion :x
Eu am avut Uncharted Drake's Fortune zona 2, iar Uncharted 2 il am zona 1 .
Am fost in Store, am apasat square si am primit cei 100000 ! Deci nu tine de regiunea jocului !:)
Confirm. Mergeti in sectiunea Bonuses -> Store -> Si aici apasati patrat :p: Va aparea un Checking Drake's Fortune si apoi va da 100.000$
Oricum 100.000 e caca maca, cu sau fara ei e tot una.Se fac foarte usor, eu am 600.000 si inca nu l-am terminat pe crushing si am cumparat cam toate costumele, armele etc.
Nu e chiar aşa cum ziceţi voi. Eu am save-urile de la primul joc, dar sunt dinaintea patch-ului cu Trophy Support -- c�nd apăs :p: �mi dă mesajul: "No trophies found for Uncharted: Drake's Fortune" (aşa se explică şi faptul că nu contează zona jocurilor). So no $$$ for me. Dar, vorba lui Rasko, no biggie.
tocmai ce l-am terminat si eu. superb jocul, plays & feels like a blockbuster action movie :)
P.S.: cand incepem multyplayer-mania?
Terminat si eu story. 11 ore gameplay pe Normal. Probabil cel mai bun joc de pe console, EVER! Daca ma apuc acum sa-l laud, nu mai termin.
Sa inceapa multiplayer-madness. E genial!
Momentan ma abtin sa-l laud prea tare si prefer sa va las pe voi. Imi sar xbotii in cap iar ca sunt nebun si ca de fapt e un joc de rahat daca ma apuc cu superlativele.
de fapt e un joc de rahat.
da de rahat din ala din turcia super gustos :dance:
ZBOILAR .X(