Baiat calmeaza-te, bati campii rau de tot. =;
Va spun sincer, 25% din timpul petrecut in jocul asta a fost admirand peisajele.@-)
Printable View
Eu i-as recomand sa il joace si pe primu, sa il termine si pe al 2-lea si abea apoi sa vina cu o parere. Intre timp poate trece si de faza cu trenu si mai incolo... o sa vada el cum e :)
Mai, poate omul nu joaca pe TV HD sau monitor...Asa se explica. Plus, compara MW2 pe PC VS UC2 pe PS3.
Anyway, parerea lui, poate nu e genul lui de joc, la atatea comparatii cu MW2 sau KZ2 tipul joaca FPS-uri la greu se pare...
Ieri iar au aparut glitcheri. Arde-i-ar pe matze! Niste americani care jucau super bine, eram cu ei in echipa...nu pot sa inteleg, i-am zdrobit pe cei din echipa adversa, si cu toate astea jegosii s-au bagat in pereti si se chinuiau sa aduca comoara in locul ala ca sa vina echipa adversa la ea si ei sa-i omoare din pereti.
Noroc ca am fost acolo si am plimbat comoara aia tot timpul. Ce m-au injurat, mi-au zis ca sunt omul lui Alah, imbecilitati d-astea :))
Mamă ce s-au ofensat unii. N-am voie să-mi zic părerea?! Eu n-am zis că n-o fi extraordinar de muncit jocul pentru PS3 (pentru că am văzut şi eu filmele bonus), dar trebuia să fac şi eu comparaţie cu ceva ce-am mai jucat şi am zis să fac cu un joc care a fost �n bătălie pentru GOTY. Joc pe HDTV. Joc şi FPS-uri şi RPG-uri şi altele, dar vin de pe PC totuşi. Nu am MW2 pe PS3 să văd dacă e mai ur�t ca pe PC. Apoi, dacă la unii din voi vă place HDR-ul excesiv şi alte eyecandies, e problema voastră, cred că am şi eu dreptul la o opinie.
Mesajele de genul "baţi c�mpii", "ţine părerea pentru tine" nu mi se par la locul lor... Dacă ăsta e scopul forumului, �nseamnă că am greşit adresa.
grafica de pc e mult mai ok decat cea de ps3 in general...deci comparatia e total eronata
intr-adevar...pe pc mw2 se vede mai ok decat uncharted2 pe ps3...dar daca ar exista uncharted pe pc clar alta ar fi discutia
deci eronata comparatia de la inceput
in ce priveste uncharted 2...clar are cea mai frumoasa grafica de ps3
Nu ai gresit man adresa, dar ai gresit prin comparatia pe care ai facut-o. Nu m-am ofensat, era doar parerea mea asa cum si tu ai dreptul la a ta. :) Eu le-am jucat pe ambele si iti spun sincer ca e total aiurea sa compari un joc ca Uncharted care atunci cand vine vorba de grafica este unul de gen "WOW,OMG!" cu un joc ca Modern Warfare 2 unde grafica lasa de dorit, parerea mea. In MW2 s-a pus mai mult accentul pe jucabilitate decat pe grafica. Dar inca o data e doar parerea mea.
Anyways, nu trebuie sa te superi. Spor la joaca! :rulez:
Mda, nu prea merge sa compari grafica de PC cu cea de PS3, PC-ul are mai multa putere (sau cel putin mai multa putere tapped :D).
Dar nu trebuie sa te uiti numai la rezolutia texturilor la Uncharted. Mo-cap-ul ruleaza -> animatiile sunt facute ca la carte, Nate isi pune mana la ochi cand e o sursa de foc in fara lui, am stat 3 minute si m-am uitat atent la fata lui, se misca, efectiv vezi cum respira si rasufla si toate alea. Conteaza chestiile marunte de genul asta. Ca doar d-aia nu se ingramadeste lumea sa joace Crysis :D (care pentru mine e un benchmark cu niste gameplay aruncat p-acolo de umplutura).
Si pentru cei care au jucat si Uncharted: Drakes Fortune:
Cand sunteti in Store apasati Square (patrat) ca sa caute daca aveti salvari/trofee de la primul joc.
Eu am dat dar cica nu mi-a gasit :(
- $20,000 - Load Uncharted 2 on a hard drive with a game save for Uncharted: Drake's Fortune
- $80,000 - Load Uncharted 2 on a hard drive with a completed game save for Uncharted: Drake's Fortune
Si scuze Cristache si Faxiu si Griever, d-acum nu ma mai bag decat daca stiu sigur ca duc meciul pana la capat (poate fac rost si de headset).
mw2 de pe pc nici n-are ce cauta in comparatie. Aici se discuta de jocuri de console. Uncharted 2, la grafica, da clasa la mw2 de ps3.
Deci n-am inteles nimic din ce vb voi acolo. Imi vine si mie Uncharted 2 si trebuie sa fac? Si castig ce?
Deci,daca ai jucat Uncharted Drake's Fortune si l-ai terminat,si inca mai ai save game-ul,te duci la optiunea store din MP,apesi :p: si voilla -> 100.000$
Ahaaa, serios? Foarte tare, i'll do that.
pe marti ar trebui sa poti face asta...l-am pus azi la posta :>
Na că l-am terminat. O:)De ce n-am voie să-l compar cu MW2 de pe PC, at�ta timp c�t toate siturile au băgat jocurile de pe orice platformă �n aceeaşi oală c�nd vine vorba de grafică? :-/ �n fine...
Trec direct la note...
Gameplay - 9 > controlul nu e tocmai extraordinar, nici unele unghiuri de cameră, după cum am spus e aiurea că stai să cauţi nişte pietricele care nu le vezi uneori...
Grafica - 9,6 > probabil o fi cea mai bună grafică a unui joc pe PS3, dar mie tot nu-mi place HDR-ul excesiv, ochii care sclipesc prea tare şi unele culori care-ţi iau ochii
Povestea şi atmosfera - 9,4 > aici oricine e subiectiv =;
Reţea - 10 > din puţinul care l-am jucat eu (am ajuns nivelul 5), sistemul de joc �n reţea e bine pus la punct, n-am ce comenta =D>
---------------------
Notă finală: 9,5
nu joc multiplayer in gneral..de asta...si la kz2 si la multe am renuntat usor...si cum nu sunt adeptul trofeelor....
joc jocurile just for fun...sa ma simt bine si sa le termin
un joc excelent uncharted...merita fiecare banutz
Dap :yes:
Dupa cum stiti au bagat clan tags si eu,ca un bun patriot mi-am pus [RO].Desigur nu se putea sa nu sar in evidenta.Intru intr-o partida de deathmatch si primesc un mesaj:" are you from romania?".Raspund:"yea".Nu trec 5 min si primesc alt mesaj:"so,you have stolen the game or what?: ))".Am ramas masca.Oare chiar asa suntem priviti de catre straini?:|