Yuk!
Nu-mi place ideea. Daca ai pe unul in echipa care nu are DLC-ul joci fara...Eh, macar skinurile or sa mearga oricum.
Printable View
Yuk!
Nu-mi place ideea. Daca ai pe unul in echipa care nu are DLC-ul joci fara...Eh, macar skinurile or sa mearga oricum.
Este un pret mult prea decent pentru un DLC. Sunt multi alti producatori care ofera dlc-uri poate chiar mai slabe in continut si la preturi mult mai mari. Plus ca au dat si un set de medalii noi. Asta ca sa fie totul si mai dulce :)
facof ardelene. :D Sa nu uitam ca eu AM si dlcul cu skinurile. Si l-as lua si p-asta de acu fara greatza. Numa ca nu am ce face cu ele pe jocu meu RO....
Oh come on mate, don't be mad >:D< Fa ca mine. Vinde jocu pe care-l ai (inca se mai vinde la preturi acceptabile U2 indiferent de zona/varianta) si ia-l din nou zona 1, pentru care ai tu DLC. Nu e un efort financiar exagerat :) In mod cert jocu asta o sa aiba o viata foarte lunga la capitolu MP, deci io zic ca merita investitia.
PS: Pune-ti si tu un avatar si nu uita ca Ardealu-i fruncea :rulez:
Am gasit alt work-around. Doar ca acu tre sa astept sa ma verifice PayPal la card ca sa-mi ridic limita de tranzactie. Ca a sarit de popou in sus cand a vazut ca iau PSN card de 50 Eur :). Si e mult mai OK decat sa alerg dupa oameni sa vand U2 asta sa iau zona 2 and ****. Plus ca trebea delete si instal iar si iar asteptat la update-uri si etc.
Naughty Dog is moving!
Naughty Dog
Eu am jocul zona1, dar nu stiu unde sa ma uit daca am codul ala care trebuie pt noile harti...? Stie cineva?
Wow ce mari is hartile :o
Muski, la zona 1 nu-s probleme ca la zona 2. Daca ai U2 zona 1 iei DLC-urile de pe US Store si merg fara probleme ;)
Intre timp vad ca mi-a dat si alawi mesaj ca la ei sunt disponibile deja noile DLC-uri. Lucky arabs :wall:
LE: justamodel, inteleg ca e available si pe UK, dar mie imi trebuie US :)
Pai si eu am DLC de pe UK..
L-am luat si eu,incredibil:x
Dupa Urziceni-Liverpool,long night baby :rulez:
Am intrat si eu in noile harti, de unul singur.
Desi nu pot sa spun daca sunt fun, sau glitchy, sunt o frumusete. Amandoua. Arata belea, mai ales harta cu ploaia...pacat ca dintre toate personajele numai Nat se uda lol
Oricum GG baieti, ma bucur sa va revad, sper sa ne vedem mai des de saptamana viitoare... (daca ne potrivim cu orele)
Am luat si eu DLC-ul cu noile harti. Daca sunt doritori in seara asta sa capaceasca niste straini pe ranked, va astept.
Poze cu noile skin-uri ;)
Toata lumea diseara,inclusiv US guys:rulez:
Am reusit sa joc ieri noapte plunder competitive dupa ce am scapat de noobu fara DLC:D pe Flooded Ruins.Belea,cuferele sunt undeva sus,plin de canale si portite,pfff,greu.La doua echipe echilibrate,cam cine inscrie primu' castiga.Imediat intru sa prind si pe Facility
TY ND!